Oplev kulturen i Viften

Oplev kulturen i Viften

Rødovre Rådhusplads
Rødovre Parkvej 130
2610 Rødovre
36 70 45 00

KONCERTER

Sinne Eeg Group

Plakat for koncerten Sinne Eeg Group
fre. 30. september kl. 20:00

Sangerinden, Sinne Eeg, har gennem de seneste år markeret sig som en af de betydeligste jazzsangerinder i Europa meden rytmisk sikkerhed, en uovertruffen harmonisk sans og en sikker og charmerende sceneoptræden, der invitererpublikum med. Stilen er moderne og nordisk i tonen, men med klare referencer til “de store” jazzsangerinder indenfor jazz- og swingtraditionen.

Sinne Eeg modtog i 2014 den prestigefyldte Ben Webster Prisen og udgav samme år et nyt album, ”Face The Music”, som indeholder et mere sprudlende og udadvendt repertoire end hendes tidligere udgivelser. Hendes evner som scat-sanger har fået en mere fremtrædende rolle både på CD og live, hvilket man vil kunne opleve, når hun optræder live med sit band i løbet af 2015, hvor nye sange og gamle kendinge præsenteres med et hold af danske jazzmusikere i topklasse, nemlig:

Jacob Christoffersen ( Piano )
Lennart Ginman ( Bass )
Zoltan Csörz ( Trommer )

Sinne Eeg er kendt for at være, om muligt, endnu bedre live end på Cd. Hendes koncerter kendetegnes ved stort nærvær, humor og et enormt musikalsk overskud, som bl.a. kommer til udtryk ved, at der i den grad leges og tages chancer på scenen – ikke mindst i hendes suveræne scat-sang, som må betegnes som værende i verdensklasse. Intetmindre.

Udover at have indtaget den hjemlige scene er Sinne Eeg ved at have godt fat i udlandet, hvor hun bl.a. jævnligt tournerer i lande som USA (hvor hun p.t. er bosiddende), Japan, Kina, Norge og Sverige. Især i Japan og USA er der store forventninger om kommende gennembrud efter flere succesfulde tournéer.

Sinne Eeg fik sit store gennembrud med cd’en “Waiting For Dawn” i 2007, for hvilken hun modtog en Danish Music Award (DMA) for ”Bedste Jazz Vokal Album 2007”. Politikens Boris Rabinowitch gav hende sjældne 6 ud af 6 hjerter i sin anmeldelse af cd’en. Sinne Eeg har siden modtaget adskillige priser, bl.a. Holstebro Kommunes Musikpris 2007. DR P2 Jazz Prisen 2009, en DMA for “Bedste Jazz Vokal Album 2010” for albummet ”Don’t Be So Blue”.

Sko & Torp - Trio

Plakat for koncerten Sko & Torp - Trio
lør. 1. oktober kl. 20:00

Sko/Torp var et af 1990'ernes absolutte største danske orkestre – blandt andet fordi radioerne ikke kunne slippe orkestrets vellyd. Den vellyd har de fundet frem igen efter en længere pause.
Det, det hele handler om for Sko/Torp, er det organiske og gennemarbejdede. Søren Skos melodifornemmelse og knivskarpe vokal samt Palle Torps sans for afbalancerede arrangementer har ført dem rundt på en on going tour på landets mange spillesteder.
Til at bakke op har de Morten Woods eller Mikkel Bøggild på guitar – mere behøves ikke. Der er for få sange i dag, hvor man kan høre, at det er levende mennesker, som spiller. Vi vil have, at det skal lyde godt og organisk, siger Søren Sko.

Tilbage i 1990'erne førte den filosofi duoen til tops. Singlen On A Long Lonely Night erobrede Danmark via enorm støtte fra landets lokalradioer, den efterfølgende debutplade med samme navn gik hen og solgte
200.000 eksemplarer, og koncerterne var rene triumftoge. Tre albums fulgte, inden duoen skiltes i en rolig, jysk og fælles forståelse af, at inspirationskilden var tør.
Og samme sted ligger årsagen til, at de to har slået pjalterne sammen igen. Efter otte år uden kontakt ringede Søren Sko til Palle Torp for at få lidt input til nogle nye sange – og så tog den ene tone stille og roligt den anden, og i 2005 begyndte de med stor succes at spille koncerter sammen. Vi er en slags musikalske tvillinger. Det er som om, jeg er kommet hjem, konstaterer Søren Sko.

BandDylan

Plakat for koncerten BandDylan
tor. 6. oktober kl. 20:00

Band Dylan gæster Viften

Bob Dylan kommer spiller ikke selv, men hans ånd vil være tilstede til koncertforedraget med BandDylan torsdag den 6 oktober i Viften.

Der skal rockes og fortælles vel researchede historier, ja faktisk får du fortalt kunstnerens historie fra hans ungdom, til den megastjerne han er nu. Fortælleren er
Thomas Ubbesen, der er kendt som udenrigskorrespondent på TV-Avisen, men også er glødende Dylan fan.

Band Dylan er kendt for, at de til hver koncert tager nye temaer op, der beskriver Bob Dylans utrolige karriere. Han har bl.a. udgivet over 850 sange på 43 albums. Michael Christophersen, der er sanger og guitarist i Band Dylan fortæller: ”Dylan har en religiøs side og har udgivet 3 religiøse plader, som vi synes er ret oversete også blandt Dylanfans. I 1978 havde Dylan en personlig krise og blev meget søgende. Han mødte nogle nyreligiøse og blev meget optaget af det religiøse og uddannede sig sågar til prædikant. Vi fortæller om det dilemma, han må have været i, da hans fans blev rystet i deres grundvold. Han spillede koncerter, hvor de spillede fantastisk, men blev pebet ud, da fans`ne ikke kunne acceptere det religiøse indhold. Vi spiller tre numre fra den periode for at vise publikum, hvor fantastiske sangene er, selv om vi ikke selv er enige i de nyreligiøse og nærmest fundamentalistiske budskaber”.

