Oplev kulturen i Viften

Oplev kulturen i Viften

Rødovre Rådhusplads
Rødovre Parkvej 130
2610 Rødovre
36 70 45 00

KONCERTER

Mike Andersen & Band

Plakat for koncerten Mike Andersen & Band
fre. 28. oktober kl. 20:00

Nyt album og stor turné fra Mike Andersen i efteråret!
Mike Andersen udsender nyt album den 7. oktober 2016, og det er tilmed det 7. album fra hans hånd. En del af det kommende albums sange er skrevet i Nashville sammen med internationale topsangskrivere og er indspillet i København med Mads Michelsen som producer.

Har man én gang oplevet Mike Andersen live ved man, at bandet holder et skyhøjt og
internationalt niveau. For Mike Andersen og band er i den grad et eksempel på, at man kan spille sig til succes. Siden Mike holdt sit indtog på den danske live-scene, er det kun gået en vej: Op!

Flere og flere koncertgængere har fået øjnene op for den lange Århusianers evne som performer og sangskriver. Mike Andersen besidder ”en åbenlys spilleglæde og en klædelig, teknisk nonchalance” samtidig med, at han har ”en absurd stærk vokal”. Og Mike udgør sammen med sit
band et unikt fællesskab. Mike Andersens soul og blues er kort sagt i verdensklasse.

Motor Mille - Kendt fra Ramasjang

Plakat for koncerten Motor Mille - Kendt fra Ramasjang
lør. 29. oktober kl. 11:00

Det seneste år har man på Ramasjang kunne møde Motor Mille. Du kender hende måske bedst fra Monster Busters, Cirkus Summarum og ikke mindst Ramasjang Club hvor hun elsker at danse.

Nu rejser Mille landet rundt med sit helt nye orkester for at have det sjovt. Alle børn er inviteret, så kom og vær med og oplev et fantastisk show fuld af sang, musik, dans og ballade.

Sammen med Mille er der mulighed for at træde ind i dansens univers og hygge sig uden at snuble over krav og forventninger. Her er bevægelse forvandlet til leg. Mød Motor Mille og få en dejlig oplevelse.

Dette arrangement er en stående koncert, så børnene kan kan danse, hoppe, trille og hvad man ellers får lyst til. Vi håber at alle voksne vil gøre deres bedste for ikke at blokere udsynet for de børnene og opfordrer til at sidde på gulvet.
Scarlet Pleasure

Plakat for koncerten Scarlet Pleasure
lør. 29. oktober kl. 21:00

Scarlet Pleasure på omfattende Danmarkstour til sommer og efterår

Publikum i hele landet kan allerede nu begynde at glæde sig til sommer, hvor den fremadstormende R&B-pop trio besøger samtlige toneangivende festivaller. I efteråret står den på koncerter rundt på landets spillesteder.

Det er nu godt to år siden at Scarlet Pleasure skød karrieren i gang med popbrisen ’Windy’ - og nu er debutalbummet endelig på vej. Trioens bagkatalog har kurs mod 20 millioner streams og med de storhittende ’HEAT’, ’Wanna Know’ og senest ‘Casual’ fra marts 2016 er Scarlet Pleasure blevet et populært navn på de danske radiobølger.

Scarlet Pleasure leverer stærke melodier i et unikt mix af groovy 80’er pop og sexet 90’er RnB. Helt forrest i lydbilledet står frontfigur Emil Golls dragende vokal og nordisk kølige udstråling. Med ham er rytmegruppen Joachim Dencker på trommer og Alexander Malone på bas, som leverer den groovy lyd, der danner en solid bund til den lyse vokal.

Danmarks hotteste pop-trio er nu klar til at indtage sommeren, hvor de spiller på Roskilde Festivals Orange scene og desuden besøger Danmarks mest toneangivende festivaler såsom Northside Festival, Tinderbox Festival, Nibe festival, Wonderfestiwall og Smukfest. Sidstnævnte i et spændende mash-up med Julias Moon. Publikum kan forventet at blive taget med på en mental rejse til steder som Las Vegas’ neonlys, casinofacader og stripklubber, og til Venice Beach med palmetræer og glamour. Udover et tæt pakket festivalprogram får trioen desuden æren af at spille for et 20.000 mennesker på et udsolgt Østerbro Stadion sammen med Lukas Graham i starten af juni.

Til efteråret gæster Scarlet Pleasure landets spillesteder. Hvis ikke du allerede har oplevet landets hotteste pop-trio, så tøv ikke med at købe billetter, og drøm dig væk til Venice Beach i en oase af sexet pop, sol og nostalgi.

DAVID SANBORN / CHRISTIAN MCBRIDE TRIO (US)

Plakat for koncerten DAVID SANBORN / CHRISTIAN MCBRIDE TRIO (US)
tir. 1. november kl. 20:00

DAVID SANBORN – SPECIAL GUEST WITH CHRISTIAN MCBRIDE TRIO (US)

David Sanborn er intet mindre end en mester inden for sit felt, og nu kan den legendariske saxofonist opleveles i samspil med Christian McBride Trio.

