HEIDRA, TROLD & LOTAN

FREDAG • 13. OKTOBER • 20:00

HEIDRA fra København spiller symfonisk metal med elementer fra black, power, død, og undertoner af folk.

HEIDRA har igennem en årrække udviklet deres helt egen lyd, der blander elementer af folk og melodisk dødsmetal med brutal growl, rungende skønsang og kraftfulde metalomkvæd i en tung blanding der river lytteren med ind i deres episke tekstunivers.

Efter albumudgivelse i 2022 på Mighty Music (konklusionen på deres kæmpe album-trilogi koncept) har bandet spillet fremragende shows i stort set hele kongeriget på Metalized-tour 2023, og tiden er inde til at bandet headliner egne shows.

TROLD spiller folkemetal med et skælmsk smil, der med garanti sparker gang i festen inde fra de store, mørke danske skove. Historiefortællingen og melodierne er i fokus når der leges med forskellige instrumenter og tunge guitarrytmer for at skabe den perfekte stemning. Historierne growles, hvæses og synges, imens lytterne/publikum tages med på et væld af eventyr.

TROLD har rødderne godt plantet i den nordiske muld hvor inspirationen findes fra et væld af eventyr og mytologier. Jætter, guder, skovens dyr og havets forunderlige verden er blot nogen af de steder TROLD tager lytterne med hen. Når troldene står på scenen, kan man være sikker på, festen starter og det gode humør sparkes i gang.


LOTAN spiller kompromisløs og aggressiv Black Metal med tydelige referencer fra 00erne, leveret med en sløjfe af black n´ Roll. Bandet blev dannet i 2019 af Martin Rubini og Phillip Kaaber, og har allerede bevist, at de er et liveband der er værd at holde øje med, med energiske liveshow på en række danske festivaler i 2021 og 2022. 

LOTAN er nu klar med deres anmelder roste debut som udkom på tysk/danske Uprising Records i marts 2023.