Band Dylans hovedbudskab er, at Dylan hele tiden er en kameleon og skifter genre
mange gange i sin karriere. Han starter som folkmusiker og skifter til rock og er ligeglad
med, hvad publikum tænker om det. Selv nu som 75 årig har han igen skiftet udtryk og har fuldstændig overraskende udgivet en plade, hvor han synger gamle Frank Sinatra
sange. ”Den kan jeg virkelig anbefale. De klassiske big band sange har han konverteret til sit eget univers, hvor instrumenteringen nu er helt simpel og bl.a. med steel guitar. Her har vi har valgt at synge en herlig gamme sang Why try to change me now?” slutter Michael Christophersen.

BandDylan består af Thomas Ubbesen, fortæller/mundharpe
Michael Christophersen , sanger/guitar
Bjarne Hansen, bas
Keld Holse, trommer, kor
Stefan Borum, orgel, keyboard/kor
John Sund, guitar

Dance With Dirt + Superloader

Plakat for koncerten Dance With Dirt + Superloader
fre. 7. oktober kl. 20:30

Dobbeltkoncert med Dance With Dirt & Superloader.

Happy Hour på fadøl fra 19 til 20!

Vinderne af P3’s KarriereKanonen 2012, nordjyske Dance With Dirt, er intet mindre end et ægte rockband. Der er jord under neglene, pulserende blodårer, sved og damp, i kampen for at levere en solid og ærlig rockkoncert. Dance With Dirt lever og ånder for netop dette, og er ikke bange for at udvikle sig for at være så tæt på deres følelse af hvad rock er anno nu.
Debutalbummet ”We Are Dance With Dirt” udkom februar 2013, og allerede i uge 8 valgte tyske rollingstone.de at udnævne albummet som ugens album. I marts/april 2013, sendte Danmarks nye ungdomskanal, DR3, serien ”Karriere Kanonen” på i alt 8 afsnit. Serien omhandler de 3 vindere af KarriereKanonen 2012, Djämes Braun, Kaliber og Dance With Dirt – og deres individuelle musiske rejse ovenpå kåringen, samt kampen for at bryde igennem på den danske musikscene. De er aktuelle med deres andet album 'Marathon'.”Det er bare rock!”, så enkelt kan det faktisk siges, når man bliver bedt om at beskrive sin musik. Og lige præcis sådan lyder det fra Bjørn Poulsen, der er forsanger i det nye band SUPERLOADER.

Den 9. oktober 2015 udgav de deres debutsingle LIFE, som udkom på AEM/SONY Records. Debutanter er bandets fem medlemmer dog langt fra. Bjørn Poulsen, Thomas Bjerre Duus Stølsvig, Lasse Tolstrup Jensen, Karen Gudiksen og Morten Mariegaard, der tilsammen udgør SUPERLOADER, har spillet med navne som Black City, The Bandit, Cherry Overdrive, The Breakers, Hard Candy og Bullet Train Blast. Alle kender de hinanden på kryds og tværs og via musikken, men har nu fundet sammen i rockens navn, hvor de i fællesskab har sat fokus på deres allerinderste rockrødder. Resultatet er SUPERLOADER, hvor der er tanket op med nerve, gode melodier og fede omkvæd.

SUPERLOADER har Johan Olsen fra Magtens Korridorer med på deres nye single 'Water Under The Bridge'. Og netop Johan Olsen udtaler :"Jeg er dybt imponeret over Bjørn Poulsens sang og sangskriver talenter.Det var ikke uden nogen misundelse jeg oplevede Black City opvarme til en Magtens Korridorer turne for nogle år siden. Det nyere band 'Superloader', også med Bjørn i front er et overvældende kraftfuldt,
sikkert band, som burde være fast indslag på både danske og internationale festivalscener. Det er en meget stor ære at blive budt op til duet."

The Kilkennys (IR)

Plakat for koncerten The Kilkennys (IR)
lør. 8. oktober kl. 20:00

The Kilkennys sætter gang i en irsk folkefest. Den står på klassiske irske ballader og nye hits, der har taget verden med storm!
De bliver kaldt de nye ”The Dubliners”.The Kilkennys består af de fire irske, charmeuse sangfugle Dave Cashin, Davy Long, Tommy Mackey og Robbie Campion, der med deres unikke og dygtige spillestil, vokale talent og smukke ballader, rammet ind af et hav af instrumenter bl.a bodhran, trommer, percussion, mandolin, banjo, guitar, fløjte og basguitar er blevet kendt for at forvandle de traditionelle irske-keltiske toner til moderne irsk popmusik.

De unge irske musikere er fra det sydøstlige Irland, nærmere bestemt Kilkenny, som gruppen har taget navn efter, og deres repertoire spænder vidt.

Dubliners møder moderne talent
The Kilkennys repertoire er en blanding af klassiske irske ballader og egne sange. De skabt unge og moderne udgaver af den traditionelle irske folkemusik, men har samtidig formået at bibeholde sjælen i musikken, så den favner bredt.

Deres egne sange har publikum verden over taget til sig, og de bliver nu både har sunget med på og danset til.

Enestående musiske talenter, energi, charme og hjertelige performances er kendetegnende for The Kilkennys.
The Kilkennys har delt scene med nogle af Irlands mest prominente musikalske ikoner, herunder Shane McGowan og Finbar Furey.

Electric Light Orchestra by Phil Bates & Band

Plakat for koncerten Electric Light Orchestra by Phil Bates & Band
fre. 14. oktober kl. 20:00

Electric Light Orchestra er et af de mest succesfulde bands i musikhistorien. Deres sange er spillet i radioen mere end én million gange. ELO fik, i deres storhedstid, en lang række top 20 hits, hvoraf mange af dem blev til klassisk pophistorie.
Som medlem af Electric Orchestra Part 2 og The Orchestra har Phil Bates optrådt med ELO musik i årtier og på utallige koncerter verden over, har han bragt de bedste hits af nogle af de største rock legender tilbage til livet til gamle og nye fans.
Phils imponerende stemme og hans fremragende guitarspil, støttet af en overordentlig solid omgang trommer og bas, keyboards, sofistikerede harmoni vokaler og karakteristisk violinspil,
frembringer en helt enestående og original musikoplevelse.