En af de mest markante saxofonister I nutidig musik siden slutningen af 70’erne, amerikanske David Sanborn, og en af de største nulevende bassister, ligeså amerikanske Christian McBride, drager sammen på Europaturné til efteråret, og det er lykkedes os at få en dag i kalenderen med konstellationen der til lejligheden kalder deres optræden:

David Sanborn special guest with Christian McBride Trio.

Den 6- dobbelte Grammy Award winner, David Sanborn, har inspireret utallige saxofonister over den ganske verden, ikke mindst i jazzmusikken, men han har også haft skelsættende indflydelse på genindførelsen af saxofonen som et fremtrædende instrument i moderne rock, pop og r&b, hvilket hans indspilninger og turné- og samarbejder med folk som Rolling Stones, David Bowie, Stevie Wonder, Paul Simon og James Taylor vidner om. I sin mere end tre og et halvt årti lange karriere har han altid skubbet grænserne, jazzmusikken har været i højsædet, men han har skudt på alt hvad der var at skyde på uanset genre, bare produktet gav kunstnerisk mening og det har gjort ham til en af de mest bredtfavnende og benyttede nulevende saxofonister i verden.

Bassist extraordinaire, komponist og arrangør Christian McBride, har i mere end 20 år været en af de vigtigste og allestedsnærværende personligheder i jazz verdenen. Cristian McBride er kun 40 år, men har oplevet mere i sit musikalske liv, end andre gør i et helt liv. Han har indtil videre arbejdet med en imponerende liste af de bedste folk inden for jazzen: Freddie Hubbard, Sonny Rollins, Ray Brown, McCoy Turner, Roy Haynes, Chick Corea, Milt Jackson, Herbie Hancock og Pat Metheny, for lige at nævne et par stykker, men ligesom David Sanborn, har han også bevæget sig i andre genre og indspillet, arbejdet eller turneret med navne som ” The Godfather Of Soul” James Brown, Carly Simon, Sting, Isaac Hayes, Don Henley, Queen Latifah, D’Angelo, The Roots og opera legenden Kathleen Battle.
Christian McBride har på Europaturneen medbragt Christian Sands på piano og trommeslageren Jerome Jennings.

Der er ganske givet en omgang fuldfed og groovy jazz med en solid dosis R&B i vente fra konstellationen, David Sanborn og den hotte og Grammy-vindende bassist Christian McBride og hans skarpe trio.

Queen Machine - Udsolgt!

Plakat for koncerten Queen Machine - Udsolgt!
fre. 4. november kl. 21:00

Queen Machine skruer igen op for musikalsk vellyst og visuelle effekter i en kæmpe fejring af Queens spektakulære univers. Fra storladne megahits som ’We Will Rock You’ og ’I Want To Break Free’ over de følelsesladede ballader som ’Somebody To Love’ til dem, der bare skal være der, som ’Bohemian Rhapsody’ og ’We Are The Champions’. Queens univers spænder over et væld af de helt store sange og et medrivende show, og Queen Machine er i verdensklasse, når det gælder disciplinen at formidle dette og levere en total-showoplevelse til publikum.

Queen Machine er i musikalsk topform og fulde af inspiration, efter at de sidste år selv oplevede en Queen-koncert med flere af de originale Queen-medlemmer. Forsanger Bjarke Baisner havde, som én af ganske få, æren af at trykke de originale bandmedlemmer i hånden, og det siger en hel del om Queen Machines internationale niveau.

Freddie Mercury ville være fyldt 70 år i 2016, og det giver naturligvis anledning til at sætte Queen Maskinen i allerhøjeste gear og ære den storslåede sanger og show-mand. Så glæd dig til et musikalsk festfyrværkeri med årets Queen Machine Celebration Tour.

Stående koncert

Bo Evers - Cafékoncert

Plakat for koncerten Bo Evers - Cafékoncert
lør. 5. november kl. 20:00

Bo Evers – manden med ordene i sin magt
Han er blevet kaldt en moderne udgave af Poul Dissing, fået stor ros for sin måde at gribe sangtekster an på
samt blevet kategoriseret som ”forfriskende” inde for rytmisk musik

Der er ingen tvivl om, at musikeren Bo Evers er helt sin egen, både hvad angår opbygningen af hans tekster,
hans musikalske univers, den hæse stemme og hans måde at anskue verden på.

Den unikke sanger har med sin fængende poplyd med en snert af folk og med sin autentiske lyrik formået at få størstedelen af danskerne til at synge med på hans catchy sange, hvor bl.a. storhittet ”Fred” og ”Barry White” begge indgår i repertoiret.

Det seneste skud på stammen i sangkollektionen er singlen ”Hver Anden Weekend”, hvor Bo Evers optræder i en mere alvorsfuld udgave, når den bundærlige sanger omfavner emnet skilsmisse og dets mange
følelsesaspekter.

