Oplev kulturen i Viften

Oplev kulturen i Viften

Rødovre Rådhusplads
Rødovre Parkvej 130
2610 Rødovre
36 70 45 00

KONCERTER

Electric Guitars

Plakat for koncerten Electric Guitars
fre. 9. september kl. 21:00

Electric Guitars - Ny single, nyt album, ny sound!
Mika Vandborg og Søren Andersen alias Electric Guitars hviler ikke på laurbærrene. Efter et heftigt 2015 med mere end 50 koncerter, en DVD-film om bandet plus det anmelderroste album Stringfever, rocker drengene videre med en ny single, endnu et album og et konstant voksende publikum.
Søren Andersens vikariat sidste år som bassist i D-A-D har ført til et tæt samarbejde mellem D-A-D og Electric Guitars på flere måder. De to bands har spillet flere store koncerter sammen, og Jacob ”Cobber” Binzer er producer på bandets nye album, der udkommer til september.
Det er første gang, at Electric Guitars ikke producerer selv, og med Cobbers selskab i Medley Studios går Electric Guitars i en tungere retning, hvilket uden tvivl vil passe bandets hardrockelskende publikum rigtig godt. Traditionen tro har Electric Guitars deres faste rytmesektion på plads i form af Morten Hellborn (trommer) og Peter Kjøbsted (bas).

Singlen Swagman er forløber til det nye album, og Cobber er med hele vejen. Electric Guitars tager i år på deres største festivaltour nogensinde og følger op på albummet med en tæt pakket efterårstour.

Metallica Jam, support: Statement

Plakat for koncerten Metallica Jam, support: Statement
lør. 10. september kl. 20:30

Kort fortalt blev Metallica Jam dannet for mere end 20 år siden, efter at trommeslager Brian Andersen havde vundet 2 konkurrencer for trommeslagere, "Danmarks svar på Lars Ulrich" i 1992 og 93, arrangeret af 4 Sound og B.T.

Efter disse konkurrencer fik Brian hurtigt samlet et hold dygtige musikere fra den danske metalscene og begyndte at indøve Metallica-numre.

Dette resulterede i et band med en næsten uhørt høj musikalsk standard som andre, ifølge dagpressen, "kunne lære en hel del af, ikke mindst Metallica selv". Metallica Jam har derfor kunnet turnere i både ind- og udland med stor succes,

Den stigende popularitet har også medført en større og topprofessionel produktion, der ikke lader meget tilbage at ønske i forhold til originalerne.

Metallicajam er:
Ivan Grosmeyer: Vocals
Brian Andersen: Trommer
Rene Loua: Guitar
Sammy Damiri: Bas
Michael Larsen: Guitar

Best of Bowie

Plakat for koncerten Best of Bowie
fre. 16. september kl. 20:30

Vi hylder og minder David Bowie den 16. september med Best of Bowie kl. 20.30.

Allerede kl. 18.30 varmer vi op til koncerten med en koncertfilm i biografen. Koncerten er fra Hammersmith Odeon Theatre, London, juli 1973 i biografen.
Der er gratis adgang til filmen men et begrænset antal pladser. Hvis du vil se filmen skal du derfor vælge billettypen "Film + koncert".

Hvis du springer filmen over køber du bare Standard billettype.


Kl. 20.30 er der koncert med BEST OF BOWIE
Efter den triste nyhed om Bowies død vil vi gerne mindes den store ener og inspirator.

Det danske band, Best of Bowie fortsætter koncertrækken i Viften den 16. september .

Efter stor succes i blandt andet Amagerbio, Smukfest, Esbjerg Rockfestival, i Sverige og Tyskland, spiller bandet alle de største sange fra Bowies katalog, og du får en tour-de-force i et godt krydret musikalsk univers, tilsat billeder og et stort, oplagt band i særklasse.
Life on Mars, Ziggy Stardust, Lets Dance, China Girl - listen er lang på alle de store hits.
Der er stadig liv på Mars og i særdeleshed i Viften 19. september, når Major Tom lander på scenen.
”Vi prøver ikke på at lave en illusion om, at det er den rigtige Bowie der er på scenen, men lukker du øjnene, vil du opleve at det er svært at høre forskel”, siger Flemming Rasch fra bandet.

Bandet medlemmer er:
Michael Bjørn/Bowie/sang, Flemming Rasch/guitar og kor, John Kenneth Nilsson/guitar, Morten Hall/bas, Ian Broo/keyboards og kor, Lars Bertelsen/trommer, Christina Kürstein LeCocq/kor

Se og hør mere på www.bestofbowie.dk og følg med på facebook/BEST of BOWIE - a tributeband

Se Best of Bowies live videoer:


Stående koncert.

Tue West & Band

Plakat for koncerten Tue West & Band
lør. 17. september kl. 20:00

Tue West Band 2016

Den 4. marts udkommer albummet "Der er ingen der venter på os". Udgivelsen markeres med en turné med et nyt syvmandsorkester, der tæller en god blanding kreative sjæle og velkendte ansigter fra de danske jazz- og rockmiljøer.
Dette orkester tager Tue Wests sange med på en energisk og varieret rejse i et både arrangeret og improvisatorisk univers.

Tue West Band
Jeppe Skovbakke, bas (I got you on tape)
Jeppe Gram, trommer (Steffen Brandt, Cecilie Norby)
Mikkel Ploug, Guitar, lapsteel
Albert Raft, Saxofon
Niklas Antonsen, Trombone (Efterklang)
Mads Mouritz, Vokal, Guitar, Keys (Mouritz/Hørslev)
Tue West, Vokal, guitar, klaver

'Der er ingen der venter på os'
Det sjette soloalbum fra sanger/sangskriverens hånd.
Indeholder sange fra perioden 2011-2015 og er indspillet og mixet i studiet og hjemmet i Hillerød fra efteråret 2013.
"Vi fik ikke nogen besked" (feat. Mads Mouritz), der udkom d. 20 november 2015, er første singleudspil fra det kommende album, og sangen er en "ude godt-hjemme bedst"-hymne. En fortælling om nysgerrighed, udlængsel og spænding over for hjemlighed, tryghed og familie.