Electric Light Orchestra er rock-, klassisk-, elektronisk- , orchestral, traditionelmusik og moderne trends. "Roll Over Beethoven", "Don't Bring Me Down", "Telephone Line", ”Evil Woman”, ”Livin’ Thing”, ”Mr. Blue Sky”, ”Strange Magic”, ”Turn To Stone” eller "Sweet Talking Woman" er ikke glemt af publikummet, og et vidne om at musikken stadig holder i dag.

Anthony Strong (UK)

Plakat for koncerten Anthony Strong (UK)
lør. 15. oktober kl. 20:00

Anthony Strong er en klassisk engelsk gentleman – pianist og sanger - der med charme og swingende energi skyder jazzede kompositioner sikkert ud over scenekanten. Gennem de senere år har han etableret en international karriere med optrædener i 26 lande over 4 kontinenter. Hans album Stepping Out nåede 1. pladsen på den amerikanske iTunes Jazz Charts, og han har optrådt så prominente steder som på den legendariske franske festival Jazz in Marciac, Marina Bay Sands i Singapore og The Litchfield Festival i USA.

Anthony Strong har netop udgivet nyt album, On A Clear Day, og hans tourplan afslører allerede nu koncerter i hele verden - fra Borneo over London og Milano til New York. Albummet præsenterer et uforskammet ”old school” repertoire, fra jazz standarder og klassikere til en tidlig Stevie Wonder og Motown. Der er dog intet ”old school” over udførelsen, sangene tilføres Anthony Strongs friske, positive og energiske stil.

Til oktober kommer han til Danmark og besøger Viften 15. oktober.

Numm. pladser

Michael Monroe (FI) + support

Plakat for koncerten Michael Monroe (FI) + support
tor. 20. oktober kl. 20:00

Bands som Guns N' Roses, Motley Crue og hele bølgen af Hollywood hairbands i de dekadente 80ere havde næppe eksisteret i samme form hvis det ikke havde været for det finske glamband Hanoi Rocks og deres banebrydende frontfigur Michael Monroe.

Hanoi Rocks er historie, men Michael Monroe holder solofanen højt med både og spiller live Hanoi Rocks materiale side om side med sit eget, som står som noget af det aller bedste glam punk og sleaze metal nogensinde lavet. Michael Monroe udgiver hele tiden nyt og kvaliteten er som dengang helt i top!

Er du bare det mindste til sublim punket og sleazet hard rock er der mødepligt denne aften. Det bliver ikke bedre og mere autentisk og hører med til den almindelige rock dannelse at have oplevet Michael Monroe live.

Shu-bi or not Shu-bi

Plakat for koncerten Shu-bi or not Shu-bi
lør. 22. oktober kl. 20:00

EN ENESTÅENDE OG ORIGINAL KONCERT

Oplev en forrygende koncert med to af dansk rocks vittigste hoveder, de originale Shu-bi-dua medlemmer, Claus Asmussen og Bosse Hall Christensen. Sammen med deres band, Shu-bi or not Shu-bi, leverer de et show fuld af nostalgi, fis og ballade, og repertoiret består udelukkende af Shu-bi-dua numre fra de gyldne år, 1973 – 1982.

Shu-bi or not Shu-bi tæller foruden Claus og Bosse tre benhårde musikere som bestemt heller ikke holder sig tilbage, Karsten Lagermann (voc), John Sørensen (b) og Klaus Poulsen (key). Rock & røverhistorier Med humor, kærlighed og fandenivoldskhed, leveres de legendariske hits sammen med en stribe af periodens mere hemmelige numre .. naturligvis tilsat masser af gags, skæve anekdoter og gakkede shownumre. Gå ikke glip af en helt unik oplevelse, men vogt jer for efterligninger .. ”Vi’ de eneste Shu-bi der dur!”

Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.
Læs mere på viften.dk

AB/CD - Rock for børn

Plakat for koncerten AB/CD - Rock for børn
søn. 23. oktober kl. 11:00

ET RIGTIGT ROCKSHOW FOR BØRN I ALDEREN 3 – 13 ÅR

Omdrejningspunktet er et klassisk rockband, der spiller de “gode gamle” numre, og børnene ledes gennem vigtige elementer i rockmusikken; at lytte til hinanden og spille sammen, de forskellige instrumenters funktioner og muligheder, hvordan man ser ud på en scene, at ha’ det sjovt osv. Og ja, der er også trommesolo og røgmaskine!

Der tales ikke ned til børnene og pædagogrock bliver det aldrig med en besætning bestående af musikere fra bands som Pretty Maids, Glenn Hughes, B-Joe, Mike Tramp, Zeppelin Experience m. fl.

Mike Andersen & Band

Plakat for koncerten Mike Andersen & Band
fre. 28. oktober kl. 20:00

Nyt album og stor turné fra Mike Andersen i efteråret!
Mike Andersen udsender nyt album den 7. oktober 2016, og det er tilmed det 7. album fra hans hånd. En del af det kommende albums sange er skrevet i Nashville sammen med internationale topsangskrivere og er indspillet i København med Mads Michelsen som producer.

Har man én gang oplevet Mike Andersen live ved man, at bandet holder et skyhøjt og
internationalt niveau. For Mike Andersen og band er i den grad et eksempel på, at man kan spille sig til succes. Siden Mike holdt sit indtog på den danske live-scene, er det kun gået en vej: Op!

Flere og flere koncertgængere har fået øjnene op for den lange Århusianers evne som performer og sangskriver. Mike Andersen besidder ”en åbenlys spilleglæde og en klædelig, teknisk nonchalance” samtidig med, at han har ”en absurd stærk vokal”. Og Mike udgør sammen med sit
band et unikt fællesskab. Mike Andersens soul og blues er kort sagt i verdensklasse.

Motor Mille - Kendt fra Ramasjang

Plakat for koncerten Motor Mille - Kendt fra Ramasjang
lør. 29. oktober kl. 11:00

Det seneste år har man på Ramasjang kunne møde Motor Mille. Du kender hende måske bedst fra Monster Busters, Cirkus Summarum og ikke mindst Ramasjang Club hvor hun elsker at danse.

Nu rejser Mille landet rundt med sit helt nye orkester for at have det sjovt. Alle børn er inviteret, så kom og vær med og oplev et fantastisk show fuld af sang, musik, dans og ballade.