Fra band til selvflyvende
Hvis Bo Evers’ stemme virker bekendt, kan det skyldes at den ferme musiker også har været med i
det københavnske kvartet Modspil, hvor Bo Evers var forsanger i bandet. Bo begyndte dog at stå på
egne ben i 2013, og har gjort det lige siden.

Der hersker ingen tvivl om, at Bo Evers har ordet i sin magt, hvilket han gang på gang har vist med
hans intelligente tekster, der rummer både humoristiske aspekter såvel som fremtrædende metaforer
om følelser, der bliver perfekt akkompagneret med lyden af Bo Evers’ guitar og fremragende tilstedeværelse.

Cafékoncert.
Unumm. siddepladser ved borde og stole.

KrebsFalch - 'På tomandshånd' - Udsolgt!

Plakat for koncerten KrebsFalch - 'På tomandshånd' - Udsolgt!
ons. 9. november kl. 20:00

KREBSFALCH – PÅ DUOTUR I OKTOBER NOVEMBER

Et år med kæmpesucces afsluttes med en række intime koncerter rundt omkring i Danmark.

Tilløbet har varet i årtier, men når det bedste af Krebs parrer sig med det bedste af Falch, er der tale om sangskrivning af højeste karat og dermed ventetiden værd. (Fyens Stiftstidende)
For os i salen betød det, at vi i 3 timer fik drysset drømmestøv over os, drømmestøv vi kan tage med som minde om en varm, intens koncert med Danmarks smukkeste og mindste Boyband, som de i en munter tone omtalte sig selv som. (Jyske Vestkysten)
Publikum fik to hele timers voldsomt intimt og hyggeligt samvær med to, som tydeligvis har det rart sammen og supplerer hinanden sømløst. Synger hinandens sange sammen og hver for sig. Driller hinanden gemytligt, udvikler de gamle sange, så de føles nye og friske. Og synger de nye, som om de har været skrevet i sæsoner. (Vejle Amts Folkeblad)

2016 har været et helt særligt år for Poul Krebs og Michael Falch. Med stort pladesalg, udsolgte koncerter og publikumsbegejstring overalt hvor de er kommet frem. Som den perfekte afslutning på et godt år, vender de to i oktober og november tilbage til de små og intime spillesteder rundt omkring i Danmark. Det store band bliver hjemme – og publikum får mulighed for at opleve Michael Falch og Poul Krebs helt tæt på, når de kun har hinanden som selskab på scenen. Bevæbnet med akustiske guitarer, mundharper, stemmer, massevis af gode historier - og ikke mindst en række fornemme og slidstærke sange fra to af de bedste kataloger i Danmark, kombineret med de stærke sange fra deres aktuelle fællesalbum ”Tomandshånd”.

”Tomandshånd” var ”Ugens Album” på P4 ved release i november sidste år. Singler som titelnummeret og ”Frit svævende” har været store radiofavoritter – og efter bare en måned i handelen var der guldplader til duoen. ”Tomandshånd” var det 11. mest solgte album i 2015 – og salget fortsatte ind i 2016, hvor pladeselskabet kunne give platinplader til KrebsFalch i februar, som endnu et synligt bevis på successen. Krebs og Falch var imellem februar og april i år på en omfattende Danmarksturne, med stop i en lang række af de største danske koncertsale. Der var udsolgt overalt hvor de kom frem – og det skønnes at mere end 20.000 gæster oplevede den populære duo på deres indendørs turne. Et på alle måder stort år for KrebsFalch slutter nu med 18 duokoncerter, hvor publikum får muligheden for at opleve de to på helt tæt hold.
Samarbejdet mellem Poul Krebs og Michael Falch startede i 1995, hvor de, sammen med Steffen Brandt, optrådte under navnet De Tre Tenorer. Siden har Michael Falch og Poul Krebs været jævnlige gæster ved hinandens koncerter – og har været på flere totalt udsolgte turneer som akustisk duo. Som solister er både Poul Krebs og Michael Falch stadig blandt landets mest populære og deres tre respektive albumudgivelser i 2014 var alle blandt årets 30 mest solgte albums i Danmark.

KrebsFalch på ”Tomandshånd” 9. november i Viften.

https://www.facebook.com/Poulkrebs
https://www.facebook.com/Falchmichael
http://skandinavian.dk

Outlandish - Helt tæt på - Udsolgt!

Plakat for koncerten Outlandish - Helt tæt på - Udsolgt!
fre. 11. november kl. 20:30

Denne aften kan du læne dig tilbage og glæde dig til at opleve både nye toner fra Outlandish, men selvfølgelig også de gamle hits. Gruppen er denne aften godt flankeret af Vicky Singh på guitar.

Outlandish har optrådt sammen siden 1997, og gruppen er udgjort af Isam Bachiri (født i Danmark, med marokkansk baggrund), Waqas Ali Qadri (født i Danmark, med pakistansk baggrund) og Lenny Martinez (født på Honduras og er af honduransk og cubansk herkomst).

Live har de tre gutter tilsammen en sjælden evne til på én gang at underholde publikum til fulde med deres humor, charme og sjove anekdoter – for et øjeblik efter at skabe total ro over salen med et stille nummer.