Historik
Tue West har været en fast del af den dansksprogede sangskriverscene siden sit gennembrud i 2003. Hans musikalske og lyriske univers er både historiefortællende, poetisk og svævende. Til tider skævt, til tider ligetil, til tider storladent og til tider minimalistisk. I 2004 blev han tildelt en kunstpris fra Statens Kunstfond samt P3’s talentpris, og i 2005 fik han en DMA for det platinsælgende debutalbum. Året før var han nomineret til 7 DMA priser samt til en Nordic Music Award.

Siden da har Tue turneret på landsplan med nye og gamle sange, enten solo eller med skiftende bandkonstellationer.
Bærende sange fra debutalbummet og efterfølgeren "Meldingen kommer" bliver til stadighed spillet på landsdækkende radiostationer, og fra 2007 blev der eksperimenteret mere og hans albums blev i stigende grad selvproducerede.
"Vi er nået hertil" høstede gode anmeldelser, bl.a. 5 stjerner i Soundvenue og 4 hjerter i Politiken og mere neddroslede og akustiske sange blev til på "Lige ved og næsten" fra 2009. Albummet fik bl.a. 4 stjerner i Gaffa.

I 2011 udkom det mere elektroniske, socialrealistiske og melankolske album "Ikke.. Regulere.. Mere.." med blandt andet nummeret "Vi lægger ingenting i dage", der igen fik Tue West i rotation hos P3 og P4.
Samtidig udkom den engelsksprogede udgivelse "Are there any people around here" med projektet "Jaruni, Moura and Wesko". Projektet blev bl.a. spillet på P6 og albummet fik 4-stjernede anmeldelser i både Politiken og Gaffa.

Den seneste udgivelse er "En anderledes opsamling" fra 2013, som indeholder genindspilninger af udvalgte sange fra bagkataloget.

Til marts 2016 udkommer så det nye album: 'Der er ingen der venter på os'.

Annika Aakjær - Tourstart

Plakat for koncerten Annika Aakjær - Tourstart
tor. 22. september kl. 20:00

Annika Aakjær er tilbage. Efter 6 års pladepause er Annika Aakjær nu tilbage med endnu et anmelderrost album "Lykkens Gang”. Radioen har allerede spillet singlerne "Plads Nok” og "Alt Hvad
Jeg Vil Sige" flittigt og da Annika Aakjær gæstede lille Vega i Marts var det med en udsolgt sal. Det nye albums tekstside viser Annika Aakjær fra en mere personlig vinkel, og musikalsk er der kredset mere om den gode melodi og det opløftende omkvæd, og produktionen, som er skabt i samarbejde
med den svenske stjerneproducer Johan Eckeborn (Jonathan Johansson m.fl.) er fokuseret omkring den særlige skandinaviske slidstærke poplyd. Annika Aakjærs særlige nærværende måde at optræde på, og tekstlige substans er dog stadig intakt.

Pierre Dørges New Jungle Orchestra & Povl Dissing

Plakat for koncerten Pierre Dørges New Jungle Orchestra & Povl Dissing
lør. 24. september kl. 20:00

Som eneste sted i Storkøbenhavn går Pierre Dørges New Jungle Orchestra i godt selskab med Povl Dissing på scenen i Viften til efteråret.

Kunstnerne mødtes første gang i Østre Gasværk i 1987, og samarbejdet kulminerede i 1996 med udgivelsen af albummet Zoo Sange med musik af Irene Becker til tekst af Vagn Lundbye.

Der er lagt op til en lækker aften med masser af insisterende og udadvendt junglemusik med inspiration fra alverdens "grooves"/ rytmer. Repertoiret vil bl.a. bestå af et udsnit af sangene fra "Zoo Sange" sammen med bl.a. C.V. Jørgensens ”Blåt blod til alle på Blågårds Plads” og Per Nørgaards ”Vedis Vuggevise” til tekst af Johannes V. Jensen og mange flere.

Om New Jungle Orchestra
Pierre Dørges New Jungle Orchestra er et af de mest sprudlende bands på den danske jazzscene.
De har ført jazztraditionen videre gennem et Ellingtonsk jungleunivers med alskens musik i bakspejlet. Deres fængende musikalske show bevæger sig i en sikker balance mellem humor og dyb alvor, og deres originalitet har gjort dem til det mest anerkendte og turnerende etno-jazzband ude i den store verden. Orkestret har bl.a. repræsenteret Danmark i Afrika, Australien, Asien, Nord- og Sydamerika og store dele af Europa.

Om Povl Dissing
Folkekære Povl Dissing er en af Danmarks største visesangere og troubadoure, og har med sin karakteristiske stemme forstyrret den danske musikscene siden midten af '50erne til stor glæde for publikum.

MEDVIRKENDE
Povl Dissing/vokal, Pierre Dørge/dir.& guitar, Gunnar Halle/trp, Jakob Mygind/sax
Anders Banke/klarinet & sax, Kenneth Agerholm/trb, Irene Becker/piano
Thommy Andersson/bas, Ayi Solomon/perc, Martin Andersen/dr

Sinne Eeg Group

Plakat for koncerten Sinne Eeg Group
fre. 30. september kl. 20:00

Sangerinden, Sinne Eeg, har gennem de seneste år markeret sig som en af de betydeligste jazzsangerinder i Europa meden rytmisk sikkerhed, en uovertruffen harmonisk sans og en sikker og charmerende sceneoptræden, der invitererpublikum med. Stilen er moderne og nordisk i tonen, men med klare referencer til “de store” jazzsangerinder indenfor jazz- og swingtraditionen.