Sammen med Mille er der mulighed for at træde ind i dansens univers og hygge sig uden at snuble over krav og forventninger. Her er bevægelse forvandlet til leg. Mød Motor Mille og få en dejlig oplevelse.

Dette arrangement er en stående koncert, så børnene kan kan danse, hoppe, trille og hvad man ellers får lyst til. Vi håber at alle voksne vil gøre deres bedste for ikke at blokere udsynet for de børnene og opfordrer til at sidde på gulvet.
Scarlet Pleasure

Plakat for koncerten Scarlet Pleasure
lør. 29. oktober kl. 21:00

Scarlet Pleasure på omfattende Danmarkstour til sommer og efterår

Publikum i hele landet kan allerede nu begynde at glæde sig til sommer, hvor den fremadstormende R&B-pop trio besøger samtlige toneangivende festivaller. I efteråret står den på koncerter rundt på landets spillesteder.

Det er nu godt to år siden at Scarlet Pleasure skød karrieren i gang med popbrisen ’Windy’ - og nu er debutalbummet endelig på vej. Trioens bagkatalog har kurs mod 20 millioner streams og med de storhittende ’HEAT’, ’Wanna Know’ og senest ‘Casual’ fra marts 2016 er Scarlet Pleasure blevet et populært navn på de danske radiobølger.

Scarlet Pleasure leverer stærke melodier i et unikt mix af groovy 80’er pop og sexet 90’er RnB. Helt forrest i lydbilledet står frontfigur Emil Golls dragende vokal og nordisk kølige udstråling. Med ham er rytmegruppen Joachim Dencker på trommer og Alexander Malone på bas, som leverer den groovy lyd, der danner en solid bund til den lyse vokal.

Danmarks hotteste pop-trio er nu klar til at indtage sommeren, hvor de spiller på Roskilde Festivals Orange scene og desuden besøger Danmarks mest toneangivende festivaler såsom Northside Festival, Tinderbox Festival, Nibe festival, Wonderfestiwall og Smukfest. Sidstnævnte i et spændende mash-up med Julias Moon. Publikum kan forventet at blive taget med på en mental rejse til steder som Las Vegas’ neonlys, casinofacader og stripklubber, og til Venice Beach med palmetræer og glamour. Udover et tæt pakket festivalprogram får trioen desuden æren af at spille for et 20.000 mennesker på et udsolgt Østerbro Stadion sammen med Lukas Graham i starten af juni.

Til efteråret gæster Scarlet Pleasure landets spillesteder. Hvis ikke du allerede har oplevet landets hotteste pop-trio, så tøv ikke med at købe billetter, og drøm dig væk til Venice Beach i en oase af sexet pop, sol og nostalgi.

DAVID SANBORN / CHRISTIAN MCBRIDE TRIO (US)

Plakat for koncerten DAVID SANBORN / CHRISTIAN MCBRIDE TRIO (US)
tir. 1. november kl. 20:00

DAVID SANBORN – SPECIAL GUEST WITH CHRISTIAN MCBRIDE TRIO (US)

David Sanborn er intet mindre end en mester inden for sit felt, og nu kan den legendariske saxofonist opleveles i samspil med Christian McBride Trio.

En af de mest markante saxofonister I nutidig musik siden slutningen af 70’erne, amerikanske David Sanborn, og en af de største nulevende bassister, ligeså amerikanske Christian McBride, drager sammen på Europaturné til efteråret, og det er lykkedes os at få en dag i kalenderen med konstellationen der til lejligheden kalder deres optræden:

David Sanborn special guest with Christian McBride Trio.

Den 6- dobbelte Grammy Award winner, David Sanborn, har inspireret utallige saxofonister over den ganske verden, ikke mindst i jazzmusikken, men han har også haft skelsættende indflydelse på genindførelsen af saxofonen som et fremtrædende instrument i moderne rock, pop og r&b, hvilket hans indspilninger og turné- og samarbejder med folk som Rolling Stones, David Bowie, Stevie Wonder, Paul Simon og James Taylor vidner om. I sin mere end tre og et halvt årti lange karriere har han altid skubbet grænserne, jazzmusikken har været i højsædet, men han har skudt på alt hvad der var at skyde på uanset genre, bare produktet gav kunstnerisk mening og det har gjort ham til en af de mest bredtfavnende og benyttede nulevende saxofonister i verden.

Bassist extraordinaire, komponist og arrangør Christian McBride, har i mere end 20 år været en af de vigtigste og allestedsnærværende personligheder i jazz verdenen. Cristian McBride er kun 40 år, men har oplevet mere i sit musikalske liv, end andre gør i et helt liv. Han har indtil videre arbejdet med en imponerende liste af de bedste folk inden for jazzen: Freddie Hubbard, Sonny Rollins, Ray Brown, McCoy Turner, Roy Haynes, Chick Corea, Milt Jackson, Herbie Hancock og Pat Metheny, for lige at nævne et par stykker, men ligesom David Sanborn, har han også bevæget sig i andre genre og indspillet, arbejdet eller turneret med navne som ” The Godfather Of Soul” James Brown, Carly Simon, Sting, Isaac Hayes, Don Henley, Queen Latifah, D’Angelo, The Roots og opera legenden Kathleen Battle.
Christian McBride har på Europaturneen medbragt Christian Sands på piano og trommeslageren Ulysses Owens, Jr.

Der er ganske givet en omgang fuldfed og groovy jazz med en solid dosis R&B i vente fra konstellationen, David Sanborn og den hotte og Grammy-vindende bassist Christian McBride og hans skarpe trio.

Queen Machine - Udsolgt!

Plakat for koncerten Queen Machine - Udsolgt!
fre. 4. november kl. 21:00

Queen Machine skruer igen op for musikalsk vellyst og visuelle effekter i en kæmpe fejring af Queens spektakulære univers. Fra storladne megahits som ’We Will Rock You’ og ’I Want To Break Free’ over de følelsesladede ballader som ’Somebody To Love’ til dem, der bare skal være der, som ’Bohemian Rhapsody’ og ’We Are The Champions’. Queens univers spænder over et væld af de helt store sange og et medrivende show, og Queen Machine er i verdensklasse, når det gælder disciplinen at formidle dette og levere en total-showoplevelse til publikum.