Rødovre Concert Band - Efterårskoncert

Plakat for koncerten Rødovre Concert Band - Efterårskoncert
tir. 15. november kl. 19:30

Efterårskoncert med Rødovre Concert Band
Kulturhuset Viften, tirsdag d. 15. november kl 19:30.

Kom og lun dig på Rødovre Concert Bands efterårskoncert, og få et hvil fra kulde og blæst. Under koncerten rejser vi til Jordens varme indre med Peter Grahams ”Journey to the Centre of the Earth”, og gør efteråret en tand festligere med ”Festive Overture” af Dmitri Shostakovich. Koncerten byder også på solist Lene Hesselbjerg på obo, der vandt solistprisen til de Europæiske Mesterskaber for Concert Bands 2015, hvor Rødovre Concert Band deltog.

Medvirkende:
Rødovre Concert Band og Musik Unik Rødovre
Solist: Lene Hesselbjerg, obo
Dirigenter: Laura Kjærgaard og Jørgen Misser Jensen

Program:
4 korte numre medMusik Unik Rødovre

Serge Prokofieff: March fra de tre appelsiners kærlighed, op 33

Nicolai Rimsky-Korsakoff: Tema og variationer for obo og harmoniorkester
Solist: Lene Hesselbjerg

Dmitri Shostakovich: Fest Ouverture, op 96

Pause

Johan Sebastian Bach: Jesu, Joy of Man´s Desiring (koral fra kantate no. 147)

Percy Aldridge Grainger: Molly on the Shore Irish Reel for Military Band)

Percy Aldridge Grainger: Irish Tune from Country Derry
Dirigent: Laura Kjærgaard

Peter Graham: Journey to the Centre of the Earth (Symphonic Scenes for Concert Band)

Dobbeltkoncert: Asger Techau + Tårn

Plakat for koncerten Dobbeltkoncert: Asger Techau + Tårn
fre. 18. november kl. 20:00

DOBBELTKONCERT

ASGER TECHAU FRA KASHMIR:
Asger Techau har taget skridtet fra trommesættet frem til scenekanten og har debuteret som solist. I foråret udsendte han sit debutalbum ”Phonetics”, der har været undervejs i 11 år. En yderst velproduceret plade med 9 sange om at give opsange til sig selv og navigere ud af følelsernes negative overtag for at omfavne kærligheden og det ansvar, som følger med.

Asger Techau fra Kashmir har igennem de seneste 25 år været en fasttømret del af den danske musikbranche og de flestes musikalske opvækst. Sideløbende med rollerne som producer og trommeslager i Kashmir har Asger Techau skrevet på en række sange – nogle over 11 år gamle, som netop har set dagens lys og nu skal spilles live i DR Koncerthusets Studie 3 til december.

De 9 sange på Phonetics er Asger Techaus personlige opsange til sig selv i de situationer, hvor de indre dæmoner banker på, når det følelsesmæssige kaos næsten tager over i en hektisk hverdag. Som eksistentielle ankerpunkter på albummet står sange som “Breathe”, “No Misgivings” og “Passing Bubbles”, der alle peger på kærligheden og dens magi. Midt i alt det ubalancerede finder Asger Tehcau ro.

Asger Techau fortæller om albummet:

”Mit album kommer rundt omkring en masse situationer, lige fra at ligge med ryggen i græsset og kigge på himlen en varm sommerdag til de isolerede situationer, hvor roen virker langt væk, når man er ude at rejse langt væk fra familien. Albummets består på mange måder af scener fra livet. Fonetik (Phonetics) er jo læren om lyd, men for mig har lyd den særlige funktion, at den altid danner billeder i mig og dernæst ord, så mit album Phonetics er min egen lære om mit liv sat på lyd.”


TÅRN:
Dette er eneste koncert i København med Tårn, dette efterår!

"Musikalsk er der ikke en finger at sætte på noget, man er sikkert videre i et sæt, dersmelter smukt sammen omkring en blanding af sikre album-track-vindere, såvel som helt nye sange, der denne aften prøves af for første gang. I det hele taget er man som tilskuer altid i gode hænder, hos TÅRN-drengene." GAFFA: * * * * *..

Således skrev GAFFA i deres 5-stjernede anmeldelse af TÅRNs koncert på Loppen imarts 2016, så det er med andre ord et mere end tændt band, der vil drage på landevejentil efteråret. Ovenpå en veloverstået forårsturné i kølvandet på det anmelderroste debutalbum Ud Ad Mit Vindue, er TÅRN atter klar til at indtage spillestederne publikummed deres iørefaldende medrivende greb om rocksange på modersmålet.Den dansksprogede indie-trio udgav 18 marts 2016 debutalbummet Ud Ad Mit Vindue på selskabet NMS (Virgin Suicide, Julias Moon, Savage Rose).