Sinne Eeg modtog i 2014 den prestigefyldte Ben Webster Prisen og udgav samme år et nyt album, ”Face The Music”, som indeholder et mere sprudlende og udadvendt repertoire end hendes tidligere udgivelser. Hendes evner som scat-sanger har fået en mere fremtrædende rolle både på CD og live, hvilket man vil kunne opleve, når hun optræder live med sit band i løbet af 2015, hvor nye sange og gamle kendinge præsenteres med et hold af danske jazzmusikere i topklasse, nemlig:

Jacob Christoffersen ( Piano )
Lennart Ginman ( Bass )
Janus Templeton ( Trommer )

Sinne Eeg er kendt for at være, om muligt, endnu bedre live end på Cd. Hendes koncerter kendetegnes ved stort nærvær, humor og et enormt musikalsk overskud, som bl.a. kommer til udtryk ved, at der i den grad leges og tages chancer på scenen – ikke mindst i hendes suveræne scat-sang, som må betegnes som værende i verdensklasse. Intetmindre.

Udover at have indtaget den hjemlige scene er Sinne Eeg ved at have godt fat i udlandet, hvor hun bl.a. jævnligt tournerer i lande som USA (hvor hun p.t. er bosiddende), Japan, Kina, Norge og Sverige. Især i Japan og USA er der store forventninger om kommende gennembrud efter flere succesfulde tournéer.

Sinne Eeg fik sit store gennembrud med cd’en “Waiting For Dawn” i 2007, for hvilken hun modtog en Danish Music Award (DMA) for ”Bedste Jazz Vokal Album 2007”. Politikens Boris Rabinowitch gav hende sjældne 6 ud af 6 hjerter i sin anmeldelse af cd’en. Sinne Eeg har siden modtaget adskillige priser, bl.a. Holstebro Kommunes Musikpris 2007. DR P2 Jazz Prisen 2009, en DMA for “Bedste Jazz Vokal Album 2010” for albummet ”Don’t Be So Blue”.

Sko & Torp - Trio

Plakat for koncerten Sko & Torp - Trio
lør. 1. oktober kl. 20:00

Sko/Torp var et af 1990'ernes absolutte største danske orkestre – blandt andet fordi radioerne ikke kunne
slippe orkestrets vellyd. Den vellyd har de fundet frem igen efter en længere pause
Det, det hele handler om for Sko/Torp, er det organiske og gennemarbejdede. Søren Skos melodifornemmelse
og knivskarpe vokal samt Palle Torps sans for afbalancerede arrangementer har ført dem rundt på en on going
tour på landets mange spillesteder.
Til at bakke op har de Morten Woods eller Mikkel Bøggild på guitar – mere behøves ikke.
- Der er for få sange i dag, hvor man kan høre, at det er levende mennesker, som spiller. Vi vil have, at det
skal lyde godt og organisk, siger Søren Sko.
Tilbage i 1990'erne førte den filosofi duoen til tops. Singlen On A Long Lonely Night erobrede Danmark via
enorm støtte fra landets lokalradioer, den efterfølgende debutplade med samme navn gik hen og solgte
200.000 eksemplarer, og koncerterne var rene triumftoge. Tre albums fulgte, inden duoen skiltes i en rolig, jysk
og fælles forståelse af, at inspirationskilden var tør.
Og samme sted ligger årsagen til, at de to har slået pjalterne sammen igen. Efter otte år uden kontakt ringede
Søren Sko til Palle Torp for at få lidt input til nogle nye sange – og så tog den ene tone stille og roligt den
anden, og i 2005 begyndte de med stor succes at spille koncerter sammen.
- Vi er en slags musikalske tvillinger. Det er som om, jeg er kommet hjem, konstaterer Søren Sko.

BandDylan

Plakat for koncerten BandDylan
tor. 6. oktober kl. 20:00

Band Dylan gæster Viften

Bob Dylan kommer spiller ikke selv, men hans ånd vil være tilstede til koncertforedraget med BandDylan torsdag den 6 oktober i Viften.

Der skal rockes og fortælles vel researchede historier, ja faktisk får du fortalt kunstnerens historie fra hans ungdom, til den megastjerne han er nu. Fortælleren er
Thomas Ubbesen, der er kendt som udenrigskorrespondent på TV-Avisen, men også er glødende Dylan fan.

Band Dylan er kendt for, at de til hver koncert tager nye temaer op, der beskriver Bob Dylans utrolige karriere. Han har bl.a. udgivet over 850 sange på 43 albums. Michael Christophersen, der er sanger og guitarist i Band Dylan fortæller: ”Dylan har en religiøs side og har udgivet 3 religiøse plader, som vi synes er ret oversete også blandt Dylanfans. I 1978 havde Dylan en personlig krise og blev meget søgende. Han mødte nogle nyreligiøse og blev meget optaget af det religiøse og uddannede sig sågar til prædikant. Vi fortæller om det dilemma, han må have været i, da hans fans blev rystet i deres grundvold. Han spillede koncerter, hvor de spillede fantastisk, men blev pebet ud, da fans`ne ikke kunne acceptere det religiøse indhold. Vi spiller tre numre fra den periode for at vise publikum, hvor fantastiske sangene er, selv om vi ikke selv er enige i de nyreligiøse og nærmest fundamentalistiske budskaber”.

