Chris Minh Doky
feat. David Fingers & Poul Reimann

SØNDAG • 18. FEBRUAR • 15:00 • SAL 2

Siden han som 6-årig begyndte at spille klaver, har musikken været en afgørende del af Chris Minh Dokys liv. Han skiftede senere til bas og flyttede i en ung alder til New York, hvor han uddannede sig og arbejde sammen verdensnavne som Mike Stern, John Scofield, Ryuichi Sakamoto og David Sanborn.

Som 51-årig kan Chris Minh Doky se tilbage på en imponerende og alsidig karriere, der bl.a. har budt på Grammy-nomineringer, en række internationale album (bl.a. på det legendariske Blue Note-label), medlemskab af jazzfunk-supergruppen The Electric Nomads, adskillige samarbejder med hans bror Niels Lan Doky, klassiske kompositioner og arbejde med salmer og den danske sangskat i trioen New Danish Jazz samt et ridderkors.
Vi bliver taget med på en rejse gennem forskellige jazzstilarter, improvisationer og musikalske dialoger, der demonstrerer Dokys evne til at skabe både intense og indtagende øjeblikke.

Alt i alt en uforglemmelig aften fyldt med virtuos musikalsk udfoldelse og kreativitet, der appellerer til både dedikerede jazzfans og dem, der ønsker at udforske den vidunderlige verden af jazzmusik.

En aften med en sand verdensstjerne stærkt flankeret af Poul Reimann på klaver og keyboard samt David “Fingers” Haynes der bl.a har spillet med Prince.

Chris Mihn Doky – Bas
Poul Reimann – Piano, Keyboard
David “Fingers” Haynes – Trommer