CISILIA OG PHARFAR

LØRDAG • 17. FEBRUAR • 20:00

Cisilia og Pharfar sætter ild til scenerne med reggae/dancehall hits og krydrer koncerten med nogle af vores dancehall dronning Natasjas største hits.
Der er lagt op til en lækker aften med masser af reggae og dancehall, når Cisilia og Pharfar sammen præsenterer en lang række hits fra deres bagkatalog.

De to har senest arbejdet sammen i succesmusicalen NATASJA, som solgte mere end 30.000 billetter på Operaen i København. Musicalen havde Pharfar som kapelmester og leverandør af musikken live på scenen og Cisilia i en af hovedrollerne. Så deres samarbejde står knivskarpt og friskt lige nu, og deres fælles kærlighed til reggae fornægter sig ikke hverken nu eller i deres store repertoire.

Cisilia har haft mange hits som fx Vi To Datid Nu, Wild Child og Luftballon, som stadig rammer en bred målgruppe, og hun har de senere år udgivet en del nye singler fx Stærkere End Du Tror. Ved Danish Music Awards 2015 blev hun den yngste vinder nogensinde (i en alder af 16 år), da hun vandt i kategorierne Årets Danske Hit (Vi To Datid Nu) og Årets Nye Danske Navn.

Pharfar er en legende på den danske dancehall-/reggaescene, og har både som dj, musiker, producer og sanger været toneangivende for genren i Danmark. Udover sine egne ting har han været med i en række projekter som Bikstok Røgsystem og Humørekspressen, samt produceret hits for en lang række andre danske kunstnere gennem mange år.

Dette er en siddende nummereret forestilling