Band Dylans hovedbudskab er, at Dylan hele tiden er en kameleon og skifter genre
mange gange i sin karriere. Han starter som folkmusiker og skifter til rock og er ligeglad
med, hvad publikum tænker om det. Selv nu som 75 årig har han igen skiftet udtryk og har fuldstændig overraskende udgivet en plade, hvor han synger gamle Frank Sinatra
sange. ”Den kan jeg virkelig anbefale. De klassiske big band sange har han konverteret til sit eget univers, hvor instrumenteringen nu er helt simpel og bl.a. med steel guitar. Her har vi har valgt at synge en herlig gamme sang Why try to change me now?” slutter Michael Christophersen.

BandDylan består af Thomas Ubbesen, fortæller/mundharpe
Michael Christophersen , sanger/guitar
Bjarne Hansen, bas
Keld Holse, trommer, kor
Stefan Borum, orgel, keyboard/kor
John Sund, guitar

Dance With Dirt + Superloader

Plakat for koncerten Dance With Dirt + Superloader
fre. 7. oktober kl. 20:30

Dobbeltkoncert med Dance With Dirt & Superloader.

Happy Hour på fadøl fra 19 til 20!

Vinderne af P3’s KarriereKanonen 2012, nordjyske Dance With Dirt, er intet mindre end et ægte rockband. Der er jord under neglene, pulserende blodårer, sved og damp, i kampen for at levere en solid og ærlig rockkoncert. Dance With Dirt lever og ånder for netop dette, og er ikke bange for at udvikle sig for at være så tæt på deres følelse af hvad rock er anno nu.
Debutalbummet ”We Are Dance With Dirt” udkom februar 2013, og allerede i uge 8 valgte tyske rollingstone.de at udnævne albummet som ugens album. I marts/april 2013, sendte Danmarks nye ungdomskanal, DR3, serien ”Karriere Kanonen” på i alt 8 afsnit. Serien omhandler de 3 vindere af KarriereKanonen 2012, Djämes Braun, Kaliber og Dance With Dirt – og deres individuelle musiske rejse ovenpå kåringen, samt kampen for at bryde igennem på den danske musikscene. De er aktuelle med deres andet album 'Marathon'.”Det er bare rock!”, så enkelt kan det faktisk siges, når man bliver bedt om at beskrive sin musik. Og lige præcis sådan lyder det fra Bjørn Poulsen, der er forsanger i det nye band SUPERLOADER.

Den 9. oktober 2015 udgav de deres debutsingle LIFE, som udkom på AEM/SONY Records. Debutanter er bandets fem medlemmer dog langt fra. Bjørn Poulsen, Thomas Bjerre Duus Stølsvig, Lasse Tolstrup Jensen, Karen Gudiksen og Morten Mariegaard, der tilsammen udgør SUPERLOADER, har spillet med navne som Black City, The Bandit, Cherry Overdrive, The Breakers, Hard Candy og Bullet Train Blast. Alle kender de hinanden på kryds og tværs og via musikken, men har nu fundet sammen i rockens navn, hvor de i fællesskab har sat fokus på deres allerinderste rockrødder. Resultatet er SUPERLOADER, hvor der er tanket op med nerve, gode melodier og fede omkvæd.

SUPERLOADER har Johan Olsen fra Magtens Korridorer med på deres nye single 'Water Under The Bridge'. Og netop Johan Olsen udtaler :"Jeg er dybt imponeret over Bjørn Poulsens sang og sangskriver talenter.Det var ikke uden nogen misundelse jeg oplevede Black City opvarme til en Magtens Korridorer turne for nogle år siden. Det nyere band 'Superloader', også med Bjørn i front er et overvældende kraftfuldt,
sikkert band, som burde være fast indslag på både danske og internationale festivalscener. Det er en meget stor ære at blive budt op til duet."

The Kilkennys (IR)

Plakat for koncerten The Kilkennys (IR)
lør. 8. oktober kl. 20:00

Du har en oplevelse til gode, hvis du endnu ikke er stødt på det irske band, The Kilkennys.

The Kilkennys består af de fire irske, charmeuse sangfugle Dave Cashin, Davy Long, Tommy Mackey og Robbie Campion, der med deres unikke og dygtige spillestil, vokale talent og smukke ballader, rammet ind af et hav af instrumenter bl.a bodhran, trommer, percussion, mandolin, banjo, guitar, fløjte og basguitar er blevet kendt for at forvandle de traditionelle irske-keltiske toner til moderne irsk popmusik.

De unge irske musikere er fra det sydøstlige Irland, nærmere bestemt Kilkenny, som gruppen har taget navn efter, og deres repertoire spænder vidt.

Dubliners møder moderne talent
The Kilkennys repertoire er en blanding af klassiske irske ballader og egne sange. De skabt unge og moderne udgaver af den traditionelle irske folkemusik, men har samtidig formået at bibeholde sjælen i musikken, så den favner bredt.

Deres egne sange har publikum verden over taget til sig, og de bliver nu både har sunget med på og danset til.

Enestående musiske talenter, energi, charme og hjertelige performances er kendetegnende for The Kilkennys.
The Kilkennys har delt scene med nogle af Irlands mest prominente musikalske ikoner, herunder Shane McGowan og Finbar Furey.

Electric Light Orchestra by Phil Bates & Band

Plakat for koncerten Electric Light Orchestra by Phil Bates & Band
fre. 14. oktober kl. 20:00

Electric Light Orchestra er et af de mest succesfulde bands i musikhistorien. Deres sange er spillet i radioen mere end én million gange. ELO fik, i deres storhedstid, en lang række top 20 hits, hvoraf mange af dem blev til klassisk pophistorie.
Som medlem af Electric Orchestra Part 2 og The Orchestra har Phil Bates optrådt med ELO musik i årtier og på utallige koncerter verden over, har han bragt de bedste hits af nogle af de største rock legender tilbage til livet til gamle og nye fans.
Phils imponerende stemme og hans fremragende guitarspil, støttet af en overordentlig solid omgang trommer og bas, keyboards, sofistikerede harmoni vokaler og karakteristisk violinspil,
frembringer en helt enestående og original musikoplevelse.