Queen Machine er i musikalsk topform og fulde af inspiration, efter at de sidste år selv oplevede en Queen-koncert med flere af de originale Queen-medlemmer. Forsanger Bjarke Baisner havde, som én af ganske få, æren af at trykke de originale bandmedlemmer i hånden, og det siger en hel del om Queen Machines internationale niveau.

Freddie Mercury ville være fyldt 70 år i 2016, og det giver naturligvis anledning til at sætte Queen Maskinen i allerhøjeste gear og ære den storslåede sanger og show-mand. Så glæd dig til et musikalsk festfyrværkeri med årets Queen Machine Celebration Tour.

Stående koncert

Bo Evers - Cafékoncert

Plakat for koncerten Bo Evers - Cafékoncert
lør. 5. november kl. 20:00

Bo Evers – manden med ordene i sin magt
Han er blevet kaldt en moderne udgave af Poul Dissing, fået stor ros for sin måde at gribe sangtekster an på
samt blevet kategoriseret som ”forfriskende” inde for rytmisk musik

Der er ingen tvivl om, at musikeren Bo Evers er helt sin egen, både hvad angår opbygningen af hans tekster,
hans musikalske univers, den hæse stemme og hans måde at anskue verden på.

Den unikke sanger har med sin fængende poplyd med en snert af folk og med sin autentiske lyrik formået at få størstedelen af danskerne til at synge med på hans catchy sange, hvor bl.a. storhittet ”Fred” og ”Barry White” begge indgår i repertoiret.

Det seneste skud på stammen i sangkollektionen er singlen ”Hver Anden Weekend”, hvor Bo Evers optræder i en mere alvorsfuld udgave, når den bundærlige sanger omfavner emnet skilsmisse og dets mange
følelsesaspekter.

Fra band til selvflyvende
Hvis Bo Evers’ stemme virker bekendt, kan det skyldes at den ferme musiker også har været med i
det københavnske kvartet Modspil, hvor Bo Evers var forsanger i bandet. Bo begyndte dog at stå på
egne ben i 2013, og har gjort det lige siden.

Der hersker ingen tvivl om, at Bo Evers har ordet i sin magt, hvilket han gang på gang har vist med
hans intelligente tekster, der rummer både humoristiske aspekter såvel som fremtrædende metaforer
om følelser, der bliver perfekt akkompagneret med lyden af Bo Evers’ guitar og fremragende tilstedeværelse.

Cafékoncert.
Unumm. siddepladser ved borde og stole.

KrebsFalch - 'På tomandshånd' - Udsolgt!

Plakat for koncerten KrebsFalch - 'På tomandshånd' - Udsolgt!
ons. 9. november kl. 20:00

KREBSFALCH – PÅ DUOTUR I OKTOBER NOVEMBER

Et år med kæmpesucces afsluttes med en række intime koncerter rundt omkring i Danmark.

Tilløbet har varet i årtier, men når det bedste af Krebs parrer sig med det bedste af Falch, er der tale om sangskrivning af højeste karat og dermed ventetiden værd. (Fyens Stiftstidende)
For os i salen betød det, at vi i 3 timer fik drysset drømmestøv over os, drømmestøv vi kan tage med som minde om en varm, intens koncert med Danmarks smukkeste og mindste Boyband, som de i en munter tone omtalte sig selv som. (Jyske Vestkysten)
Publikum fik to hele timers voldsomt intimt og hyggeligt samvær med to, som tydeligvis har det rart sammen og supplerer hinanden sømløst. Synger hinandens sange sammen og hver for sig. Driller hinanden gemytligt, udvikler de gamle sange, så de føles nye og friske. Og synger de nye, som om de har været skrevet i sæsoner. (Vejle Amts Folkeblad)

2016 har været et helt særligt år for Poul Krebs og Michael Falch. Med stort pladesalg, udsolgte koncerter og publikumsbegejstring overalt hvor de er kommet frem. Som den perfekte afslutning på et godt år, vender de to i oktober og november tilbage til de små og intime spillesteder rundt omkring i Danmark. Det store band bliver hjemme – og publikum får mulighed for at opleve Michael Falch og Poul Krebs helt tæt på, når de kun har hinanden som selskab på scenen. Bevæbnet med akustiske guitarer, mundharper, stemmer, massevis af gode historier - og ikke mindst en række fornemme og slidstærke sange fra to af de bedste kataloger i Danmark, kombineret med de stærke sange fra deres aktuelle fællesalbum ”Tomandshånd”.

”Tomandshånd” var ”Ugens Album” på P4 ved release i november sidste år. Singler som titelnummeret og ”Frit svævende” har været store radiofavoritter – og efter bare en måned i handelen var der guldplader til duoen. ”Tomandshånd” var det 11. mest solgte album i 2015 – og salget fortsatte ind i 2016, hvor pladeselskabet kunne give platinplader til KrebsFalch i februar, som endnu et synligt bevis på successen. Krebs og Falch var imellem februar og april i år på en omfattende Danmarksturne, med stop i en lang række af de største danske koncertsale. Der var udsolgt overalt hvor de kom frem – og det skønnes at mere end 20.000 gæster oplevede den populære duo på deres indendørs turne. Et på alle måder stort år for KrebsFalch slutter nu med 18 duokoncerter, hvor publikum får muligheden for at opleve de to på helt tæt hold.
Samarbejdet mellem Poul Krebs og Michael Falch startede i 1995, hvor de, sammen med Steffen Brandt, optrådte under navnet De Tre Tenorer. Siden har Michael Falch og Poul Krebs været jævnlige gæster ved hinandens koncerter – og har været på flere totalt udsolgte turneer som akustisk duo. Som solister er både Poul Krebs og Michael Falch stadig blandt landets mest populære og deres tre respektive albumudgivelser i 2014 var alle blandt årets 30 mest solgte albums i Danmark.

KrebsFalch på ”Tomandshånd” 9. november i Viften.

https://www.facebook.com/Poulkrebs
https://www.facebook.com/Falchmichael
http://skandinavian.dk

Outlandish - Helt tæt på - Udsolgt!