Albummet er blevet rigtig godt modtaget af anmelderne, hvor bl.a. Soundvenue, Berlingske, Gaffa Musikblogger har kvitteret med henholdsvis 4 5 stjerner. Ud Ad Mit Vindue indeholder bl.a. "Stille Stille" "Solskin Over Tage". Førstnævnte lå syv uger på Barometeret gik sågar #1, begge sange har desuden fået god airplay på P4 og P6.

TÅRN har promoveret albummet med en forårstour, som har bragt dem forbi 8 danske byer, heriblandt en koncert på SPOT Festival. En koncert, som i Soundvenue blevfremhævet blandt 'De ni bedste koncerter, vi så fredag' med ordene: "TÅRNs sange er gjort af et stof, som kan få pigeøjne til at stråle drengehjerter til at banke."

Page Four

Plakat for koncerten Page Four
lør. 19. november kl. 19:30

"Page Four slog sig på få måneder fast som landets boyband. Singlen "Sommer" er gået platin for 6 millioner streams på under et år og rundet 2.4 millioner visninger på Youtube. Siden da har Page Four udgivet de guldsælgende singler "Fucking Smuk" og "Du og Jeg". Nu er de klar med deres selvbetitlede debut EP "Page Four".
Lauritz, Pelle, Stefan og Jonas har samlet et kanon velspillende band og er klar til at toure danmark rundt."

The Game - 1992 LIVE: Album Release tour

Plakat for koncerten The Game - 1992 LIVE: Album Release tour
tor. 1. december kl. 20:30

West Coast-rapperen The Game kommer til Danmark med nyt album "1992" (udkommer 14/10). Albummet kommer lige i hælene på sommerudgivelserne "Streets of Compton" (soundtracket til dokumentarserien) og "Block Wars".

Vi har gøre med en produktiv herre! I 2015 udgav han det kritikerroste dobbeltalbum, The Documentary 2 (og 2.5), der følger op på hans ti år gamle succesdebut, The Documentary.
Det ambitiøse værk fik en varm modtagelse, da det udkom i begyndelsen af oktober, og bl.a. skrev det amerikanske hiphop-site RapReviews.com, at "The Game has delivered one of the greatest hip hop double albums in history".
På albummet gæster en sand perlerække tunge navne, heriblandt Ice Cube, Diddy, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Kanye West, Dr. Dre og Drake. Hør fx nummeret "100", hvor sidstnævnte medvirker.Samtlige af de syv studiealbums, The Game har lagt navn til, er strøget til tops på den amerikanske Billboard 200-liste (og mon ikke #8 også gør det), så den nu 36-årige rapper er selv en sværvægter indenfor genren.
Siden The Game debuterede i 2002, har han opbygget sig ét af hiphoppens stærkeste bagkataloger, og dét får hans danske fans nu glæde af, når han gæster Viften 1. december og VoxHall 2. december med ”1992 LIVE: Album Release tour”.

Pligten Kalder

Plakat for koncerten Pligten Kalder
lør. 21. januar 2017 kl. 20:00

Journalisten Torben Steno, rocksangeren Johan Olsen og den virtuose Peter Jessen på blæs udgør det charmerende og ægte trio-ensemble Pligten Kalder.

Torben Steno bestyrer Optigan-orglet og andre mangelfulde tangenter. Johan Olsen er tristesse-troubadouren med velkendt magtfuld vokal og ekstra godt grus i ganen, mens Peter Jessen på hæsblæsende klarinet/mezzosopran-sax er det virtuost omfavnende og nødvendige bindeled mellem de to andre flaksende mandesjæle og en oplevelse i sig selv.

Det er spontant, intenst, dynamisk og inciterende. Givende, gribende og unik musik, der uimodståeligt stikker tilhøreren dybt, blidt, drilsk og meget dansk.

Pligten Kalder er live kendt for magiske øjeblikke og spontant dedikerede fans. Her udfolder de to snakkehoveder Steno og Olsen sig også mellem numrene, mens Jessen bevarer roen for alle.


NYT ALBUM – DU SKULLE HAVE VÆRET DER I GÅR
I 2014 udgav Pligten Kalder deres første hele album med den melankolske titel ”Du skulle have været der i går”. Albummet rammer præcist ned i det poetiske terræn trioen Pligten Kalder bevæger sig i.

Pligten Kalder laver seriøse og sorte sange med underfundige understrømme, men man behøver ikke blive ked af det og kan sagtens have det sjovt imens. Titler som Tre Ældre Kvinder På En Tom Bøssebar I November, Hvorfor Er Jeg Ikke Død og mindevisen til en afdød ven, Boffeladen, vidner om spændvidden og at det (heldigvis) aldrig bliver direkte lårklaskende. Men man bliver rørt.

Man får en oplevelse af noget ægte med Pligten Kalder. Man drages ind og søger ud. Det er ikke bestemte temaer, der driver dem frem - og os andre med. Det paradoksale lurer hele tiden bag hjørnet af det absurde, det banale og det spontant sande. Som i livet selv. Lige i dit ansigt og håndgribeligt, men også diffust, indirekte og ud over det hele.

Unumm. pladser ved borde og stole.