Electric Light Orchestra er rock-, klassisk-, elektronisk- , orchestral, traditionelmusik og moderne trends. "Roll Over Beethoven", "Don't Bring Me Down", "Telephone Line", ”Evil Woman”, ”Livin’ Thing”, ”Mr. Blue Sky”, ”Strange Magic”, ”Turn To Stone” eller "Sweet Talking Woman" er ikke glemt af publikummet, og et vidne om at musikken stadig holder i dag.

Anthony Strong (UK)

Plakat for koncerten Anthony Strong (UK)
lør. 15. oktober kl. 20:00

Anthony Strong er en klassisk engelsk gentleman – pianist og sanger - der med charme og swingende energi skyder jazzede kompositioner sikkert ud over scenekanten. Gennem de senere år har han etableret en international karriere med optrædener i 26 lande over 4 kontinenter. Hans album Stepping Out nåede 1. pladsen på den amerikanske iTunes Jazz Charts, og han har optrådt så prominente steder som på den legendariske franske festival Jazz in Marciac, Marina Bay Sands i Singapore og The Litchfield Festival i USA.

Anthony Strong har netop udgivet nyt album, On A Clear Day, og hans tourplan afslører allerede nu koncerter i hele verden - fra Borneo over London og Milano til New York. Albummet præsenterer et uforskammet ”old school” repertoire, fra jazz standarder og klassikere til en tidlig Stevie Wonder og Motown. Der er dog intet ”old school” over udførelsen, sangene tilføres Anthony Strongs friske, positive og energiske stil.

Til oktober kommer han til Danmark og besøger Viften 15. oktober.

Numm. pladser

Michael Monroe (FI) + support

Plakat for koncerten Michael Monroe (FI) + support
tor. 20. oktober kl. 20:00

Bands som Guns N' Roses, Motley Crue og hele bølgen af Hollywood hairbands i de dekadente 80ere havde næppe eksisteret i samme form hvis det ikke havde været for det finske glamband Hanoi Rocks og deres banebrydende frontfigur Michael Monroe.

Hanoi Rocks er historie, men Michael Monroe holder solofanen højt med både og spiller live Hanoi Rocks materiale side om side med sit eget, som står som noget af det aller bedste glam punk og sleaze metal nogensinde lavet. Michael Monroe udgiver hele tiden nyt og kvaliteten er som dengang helt i top!

Er du bare det mindste til sublim punket og sleazet hard rock er der mødepligt denne aften. Det bliver ikke bedre og mere autentisk og hører med til den almindelige rock dannelse at have oplevet Michael Monroe live.

Shu-bi or not Shu-bi

Plakat for koncerten Shu-bi or not Shu-bi
lør. 22. oktober kl. 20:00

EN ENESTÅENDE OG ORIGINAL KONCERT

Oplev en forrygende koncert med to af dansk rocks vittigste hoveder, de originale Shu-bi-dua medlemmer, Claus Asmussen og Bosse Hall Christensen. Sammen med deres band, Shu-bi or not Shu-bi, leverer de et show fuld af nostalgi, fis og ballade, og repertoiret består udelukkende af Shu-bi-dua numre fra de gyldne år, 1973 – 1982.

Shu-bi or not Shu-bi tæller foruden Claus og Bosse tre benhårde musikere som bestemt heller ikke holder sig tilbage, Karsten Lagermann (voc), John Sørensen (b) og Klaus Poulsen (key). Rock & røverhistorier Med humor, kærlighed og fandenivoldskhed, leveres de legendariske hits sammen med en stribe af periodens mere hemmelige numre .. naturligvis tilsat masser af gags, skæve anekdoter og gakkede shownumre. Gå ikke glip af en helt unik oplevelse, men vogt jer for efterligninger .. ”Vi’ de eneste Shu-bi der dur!”

Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.
Læs mere på viften.dk

AB/CD - Rock for børn

Plakat for koncerten AB/CD - Rock for børn
søn. 23. oktober kl. 16:00

ET RIGTIGT ROCKSHOW FOR BØRN I ALDEREN 3 – 13 ÅR

Omdrejningspunktet er et klassisk rockband, der spiller de “gode gamle” numre, og børnene ledes gennem vigtige elementer i rockmusikken; at lytte til hinanden og spille sammen, de forskellige instrumenters funktioner og muligheder, hvordan man ser ud på en scene, at ha’ det sjovt osv. Og ja, der er også trommesolo og røgmaskine!

Der tales ikke ned til børnene og pædagogrock bliver det aldrig med en besætning bestående af musikere fra bands som Pretty Maids, Glenn Hughes, B-Joe, Mike Tramp, Zeppelin Experience m. fl.

Mike Andersen & Band

Plakat for koncerten Mike Andersen & Band
fre. 28. oktober kl. 20:00

Nyt album og stor turné fra Mike Andersen i efteråret!
Mike Andersen udsender nyt album den 7. oktober 2016, og det er tilmed det 7. album fra hans hånd. En del af det kommende albums sange er skrevet i Nashville sammen med internationale topsangskrivere og er indspillet i København med Mads Michelsen som producer.

Har man én gang oplevet Mike Andersen live ved man, at bandet holder et skyhøjt og
internationalt niveau. For Mike Andersen og band er i den grad et eksempel på, at man kan spille sig til succes. Siden Mike holdt sit indtog på den danske live-scene, er det kun gået en vej: Op!

Flere og flere koncertgængere har fået øjnene op for den lange Århusianers evne som performer og sangskriver. Mike Andersen besidder ”en åbenlys spilleglæde og en klædelig, teknisk nonchalance” samtidig med, at han har ”en absurd stærk vokal”. Og Mike udgør sammen med sit
band et unikt fællesskab. Mike Andersens soul og blues er kort sagt i verdensklasse.