Plakat for koncerten Outlandish - Helt tæt på - Udsolgt!
fre. 11. november kl. 20:30

Denne aften kan du læne dig tilbage og glæde dig til at opleve både nye toner fra Outlandish, men selvfølgelig også de gamle hits. Gruppen er denne aften godt flankeret af Vicky Singh på guitar.

Outlandish har optrådt sammen siden 1997, og gruppen er udgjort af Isam Bachiri (født i Danmark, med marokkansk baggrund), Waqas Ali Qadri (født i Danmark, med pakistansk baggrund) og Lenny Martinez (født på Honduras og er af honduransk og cubansk herkomst).

Live har de tre gutter tilsammen en sjælden evne til på én gang at underholde publikum til fulde med deres humor, charme og sjove anekdoter – for et øjeblik efter at skabe total ro over salen med et stille nummer.

Dobbeltkoncert: Asger Techau + Tårn

Plakat for koncerten Dobbeltkoncert: Asger Techau + Tårn
fre. 18. november kl. 20:00

DOBBELTKONCERT

ASGER TECHAU FRA KASHMIR:
Asger Techau har taget skridtet fra trommesættet frem til scenekanten og har debuteret som solist. I foråret udsendte han sit debutalbum ”Phonetics”, der har været undervejs i 11 år. En yderst velproduceret plade med 9 sange om at give opsange til sig selv og navigere ud af følelsernes negative overtag for at omfavne kærligheden og det ansvar, som følger med.

Asger Techau fra Kashmir har igennem de seneste 25 år været en fasttømret del af den danske musikbranche og de flestes musikalske opvækst. Sideløbende med rollerne som producer og trommeslager i Kashmir har Asger Techau skrevet på en række sange – nogle over 11 år gamle, som netop har set dagens lys og nu skal spilles live i DR Koncerthusets Studie 3 til december.

De 9 sange på Phonetics er Asger Techaus personlige opsange til sig selv i de situationer, hvor de indre dæmoner banker på, når det følelsesmæssige kaos næsten tager over i en hektisk hverdag. Som eksistentielle ankerpunkter på albummet står sange som “Breathe”, “No Misgivings” og “Passing Bubbles”, der alle peger på kærligheden og dens magi. Midt i alt det ubalancerede finder Asger Tehcau ro.

Asger Techau fortæller om albummet:

”Mit album kommer rundt omkring en masse situationer, lige fra at ligge med ryggen i græsset og kigge på himlen en varm sommerdag til de isolerede situationer, hvor roen virker langt væk, når man er ude at rejse langt væk fra familien. Albummets består på mange måder af scener fra livet. Fonetik (Phonetics) er jo læren om lyd, men for mig har lyd den særlige funktion, at den altid danner billeder i mig og dernæst ord, så mit album Phonetics er min egen lære om mit liv sat på lyd.”


TÅRN:
Dette er eneste koncert i København med Tårn, dette efterår!

"Musikalsk er der ikke en finger at sætte på noget, man er sikkert videre i et sæt, dersmelter smukt sammen omkring en blanding af sikre album-track-vindere, såvel som helt nye sange, der denne aften prøves af for første gang. I det hele taget er man som tilskuer altid i gode hænder, hos TÅRN-drengene." GAFFA: * * * * *..

Således skrev GAFFA i deres 5-stjernede anmeldelse af TÅRNs koncert på Loppen imarts 2016, så det er med andre ord et mere end tændt band, der vil drage på landevejentil efteråret. Ovenpå en veloverstået forårsturné i kølvandet på det anmelderroste debutalbum Ud Ad Mit Vindue, er TÅRN atter klar til at indtage spillestederne publikummed deres iørefaldende medrivende greb om rocksange på modersmålet.Den dansksprogede indie-trio udgav 18 marts 2016 debutalbummet Ud Ad Mit Vindue på selskabet NMS (Virgin Suicide, Julias Moon, Savage Rose).

Albummet er blevet rigtig godt modtaget af anmelderne, hvor bl.a. Soundvenue, Berlingske, Gaffa Musikblogger har kvitteret med henholdsvis 4 5 stjerner. Ud Ad Mit Vindue indeholder bl.a. "Stille Stille" "Solskin Over Tage". Førstnævnte lå syv uger på Barometeret gik sågar #1, begge sange har desuden fået god airplay på P4 og P6.

TÅRN har promoveret albummet med en forårstour, som har bragt dem forbi 8 danske byer, heriblandt en koncert på SPOT Festival. En koncert, som i Soundvenue blevfremhævet blandt 'De ni bedste koncerter, vi så fredag' med ordene: "TÅRNs sange er gjort af et stof, som kan få pigeøjne til at stråle drengehjerter til at banke."

Page Four

Plakat for koncerten Page Four
lør. 19. november kl. 19:30

"Page Four slog sig på få måneder fast som landets boyband. Singlen "Sommer" er gået platin for 6 millioner streams på under et år og rundet 2.4 millioner visninger på Youtube. Siden da har Page Four udgivet de guldsælgende singler "Fucking Smuk" og "Du og Jeg". Nu er de klar med deres selvbetitlede debut EP "Page Four".
Lauritz, Pelle, Stefan og Jonas har samlet et kanon velspillende band og er klar til at toure danmark rundt."

Pligten Kalder

Plakat for koncerten Pligten Kalder
lør. 21. januar 2017 kl. 20:00

Journalisten Torben Steno, rocksangeren Johan Olsen og den virtuose Peter Jessen på blæs udgør det charmerende og ægte trio-ensemble Pligten Kalder.

Torben Steno bestyrer Optigan-orglet og andre mangelfulde tangenter. Johan Olsen er tristesse-troubadouren med velkendt magtfuld vokal og ekstra godt grus i ganen, mens Peter Jessen på hæsblæsende klarinet/mezzosopran-sax er det virtuost omfavnende og nødvendige bindeled mellem de to andre flaksende mandesjæle og en oplevelse i sig selv.

Det er spontant, intenst, dynamisk og inciterende. Givende, gribende og unik musik, der uimodståeligt stikker tilhøreren dybt, blidt, drilsk og meget dansk.

