viften.dk

Koncerter, Biograf, Teater, Comedy

Rødovre Rådhusplads
Rødovre Parkvej 130
2610 Rødovre
36 70 45 00

Udlejning

Viftens lokaler og omgivelser er optimale til afholdelse af koncerter, teaterforestillinger, shows, kongresser, konferencer, firmafester, møder samt biografforestillinger.

Huset ligger centralt placeret på Rødovre Rådhusplads lige over for Rødovre Centrum.
Det er ensbetydende med gode offentlige transportmuligheder og mange gratis p-pladser.

Adskillige organisationer, erhvervsvirksomheder og foreninger har benyttet sig af de fortrinlige faciliteter Viften byder på. 
Viften har været benyttet af TDC, DONG, Danske Bank, Nordea, Multi-line, Rødovre Centrum m.fl.

 

Gennerelle lejebetingelser for udlejning:

Afbestilling mere end 60 dage før arrangement:  Kr.: 2900 + moms.
Afbestilling mindre end 60 dage før arrangement: Fuld betaling for jf. aftale.
Viften udlejes ikke til private.
Viften kan afvise bookinger, der ikke falder naturligt i tråd med husets virke.
Foreninger, hvis formål eller adfærd modarbejder eller underminerer demokrati eller grundlæggende friheds- og menneskerettigheder, kan ikke leje kommunale lokaler. Kommunen fører tilsyn og kan af lejer kræve de oplysninger, der er nødvendige for udøvelsen af tilsynet.
Viften kan forlange betaling for leje ved indgåelse af aftale.
Oplysning om udlejning af lokaler (herunder priser) fås hos kulturhusleder Lau Wulfsberg på tlf. 36 70 44 31 lok. 4 alle hverdage mellem 9-15 eller på mail til lau.wulfsberg@rk.dk.
 

Kongresser

Ved kongresser er der mulighed for bordopstilling med plads til 360 personer samt panelopstilling, dirigentopstilling og talerstol. Viften råder tillige over en hel del teknisk udstyr som lyd, lys, video, dias, overhead, lærreder, og i biografen der ligeledes udlejes, forefindes 35 mm biografudstyr i stereo og dolby 7.1 digital videoprojektor, som kan lejes til arrangør med bistand fra vore tekniske medarbejdere. Viften er selvfølgelig indrettet handicapvenligt og med teleslynge.


Møder og konferencer

Ved møder/konferenceopstilling kan salen rumme 400 personer. Herudover kan biografen stilles til rådighed uden for de normale biografvisningstider som et fremragende sted til afholdelse af mindre møder, forevisninger, foredrag samt lettere underholdning - her er der plads til 99 personer.


Firmafester og koncerter m.m.

I Viftens store teater- og koncertsal kan der stilles op til 360 spisende gæster. Mad og drikke leveres fra cafe Viften. Herudover er der plads til sceneareal til underholdning og/eller dansegulv. Viften har naturligvis stor erfaring med at arrangere og afvikle denne form for arrangementer. Vi har god kontakt til samtlige musik- og teaterkontorer og kan derfor skaffe stort set alle former for underholdning til netop dit arrangement, ofte til en fornuftig pris.
Ved koncerter skelnes der mellem stående og siddende – kapacitet er 700 ved stående og 400 ved siddende arrangementer.


Modeshows og salgsudstillinger

Viftens store fleksibilitet gør det muligt at rydde den store teatersal fuldstændigt. Den fleksible stoletribune med plads til 400 mennesker gør det muligt at placere scene og publikum nøjagtigt, som man ønsker det, fx til et modeshow, boksekamp m.v. Herudover kan en fuldstændig tom sal på 450 m2 med lys- og dekorationstræk i hele salens længde give de bedste rammer for opstilling. Cafeen og foyeren, som ligger ved siden af koncertsalen, kan bruges i forlængelse af div. arrangementer i salen.
I foyeren er det ligeledes muligt at opstille mindre salgsudstillinger og lign.


TV- og videoproduktion

Viftens teater- og koncertsal er med sin bredde (18 m), længde (25 m), højde (9 m), lystræk og teknikbalkon særdeles fleksibel og dermed velegnet til TV- og videoproduktioner – DR har haft stor glæde at salens form.