Motor Mille - Kendt fra Ramasjang

Plakat for koncerten Motor Mille - Kendt fra Ramasjang
lør. 29. oktober kl. 11:00

Det seneste år har man på Ramasjang kunne møde Motor Mille. Du kender hende måske bedst fra Monster Busters, Cirkus Summarum og ikke mindst Ramasjang Club hvor hun elsker at danse.

Nu rejser Mille landet rundt med sit helt nye orkester for at have det sjovt. Alle børn er inviteret, så kom og vær med og oplev et fantastisk show fuld af sang, musik, dans og ballade.

Sammen med Mille er der mulighed for at træde ind i dansens univers og hygge sig uden at snuble over krav og forventninger. Her er bevægelse forvandlet til leg. Mød Motor Mille og få en dejlig oplevelse.

Dette arrangement er en stående koncert, så børnene kan kan danse, hoppe, trille og hvad man ellers får lyst til. Vi håber at alle voksne vil gøre deres bedste for ikke at blokere udsynet for de børnene og opfordrer til at sidde på gulvet.
Scarlet Pleasure

Plakat for koncerten Scarlet Pleasure
lør. 29. oktober kl. 21:00

Scarlet Pleasure på omfattende Danmarkstour til sommer og efterår

Publikum i hele landet kan allerede nu begynde at glæde sig til sommer, hvor den fremadstormende R&B-pop trio besøger samtlige toneangivende festivaller. I efteråret står den på koncerter rundt på landets spillesteder.

Det er nu godt to år siden at Scarlet Pleasure skød karrieren i gang med popbrisen ’Windy’ - og nu er debutalbummet endelig på vej. Trioens bagkatalog har kurs mod 20 millioner streams og med de storhittende ’HEAT’, ’Wanna Know’ og senest ‘Casual’ fra marts 2016 er Scarlet Pleasure blevet et populært navn på de danske radiobølger.

Scarlet Pleasure leverer stærke melodier i et unikt mix af groovy 80’er pop og sexet 90’er RnB. Helt forrest i lydbilledet står frontfigur Emil Golls dragende vokal og nordisk kølige udstråling. Med ham er rytmegruppen Joachim Dencker på trommer og Alexander Malone på bas, som leverer den groovy lyd, der danner en solid bund til den lyse vokal.

Danmarks hotteste pop-trio er nu klar til at indtage sommeren, hvor de spiller på Roskilde Festivals Orange scene og desuden besøger Danmarks mest toneangivende festivaler såsom Northside Festival, Tinderbox Festival, Nibe festival, Wonderfestiwall og Smukfest. Sidstnævnte i et spændende mash-up med Julias Moon. Publikum kan forventet at blive taget med på en mental rejse til steder som Las Vegas’ neonlys, casinofacader og stripklubber, og til Venice Beach med palmetræer og glamour. Udover et tæt pakket festivalprogram får trioen desuden æren af at spille for et 20.000 mennesker på et udsolgt Østerbro Stadion sammen med Lukas Graham i starten af juni.

Til efteråret gæster Scarlet Pleasure landets spillesteder. Hvis ikke du allerede har oplevet landets hotteste pop-trio, så tøv ikke med at købe billetter, og drøm dig væk til Venice Beach i en oase af sexet pop, sol og nostalgi.

DAVID SANBORN / CHRISTIAN MCBRIDE TRIO (US)

Plakat for koncerten DAVID SANBORN / CHRISTIAN MCBRIDE TRIO (US)
tir. 1. november kl. 20:00

DAVID SANBORN – SPECIAL GUEST WITH CHRISTIAN MCBRIDE TRIO (US)

David Sanborn er intet mindre end en mester inden for sit felt, og nu kan den legendariske saxofonist opleveles i samspil med Christian McBride Trio.

En af de mest markante saxofonister I nutidig musik siden slutningen af 70’erne, amerikanske David Sanborn, og en af de største nulevende bassister, ligeså amerikanske Christian McBride, drager sammen på Europaturné til efteråret, og det er lykkedes os at få en dag i kalenderen med konstellationen der til lejligheden kalder deres optræden:

David Sanborn special guest with Christian McBride Trio.

Den 6- dobbelte Grammy Award winner, David Sanborn, har inspireret utallige saxofonister over den ganske verden, ikke mindst i jazzmusikken, men han har også haft skelsættende indflydelse på genindførelsen af saxofonen som et fremtrædende instrument i moderne rock, pop og r&b, hvilket hans indspilninger og turné- og samarbejder med folk som Rolling Stones, David Bowie, Stevie Wonder, Paul Simon og James Taylor vidner om. I sin mere end tre og et halvt årti lange karriere har han altid skubbet grænserne, jazzmusikken har været i højsædet, men han har skudt på alt hvad der var at skyde på uanset genre, bare produktet gav kunstnerisk mening og det har gjort ham til en af de mest bredtfavnende og benyttede nulevende saxofonister i verden.

Bassist extraordinaire, komponist og arrangør Christian McBride, har i mere end 20 år været en af de vigtigste og allestedsnærværende personligheder i jazz verdenen. Cristian McBride er kun 40 år, men har oplevet mere i sit musikalske liv, end andre gør i et helt liv. Han har indtil videre arbejdet med en imponerende liste af de bedste folk inden for jazzen: Freddie Hubbard, Sonny Rollins, Ray Brown, McCoy Turner, Roy Haynes, Chick Corea, Milt Jackson, Herbie Hancock og Pat Metheny, for lige at nævne et par stykker, men ligesom David Sanborn, har han også bevæget sig i andre genre og indspillet, arbejdet eller turneret med navne som ” The Godfather Of Soul” James Brown, Carly Simon, Sting, Isaac Hayes, Don Henley, Queen Latifah, D’Angelo, The Roots og opera legenden Kathleen Battle.
Christian McBride har på Europaturneen medbragt Christian Sands på piano og trommeslageren Ulysses Owens, Jr.