Ida Corr

Plakat for koncerten Ida Corr
fre. 27. januar 2017 kl. 20:00

Efter at Ida Corr skrev kontrakt med Warner Music for halvandet år siden, har hun arbejdet på en masse nyt materiale.
I februar udgav hun så den storladne pophymne "Down", der har sat barren højt for niveauet af udgivelser.

I foråret var hun på Samsø sammen med en række andre danske sangere for at optage den nye sæson af Toppen Af Poppen,
der sendes på TV2 til efteråret. Her vil hun give sine egne personlige fortolkninger af andres numre og omvendt.

Efter Toppen Af Poppen er planen at udsende næste single som Ida Corr pt arbejder på.

Hun startede bag trommerne som 6-årig i skolebandet, men smed stikkerne et par år senere for at synge. Som 11-årig vandt hun det allerførste MGP med bandet "Årgang 77" der lavede egne kompositioner. Blev tilbudt pladekontrakt som 16-årig, og droppede ud af 1.g for udelukkende at koncentrere sig om musikken. Efter nogle år i konstellationer med Mark Linn, King Kane, Gnags o.m.a., dannede hun sit eget band med Christina Undhjem, og herefter stod den på udlandet både med band og solo. Storhittede i ´07 med "Let Me Think About It", der gik #2 i UK og #1 på USA´s dancechart, hvorefter hun turnérede verden over op mod 5 år efter udgivelsen.

Ida vil tournere med et live setup, hvor hendes tidligere club-hits vil blive omarrangeret og soul’en komme i fokus, når ruller ud i 2017.

Anders Blichfeldt & Big Apple Big Band

Plakat for koncerten Anders Blichfeldt & Big Apple Big Band
lør. 28. januar 2017 kl. 20:00

The Big Band sound of The Beatles

Anders Blichfeldt: vokal, Per Wium: konferencier, Steen Nikolaj Hansen: dirigent og arrangør Big Apple Big Band.

The Beatles sange er gennem årtier fortolket og arrangeret for mange typer orkestre og besætninger. Musikken er særdeles velegnet til det. Melodierne af Lennon, McCartney og Harrison er stærke og kan derfor sagtens tåle at blive “udfordret” i nye klangverdener.

I dette nye samarbejde med Anders Blichfeldt, Per Wium, Steen Nikolaj Hansen og Big Apple Big band får vi musik, fortælling og sang på et højt niveau og samtidig underholdende formidlet.? Per Wium fortæller om The Beatles og introducerer sangene undervejs.

Et stort publikum kender Anders Blichfeldt for hans top professionelle måde at gå til mange slags musik på.

Steen Nikolaj Hansen er een af landets mest rutinerede og brugte arrangører og dirigenter . Sammen med det talstærke Big Apple Big Band (19 medlemmer), sikrer de tre en forrygende musikalsk oplevelse.

Glæd dig til sange som f.eks.: Fool on The Hill, Lucy In The sky With Diamonds, Eleanor Rigby, Eight Days A Week, Get Back, I Feel Fine m.fl.

Rasmus Walter + support

Plakat for koncerten Rasmus Walter + support
fre. 10. februar 2017 kl. 20:00

RASMUS WALTER ER TILBAGE MED NY TOUR OG NYT ALBUM

Rasmus Walter er pt. i studiet for at færdiggøre sit fjerde solo album.
Rasmus Walter, som står bag de sidste års store hits ”Dybt Vand”, ”Endeløst”, ”Verden I Stå”, og ”På En Dag Som I Dag”, er ude med 1. singlen ”Løber” fra det nye album. 2. single udgives i september, og det nye album, der har fået titlen ‘’Himmelflugt’’, udkommer til november 2016.
Rasmus har turneret flittigt de sidste par år, og til stor succes. Der har været bragende udsolgt flere måneder før start.
Rasmus Walter har sommeren 2016 holdt igen med festivaler, men optrådte dog på sommerens Grønne Koncerter i de 8 udvalgte byer.
Rasmus ser meget frem til at komme på landevejen med bandet, og udtaler omkring album og tour:
‘’Jeg glæder mig til at komme rundt i landet igen, og den her gang med den længste indendørs tour vi har været på. Det bliver fedt at få de nye numre med på scenen og få dem blandet sammen med alt det gamle. Håber festen fortsætter hvor den slap i efteråret ’15, vi skal nok gøre vores til det.’’

1. Singlen ”Løber”
https://www.youtube.com/watch?v=JkDEM5YG5lI
Endeløst:
https://www.youtube.com/watch?v=-_QGeJ9WqyY
Verden i Stå:
https://www.youtube.com/watch?v=joHlWh5fxxA

Med på touren tager Rasmus Walter bandet med som består af:
Max Winding: Trommer
Leif Brun: Pedel Steel
Martin Birksteen: Keys
Martin Sandberg Kærsgaard: Bas

Rasmus Walter Facebook: https://www.facebook.com/rasmuswalterdk/?fref=ts

Fallulah

Plakat for koncerten Fallulah
tor. 16. februar 2017 kl. 20:00

Fallulah har lige sluppet sit tredje, men første internationale album, PERFECT TENSE. Albummet er udgivet af amerikanske INSTANT RECORDS.