Pligten Kalder er live kendt for magiske øjeblikke og spontant dedikerede fans. Her udfolder de to snakkehoveder Steno og Olsen sig også mellem numrene, mens Jessen bevarer roen for alle.


NYT ALBUM – DU SKULLE HAVE VÆRET DER I GÅR
I 2014 udgav Pligten Kalder deres første hele album med den melankolske titel ”Du skulle have været der i går”. Albummet rammer præcist ned i det poetiske terræn trioen Pligten Kalder bevæger sig i.

Pligten Kalder laver seriøse og sorte sange med underfundige understrømme, men man behøver ikke blive ked af det og kan sagtens have det sjovt imens. Titler som Tre Ældre Kvinder På En Tom Bøssebar I November, Hvorfor Er Jeg Ikke Død og mindevisen til en afdød ven, Boffeladen, vidner om spændvidden og at det (heldigvis) aldrig bliver direkte lårklaskende. Men man bliver rørt.

Man får en oplevelse af noget ægte med Pligten Kalder. Man drages ind og søger ud. Det er ikke bestemte temaer, der driver dem frem - og os andre med. Det paradoksale lurer hele tiden bag hjørnet af det absurde, det banale og det spontant sande. Som i livet selv. Lige i dit ansigt og håndgribeligt, men også diffust, indirekte og ud over det hele.

Unumm. pladser ved borde og stole.


Ida Corr

Plakat for koncerten Ida Corr
fre. 27. januar 2017 kl. 20:00

Efter at Ida Corr skrev kontrakt med Warner Music for halvandet år siden, har hun arbejdet på en masse nyt materiale.
I februar udgav hun så den storladne pophymne "Down", der har sat barren højt for niveauet af udgivelser.

I foråret var hun på Samsø sammen med en række andre danske sangere for at optage den nye sæson af Toppen Af Poppen,
der sendes på TV2 til efteråret. Her vil hun give sine egne personlige fortolkninger af andres numre og omvendt.

Efter Toppen Af Poppen er planen at udsende næste single som Ida Corr pt arbejder på.

Hun startede bag trommerne som 6-årig i skolebandet, men smed stikkerne et par år senere for at synge. Som 11-årig vandt hun det allerførste MGP med bandet "Årgang 77" der lavede egne kompositioner. Blev tilbudt pladekontrakt som 16-årig, og droppede ud af 1.g for udelukkende at koncentrere sig om musikken. Efter nogle år i konstellationer med Mark Linn, King Kane, Gnags o.m.a., dannede hun sit eget band med Christina Undhjem, og herefter stod den på udlandet både med band og solo. Storhittede i ´07 med "Let Me Think About It", der gik #2 i UK og #1 på USA´s dancechart, hvorefter hun turnérede verden over op mod 5 år efter udgivelsen.

Ida vil tournere med et live setup, hvor hendes tidligere club-hits vil blive omarrangeret og soul’en komme i fokus, når ruller ud i 2017.

Anders Blichfeldt & Big Apple Big Band

Plakat for koncerten Anders Blichfeldt & Big Apple Big Band
lør. 28. januar 2017 kl. 20:00

The Big Band sound of The Beatles

Anders Blichfeldt: vokal, Per Wium: konferencier, Steen Nikolaj Hansen: dirigent og arrangør Big Apple Big Band.

The Beatles sange er gennem årtier fortolket og arrangeret for mange typer orkestre og besætninger. Musikken er særdeles velegnet til det. Melodierne af Lennon, McCartney og Harrison er stærke og kan derfor sagtens tåle at blive “udfordret” i nye klangverdener.

I dette nye samarbejde med Anders Blichfeldt, Per Wium, Steen Nikolaj Hansen og Big Apple Big band får vi musik, fortælling og sang på et højt niveau og samtidig underholdende formidlet.? Per Wium fortæller om The Beatles og introducerer sangene undervejs.

Et stort publikum kender Anders Blichfeldt for hans top professionelle måde at gå til mange slags musik på.

Steen Nikolaj Hansen er een af landets mest rutinerede og brugte arrangører og dirigenter . Sammen med det talstærke Big Apple Big Band (19 medlemmer), sikrer de tre en forrygende musikalsk oplevelse.

Glæd dig til sange som f.eks.: Fool on The Hill, Lucy In The sky With Diamonds, Eleanor Rigby, Eight Days A Week, Get Back, I Feel Fine m.fl.

Rasmus Walter + support

Plakat for koncerten Rasmus Walter + support
fre. 10. februar 2017 kl. 20:00

RASMUS WALTER ER TILBAGE MED NY TOUR OG NYT ALBUM

Rasmus Walter er pt. i studiet for at færdiggøre sit fjerde solo album.
Rasmus Walter, som står bag de sidste års store hits ”Dybt Vand”, ”Endeløst”, ”Verden I Stå”, og ”På En Dag Som I Dag”, er ude med 1. singlen ”Løber” fra det nye album. 2. single udgives i september, og det nye album, der har fået titlen ‘’Himmelflugt’’, udkommer til november 2016.
Rasmus har turneret flittigt de sidste par år, og til stor succes. Der har været bragende udsolgt flere måneder før start.
Rasmus Walter har sommeren 2016 holdt igen med festivaler, men optrådte dog på sommerens Grønne Koncerter i de 8 udvalgte byer.
Rasmus ser meget frem til at komme på landevejen med bandet, og udtaler omkring album og tour:
‘’Jeg glæder mig til at komme rundt i landet igen, og den her gang med den længste indendørs tour vi har været på. Det bliver fedt at få de nye numre med på scenen og få dem blandet sammen med alt det gamle. Håber festen fortsætter hvor den slap i efteråret ’15, vi skal nok gøre vores til det.’’