Der er ganske givet en omgang fuldfed og groovy jazz med en solid dosis R&B i vente fra konstellationen, David Sanborn og den hotte og Grammy-vindende bassist Christian McBride og hans skarpe trio.

Queen Machine

Plakat for koncerten Queen Machine
fre. 4. november kl. 21:00

Queen Machine har på rekordtid cementeret sig som garant for et af kongerigets mest underholdende shows.

We are the Champions, We Will Rock You, Somebody to Love, Bohemian Rhapsody og utallige andre hits præsenteres med respekt og omhu og med et urokkeligt fokus på Queens storladne showmanship. Queen Machine byder på den mest velsmurte gennemgang af Queens fantastiske bag-katalog af sange, præsenteret som var man på selveste Wembley. Med den karismatiske og ekstremt velsyngende Bjarke Baisner i front leverer Queen Machine et brag af en live-performance.

Der venter publikum en gigantisk oplevelse i selskab med musikken fra et af verdens største rockorkestre, præsenteret af ”Nordeuropas bedste Tribute Band”.

Stående koncert

Bo Evers - Cafékoncert

Plakat for koncerten Bo Evers - Cafékoncert
lør. 5. november kl. 20:00

Bo Evers – manden med ordene i sin magt
Han er blevet kaldt en moderne udgave af Poul Dissing, fået stor ros for sin måde at gribe sangtekster an på
samt blevet kategoriseret som ”forfriskende” inde for rytmisk musik

Der er ingen tvivl om, at musikeren Bo Evers er helt sin egen, både hvad angår opbygningen af hans tekster,
hans musikalske univers, den hæse stemme og hans måde at anskue verden på.

Den unikke sanger har med sin fængende poplyd med en snert af folk og med sin autentiske lyrik formået at få størstedelen af danskerne til at synge med på hans catchy sange, hvor bl.a. storhittet ”Fred” og ”Barry White” begge indgår i repertoiret.

Det seneste skud på stammen i sangkollektionen er singlen ”Hver Anden Weekend”, hvor Bo Evers optræder i en mere alvorsfuld udgave, når den bundærlige sanger omfavner emnet skilsmisse og dets mange
følelsesaspekter.

Fra band til selvflyvende
Hvis Bo Evers’ stemme virker bekendt, kan det skyldes at den ferme musiker også har været med i
det københavnske kvartet Modspil, hvor Bo Evers var forsanger i bandet. Bo begyndte dog at stå på
egne ben i 2013, og har gjort det lige siden.

Der hersker ingen tvivl om, at Bo Evers har ordet i sin magt, hvilket han gang på gang har vist med
hans intelligente tekster, der rummer både humoristiske aspekter såvel som fremtrædende metaforer
om følelser, der bliver perfekt akkompagneret med lyden af Bo Evers’ guitar og fremragende tilstedeværelse.

Cafékoncert.
Unumm. siddepladser ved borde og stole.

KrebsFalch - 'På tomandshånd'

Plakat for koncerten KrebsFalch - 'På tomandshånd'
ons. 9. november kl. 20:00

KREBSFALCH – PÅ DUOTUR I OKTOBER NOVEMBER

Et år med kæmpesucces afsluttes med en række intime koncerter rundt omkring i Danmark.

Tilløbet har varet i årtier, men når det bedste af Krebs parrer sig med det bedste af Falch, er der tale om sangskrivning af højeste karat og dermed ventetiden værd. (Fyens Stiftstidende)
For os i salen betød det, at vi i 3 timer fik drysset drømmestøv over os, drømmestøv vi kan tage med som minde om en varm, intens koncert med Danmarks smukkeste og mindste Boyband, som de i en munter tone omtalte sig selv som. (Jyske Vestkysten)
Publikum fik to hele timers voldsomt intimt og hyggeligt samvær med to, som tydeligvis har det rart sammen og supplerer hinanden sømløst. Synger hinandens sange sammen og hver for sig. Driller hinanden gemytligt, udvikler de gamle sange, så de føles nye og friske. Og synger de nye, som om de har været skrevet i sæsoner. (Vejle Amts Folkeblad)

2016 har været et helt særligt år for Poul Krebs og Michael Falch. Med stort pladesalg, udsolgte koncerter og publikumsbegejstring overalt hvor de er kommet frem. Som den perfekte afslutning på et godt år, vender de to i oktober og november tilbage til de små og intime spillesteder rundt omkring i Danmark. Det store band bliver hjemme – og publikum får mulighed for at opleve Michael Falch og Poul Krebs helt tæt på, når de kun har hinanden som selskab på scenen. Bevæbnet med akustiske guitarer, mundharper, stemmer, massevis af gode historier - og ikke mindst en række fornemme og slidstærke sange fra to af de bedste kataloger i Danmark, kombineret med de stærke sange fra deres aktuelle fællesalbum ”Tomandshånd”.

”Tomandshånd” var ”Ugens Album” på P4 ved release i november sidste år. Singler som titelnummeret og ”Frit svævende” har været store radiofavoritter – og efter bare en måned i handelen var der guldplader til duoen. ”Tomandshånd” var det 11. mest solgte album i 2015 – og salget fortsatte ind i 2016, hvor pladeselskabet kunne give platinplader til KrebsFalch i februar, som endnu et synligt bevis på successen. Krebs og Falch var imellem februar og april i år på en omfattende Danmarksturne, med stop i en lang række af de største danske koncertsale. Der var udsolgt overalt hvor de kom frem – og det skønnes at mere end 20.000 gæster oplevede den populære duo på deres indendørs turne. Et på alle måder stort år for KrebsFalch slutter nu med 18 duokoncerter, hvor publikum får muligheden for at opleve de to på helt tæt hold.
Samarbejdet mellem Poul Krebs og Michael Falch startede i 1995, hvor de, sammen med Steffen Brandt, optrådte under navnet De Tre Tenorer. Siden har Michael Falch og Poul Krebs været jævnlige gæster ved hinandens koncerter – og har været på flere totalt udsolgte turneer som akustisk duo. Som solister er både Poul Krebs og Michael Falch stadig blandt landets mest populære og deres tre respektive albumudgivelser i 2014 var alle blandt årets 30 mest solgte albums i Danmark.