Fallulah vil være at finde i dette års Toppen af Poppen og har allerede sat sin sædvanlige standard høj med første singlen Perfect Tense, der ligger # 5 på radio charten i Danmark og er gået # 19 på den amerikanske spotify top 50.

Hvide Løgne – alle de største danske hits fra 80’erne og 90’erne.

Plakat for koncerten Hvide Løgne – alle de største danske hits fra 80’erne og 90’erne.
lør. 18. februar 2017 kl. 21:00

Få de bedste klassikere serveret live fra navne som Halberg/Larsen, Tøsedrengene,
Dodo and the Dodos, Sneakers, Ray Dee Ohh, Anne Linnet, Lis Sørensen, Rocazino,
Sanne, News, One Two, Danser med Drenge, , Danseorkestret,Dieters Lieder og
mange flere.Alle hits fra dengang du stod foran spejlet med hårbørsten, leveret til din fest af rutinerede og
professionelle musikere med en speciel kærlighed til den danske 80’er/90’er scene.
HVIDE LØGNE har spillet langt over 400 koncerter i landet og spillet alt fra festivaler, byfester, haller, firmarrangementer og på danske spillesteder..

Djämes Braun

Plakat for koncerten Djämes Braun
tor. 9. marts 2017 kl. 20:00

Siden dannelsen i 2012, hvor Djämes Braun vandt P3’s Karrierekanonen, har duoen været fast inventar på de danske hitlister og awardshows. Det store gennembrud oplevede de i 2015.

Det var året, hvor de udgav debutalbummet ”Modgift”, der indeholdt intet mindre end 9 guld- og platincertificerede hits såsom ”Kvinder Og Kanoner”, Kom Og Giv Mig Alle Dine Penge”, ”Traktor”, ”Farlig Tiger”, ”Duft Af Ba-Cone”, ”Ejer Det”, ”Dumt På Dig (Part II)”, ”Inficeret” og ”Fugle”.

Succesen er fortsat ind i 2016 med udgivelsen af de to gedigne radiohits ”Geronimo” og ”Ild Til Blokken” -
sidstnævnte med en tilhørende nyskabende 360-graders musikvideo. 2016 blev desuden året, hvor Djämes Brauns hitkatalog rundede 35 millioner streams på Spotify alene, og gruppens musikvideoer samlet set
opnåede imponerende 20 millioner visninger på Youtube.

De energiske venner har tilbragt sommeren på de danske landeveje, på en imponerende sommer-tour de force startende i april og sluttende i september. Touren tog dem forbi flere af landets største festivaler, hvor de bl.a. besøgte Bøgescenen på Smukfest; En koncert som blev vist på DR3.

At sommertouren nu er overstået er dog ikke lig med pause. Hver søndag kan man lige nu opleve Djämes Braun i fjernsynet, nærmere bestemt på TV2, hvor de, med fortolkninger af andre populære artisters sange, er aktuelle i den tilbagevendende seersucces ”Toppen Af Poppen”.

Kan man ikke få nok af Djämes Brauns gode humør på tv, kan man nu glæde sig over endnu mere godt nyt. I foråret 2017 drager duoen nemlig på forårstourné, hvor de kan opleves i levende live, når de besøger flere af landets største spillesteder med et mindst ligeså levende band i ryggen.

Djämes Braun udtaler: ”Vi glæder os vanvittigt meget til at komme rundt på denne tour. Det er altid en helt speciel oplevelse at kunne invitere vores eget publikum indenfor på mere intimt hold".

LARS LILHOLT Storyteller

Plakat for koncerten LARS LILHOLT Storyteller
tor. 16. marts 2017 kl. 20:00

I februar og marts 2017 drager Lars Lilholt og hans fire faste bandmedlemmer Gert Vincent (guitar), Tom Bilde (bas), Kristian Fogh (tangenter) og Eddi Jarl (trommer) landet rundt på en intim koncertturne på nogle af landets bedste spillesteder.

Lars Lilholt Band vil her kunne opleves med et anderledes repertoire end De lyse nætters orkester benytter om sommeren, nemlig med mere plads til balladernes fordybelse og nærhed. Lars Lilholt, lederen af de lyse nætters festpatrulje, vil her blive de mørke afteners historiefortæller, og der vil blive givet plads til at lade instrumenterne tale i en skrøbelig balancegang mellem enkelhed og kompleksitet.

Storytellerturen i 2016 med fokus på succes albummet Amulet blev en kæmpesucces med udsolgte koncerter landet rundt.

Gaffa gav koncerten i Aarhus musikhus fem stjerner og skrev bl.a. ”Det var ganske enkelt fremragende – stor sangskrivning, sprudlende spillemandskunst og horisontudvidende historiefortælling.”