1. Singlen ”Løber”
https://www.youtube.com/watch?v=JkDEM5YG5lI
Endeløst:
https://www.youtube.com/watch?v=-_QGeJ9WqyY
Verden i Stå:
https://www.youtube.com/watch?v=joHlWh5fxxA

Med på touren tager Rasmus Walter bandet med som består af:
Max Winding: Trommer
Leif Brun: Pedel Steel
Martin Birksteen: Keys
Martin Sandberg Kærsgaard: Bas

Rasmus Walter Facebook: https://www.facebook.com/rasmuswalterdk/?fref=ts

Fallulah

Plakat for koncerten Fallulah
tor. 16. februar 2017 kl. 20:00

Fallulah har lige sluppet sit tredje, men første internationale album, PERFECT TENSE. Albummet er udgivet af amerikanske INSTANT RECORDS.

Fallulah vil være at finde i dette års Toppen af Poppen og har allerede sat sin sædvanlige standard høj med første singlen Perfect Tense, der ligger # 5 på radio charten i Danmark og er gået # 19 på den amerikanske spotify top 50.

Djämes Braun

Plakat for koncerten Djämes Braun
tor. 9. marts 2017 kl. 20:00

Siden dannelsen i 2012, hvor Djämes Braun vandt P3’s Karrierekanonen, har duoen været fast inventar på de danske hitlister og awardshows. Det store gennembrud oplevede de i 2015.

Det var året, hvor de udgav debutalbummet ”Modgift”, der indeholdt intet mindre end 9 guld- og platincertificerede hits såsom ”Kvinder Og Kanoner”, Kom Og Giv Mig Alle Dine Penge”, ”Traktor”, ”Farlig Tiger”, ”Duft Af Ba-Cone”, ”Ejer Det”, ”Dumt På Dig (Part II)”, ”Inficeret” og ”Fugle”.

Succesen er fortsat ind i 2016 med udgivelsen af de to gedigne radiohits ”Geronimo” og ”Ild Til Blokken” -
sidstnævnte med en tilhørende nyskabende 360-graders musikvideo. 2016 blev desuden året, hvor Djämes Brauns hitkatalog rundede 35 millioner streams på Spotify alene, og gruppens musikvideoer samlet set
opnåede imponerende 20 millioner visninger på Youtube.

De energiske venner har tilbragt sommeren på de danske landeveje, på en imponerende sommer-tour de force startende i april og sluttende i september. Touren tog dem forbi flere af landets største festivaler, hvor de bl.a. besøgte Bøgescenen på Smukfest; En koncert som blev vist på DR3.

At sommertouren nu er overstået er dog ikke lig med pause. Hver søndag kan man lige nu opleve Djämes Braun i fjernsynet, nærmere bestemt på TV2, hvor de, med fortolkninger af andre populære artisters sange, er aktuelle i den tilbagevendende seersucces ”Toppen Af Poppen”.

Kan man ikke få nok af Djämes Brauns gode humør på tv, kan man nu glæde sig over endnu mere godt nyt. I foråret 2017 drager duoen nemlig på forårstourné, hvor de kan opleves i levende live, når de besøger flere af landets største spillesteder med et mindst ligeså levende band i ryggen.

Djämes Braun udtaler: ”Vi glæder os vanvittigt meget til at komme rundt på denne tour. Det er altid en helt speciel oplevelse at kunne invitere vores eget publikum indenfor på mere intimt hold".

LARS LILHOLT Storyteller

Plakat for koncerten LARS LILHOLT Storyteller
tor. 16. marts 2017 kl. 20:00

I februar og marts 2017 drager Lars Lilholt og hans fire faste bandmedlemmer Gert Vincent (guitar), Tom Bilde (bas), Kristian Fogh (tangenter) og Eddi Jarl (trommer) landet rundt på en intim koncertturne på nogle af landets bedste spillesteder.

Lars Lilholt Band vil her kunne opleves med et anderledes repertoire end De lyse nætters orkester benytter om sommeren, nemlig med mere plads til balladernes fordybelse og nærhed. Lars Lilholt, lederen af de lyse nætters festpatrulje, vil her blive de mørke afteners historiefortæller, og der vil blive givet plads til at lade instrumenterne tale i en skrøbelig balancegang mellem enkelhed og kompleksitet.

Storytellerturen i 2016 med fokus på succes albummet Amulet blev en kæmpesucces med udsolgte koncerter landet rundt.

Gaffa gav koncerten i Aarhus musikhus fem stjerner og skrev bl.a. ”Det var ganske enkelt fremragende – stor sangskrivning, sprudlende spillemandskunst og horisontudvidende historiefortælling.”

Fyns stiftstidende skrev “Man kan diskutere, om han er blevet smukkere med alderen, men han er en fremragende sangskriver og en distinkt sanger, der omgivet af dygtige musikere til fulde fortjener fem stjerner.”

Og Mpress sagde om koncerten I Kalundborg “Og der var ingen tvivl om, at Lars Lilholt havde ramt plet i sin tilgang til kalundborgenserne. De taktfaste klap og den rullende latter talte sit tydelige sprog. Lilholts musikalske historier havde gjort indtryk. Han er en gudsbenådet musiker – en gudsbenådet fortæller. Han er Lars Lilholt – og han gør det godt!”

Storyteller turen 2017 bliver en videreførelse af sidste års succes, og repertoiret vil bestå af såvel nyskrevne sange som både kendte og mindre kendte fra det kæmpestore bagkatalog.

Lars Lilholt behøver ingen nærmere præsentation, men vi har at gøre med en dansk kunstner, der i årevis har kunnet samle tre generationer i en tid, der ellers er præget af større og større opsplitning af samfundet. En erfaren sangskriver med et kæmpe stort talent for at bruge det danske sprog og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik.
Her i den stilfærdige intense udgave bakket op ad et indfølende band.

Peter A.G. "Det Sceneshow Classic"

Plakat for koncerten Peter A.G.
fre. 7. april 2017 kl. 20:00

Efter mere end 50 år som frontfigur i Gnags, og to succesfulde sommerturnér med Gnags i 2015 + 2016 (50års jubilæum) kan man godt trænge til at være lidt alene!
Derfor tager Peter A. G i foråret 2017 på soloturné med ’Det Sceneshow Classic’
Showet er en opfølgning på de forrige successhows ’Det Scene Show l’ samt ’Det Scene Show ll’
I showet oplever man Peter A. G på slap linje. Der er garanti for god musik, både solosange og Gnags klassikere, gode historier og ikke mindst en energifyldt Peter A. G.