KrebsFalch på ”Tomandshånd” 9. november i Viften.

https://www.facebook.com/Poulkrebs
https://www.facebook.com/Falchmichael
http://skandinavian.dk

Outlandish - Helt tæt på

Plakat for koncerten Outlandish - Helt tæt på
fre. 11. november kl. 20:30

Denne aften kan du læne dig tilbage og glæde dig til at opleve både nye toner fra Outlandish, men selvfølgelig også de gamle hits. Gruppen er denne aften godt flankeret af Vicky Singh på guitar.

Outlandish har optrådt sammen siden 1997, og gruppen er udgjort af Isam Bachiri (født i Danmark, med marokkansk baggrund), Waqas Ali Qadri (født i Danmark, med pakistansk baggrund) og Lenny Martinez (født på Honduras og er af honduransk og cubansk herkomst).

Live har de tre gutter tilsammen en sjælden evne til på én gang at underholde publikum til fulde med deres humor, charme og sjove anekdoter – for et øjeblik efter at skabe total ro over salen med et stille nummer.

TÅRN + support

Plakat for koncerten TÅRN + support
fre. 18. november kl. 20:00

ENESTE KONCERT I KØBENHAVN!

»Musikalsk er der ikke en finger at sætte på noget, og man er sikkert videre i et sæt, der
smelter smukt sammen omkring en blanding af sikre album-track-vindere, såvel som helt nye sange, der denne aften prøves af for første gang. I det hele taget er man som tilskuer altid i gode hænder, hos TÅRN-drengene.«

Således skrev GAFFA i deres 5-stjernede anmeldelse af TÅRNs koncert på Loppen i
marts 2016, så det er med andre ord et mere end tændt band, der vil drage på landevejen
til efteråret. Ovenpå en veloverstået forårsturné i kølvandet på det anmelderroste debutalbum Ud Ad Mit Vindue, er TÅRN atter klar til at indtage spillestederne og publikum
med deres iørefaldende og medrivende greb om rocksange på modersmålet.

Den dansksprogede indie-trio udgav 18 marts 2016 debutalbummet Ud Ad Mit Vindue på selskabet NMS (Virgin Suicide, Julias Moon, Savage Rose). Albummet er blevet rigtig godt modtaget af anmelderne, hvor bl.a. Soundvenue, Berlingske, Gaffa og Musikblogger har kvitteret med henholdsvis 4 og 5 stjerner. Ud Ad Mit Vindue indeholder bl.a. "Stille Stille" og "Solskin Over Tage". Førstnævnte lå syv uger på Barometeret og gik sågar #1,
og begge sange har desuden fået god airplay på P4 og P6.

TÅRN har promoveret albummet med en forårstour, som har bragt dem forbi 8 danske byer, heriblandt en koncert på SPOT Festival. En koncert, som i Soundvenue blev
fremhævet blandt 'De ni bedste koncerter, vi så fredag' med ordene: »TÅRNs sange er
gjort af et stof, som kan få pigeøjne til at stråle og drengehjerter til at banke.«

< a href="http://www.gaffa.dk/anmeldelse/105283" target=2blank">GAFFA: 5 Stjerner * * * * *

Page Four

Plakat for koncerten Page Four
lør. 19. november kl. 19:30

"Page Four slog sig på få måneder fast som landets boyband. Singlen "Sommer" er gået platin for 6 millioner streams på under et år og rundet 2.4 millioner visninger på Youtube. Siden da har Page Four udgivet de guldsælgende singler "Fucking Smuk" og "Du og Jeg". Nu er de klar med deres selvbetitlede debut EP "Page Four".
Lauritz, Pelle, Stefan og Jonas har samlet et kanon velspillende band og er klar til at toure danmark rundt."

Anders Blichfeldt & Big Apple Big Band

Plakat for koncerten Anders Blichfeldt & Big Apple Big Band
lør. 28. januar 2017 kl. 20:00

The Big Band sound of The Beatles

Anders Blichfeldt: vokal, Per Wium: konferencier, Steen Nikolaj Hansen: dirigent og arrangør Big Apple Big Band.

The Beatles sange er gennem årtier fortolket og arrangeret for mange typer orkestre og besætninger. Musikken er særdeles velegnet til det. Melodierne af Lennon, McCartney og Harrison er stærke og kan derfor sagtens tåle at blive “udfordret” i nye klangverdener.

I dette nye samarbejde med Anders Blichfeldt, Per Wium, Steen Nikolaj Hansen og Big Apple Big band får vi musik, fortælling og sang på et højt niveau og samtidig underholdende formidlet.? Per Wium fortæller om The Beatles og introducerer sangene undervejs.

Et stort publikum kender Anders Blichfeldt for hans top professionelle måde at gå til mange slags musik på.

Steen Nikolaj Hansen er een af landets mest rutinerede og brugte arrangører og dirigenter . Sammen med det talstærke Big Apple Big Band (19 medlemmer), sikrer de tre en forrygende musikalsk oplevelse.

Glæd dig til sange som f.eks.: Fool on The Hill, Lucy In The sky With Diamonds, Eleanor Rigby, Eight Days A Week, Get Back, I Feel Fine m.fl.