Fyns stiftstidende skrev “Man kan diskutere, om han er blevet smukkere med alderen, men han er en fremragende sangskriver og en distinkt sanger, der omgivet af dygtige musikere til fulde fortjener fem stjerner.”

Og Mpress sagde om koncerten I Kalundborg “Og der var ingen tvivl om, at Lars Lilholt havde ramt plet i sin tilgang til kalundborgenserne. De taktfaste klap og den rullende latter talte sit tydelige sprog. Lilholts musikalske historier havde gjort indtryk. Han er en gudsbenådet musiker – en gudsbenådet fortæller. Han er Lars Lilholt – og han gør det godt!”

Storyteller turen 2017 bliver en videreførelse af sidste års succes, og repertoiret vil bestå af såvel nyskrevne sange som både kendte og mindre kendte fra det kæmpestore bagkatalog.

Lars Lilholt behøver ingen nærmere præsentation, men vi har at gøre med en dansk kunstner, der i årevis har kunnet samle tre generationer i en tid, der ellers er præget af større og større opsplitning af samfundet. En erfaren sangskriver med et kæmpe stort talent for at bruge det danske sprog og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik.
Her i den stilfærdige intense udgave bakket op ad et indfølende band.

Ida Nielsen & Band

Plakat for koncerten Ida Nielsen & Band
tor. 6. april 2017 kl. 20:00

Det er en stor glæde at kunne præsentere en af de mest omtalte danske musikere de senere år, verdensstjernen PRINCE’s bassist Ida Nielsen og hendes band.

Ida Nielsen er vendt hjem til Danmark og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennens tragiske bortgang ikke helt har fortaget sig, har hun færdiggjort sit 3. soloalbum “Turnitup”, samlet et fantastisk band og er igen draget på landevejen.

2016 har budt på en god håndfuld koncerter inde og ude af landet, med stop i bl.a. Tyskland, Holland, England og Zanzibar. Og nu er hun og hendes super funky band klar til en længere tur i Danmark til foråret.

Hendes første single “SHOWMEWHATUGOT” fra albummet, blev håndplukket personligt af PRINCE som ”Purple Pick Of The Week” på TIDAL.

Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl.

Live lover Ida at levere et hårdtslående, høj-energi funkshow - pakket med gode vibes og stramme grooves – og selvfølgelig masser af bas!

Ida Nielsen har siden 2010 holdt den funky bund for den legendariske kunstner PRINCE indtil dennes tragiske død i april 2016. Kort efter den første jamsession kom hun med i hans band “the New Power Generation”og ca. en måned efter startede en næsten 2 år lang verdens turne.

I 2013 blev hun dertil også en del af power kvartetten “Prince & 3rdeyegirl” og som medlem af 3rdeyegirl og NPG har hun lige siden turneret i hele verden, indspillet albums og optrådt i en lang række live tv-shows.

Ida beskriver det at spille med Prince som “en kæmpe gave og den mest magiske og lærerige musikalske rejse nogensinde”

LINEUP:
IDA NIELSEN: BASS + VOCAL
MIKA VANDBORG: GUITAR + VOCAL
KUKU AGAMI: RAP
PATRICK DORCEAN: DRUMS
SOFIA HEJSLET: KEYS + VOCAL
DJ AFRICANCUTS AMAZULU NANGA: SCRATCH + VOCAL

Peter A.G. "Det Sceneshow 3"

Plakat for koncerten Peter A.G.
fre. 7. april 2017 kl. 20:00

Peter A.G. går SOLO med "Det Scene Show 3."

TV seere, som har fulgt med i dette års Toppen Af Poppen på TV2, har ikke kunnet undgå at bemærke, at GNAGS-sangskriveren Peter A.G. var med i programmet.
Hans poetiske væsen og musikalske talent smittede af i hvert eneste program. Til glæde og fornøjelse.

Og nu får publikum så muligheden for at opleve ham LIVE, mutters alene, SOLO med mundharpe og guitar i "Det Scene Show 3". "Det er tiden, der går" er undertitlen. Showet fortæller i sange og anekdoter den forunderlige historie om Peter A.G. og alle de klassiske sange, det blev til - i den 50 år lange karriere med GNAGS.

Det er scenekunst på højt niveau, Peter A.G. præsterer. Underfundigt, musikalsk klovneri, selvironisk og uhøjtideligt. Sjovt, men også hjertegribende.

Turnéen kommer hele landet rundt og alle shows foregår i landets koncerthuse for et siddende publikum. Peter A.G. forventer at publikum synger med og klapper.

Frede Fup

Plakat for koncerten Frede Fup
fre. 21. april 2017 kl. 20:30

Er man fan af dansk rockmusik, så er "Frede Fup" med Frede Norbrink i front tilbage for at minde dig om, hvordan dén slags skal skæres, og i øvrigt hvor meget man egentlig har savnet dem.
Den charmerende spradebasse fra Amagerbro har med "Det er skønt at være smuk" begået et album, som trækker lige linjer tilbage til dengang bandet lavede deres uimodståelige første to LP’er, og var toppen af rocken.