Hyldest til Ulven:
50 år med Peter Belli & Den Syvende Søn

ONSDAG • 27. MARTS • 20:00

Kom til en uforglemmelig aften, hvor vi mindes Peter Belli med et foredrag og en musikalsk hyldest af Ulven Peters 50-årige karriere.

I juni 2023 mistede vi en af Danmarks eneste, regulære rocklegender, da Peter Belli gik bort i en alder af 79 år. Kom og vær med til en helt særlig begivenhed, hvor vi fejrer Peter Bellis enorme bidrag til den danske musikverden. Rockjournalist Espen Strunk vil dykke ned i Peter Bellis livshistorie, hans succeser og den markante indflydelse, han har haft på dansk musik gennem hele sin 50-årige karriere. Peter Bellis søn, Michel Belli, og hans band ’Den Syvende Søn’ bringer udvalgte Ulven-numre til live og spiller også sange fra bagkataloget og bandets seneste plade ”Alt på spil”.

Foredrag
Espen Strunk fortæller om Peter Belli
Musikjournalist og forfatter Espen Strunk lavede et af de sidste, store portrætinterviews med Peter Belli og er muligvis landets største Belli-kender. I dette personlige foredrag opruller han hele historien om "Ulven Peter" - hele vejen fra pigtrådsdagene på spillestedet Hit House i 1960'erne og frem til Strunks sidste møde med legenden i sensommeren 2020.

Musik
Den Syvende Søn m. Michel Belli
Beatorkestret Den Syvende Søn har 10 års jubilæum i år og har samtidig udgivet deres fjerde album, ”Alt på spil”, som har fået flotte anmeldelser med på vejen og har gjort både medier og publikum nysgerrige. Den Syvende Søn har en forkærlighed for 60’er-beat og psykedelisk rock og dyrker håndholdt, gammeldags håndværk. Oplev Michel Bellis karakteristiske vokal, brødrene Winbergs symbiotisk swingende bund, Mads Jensens orgel og tangenter, der bryder og samler og Mikkel Grues smagfulde og til tider rivende guitar.