LISA NILSSON & MATTIAS TORELL
’En Duokonsert I Nöd Och Lust’

TORDAG • 18. JANUAR • 20:00

Ingen koncerter bliver ens, og setlisten vil byde på hits fra bagkataloget, personlige favoritter og en række numre, der passer til det intime setup. Tilbage i vinteren 2023 besøgte Lisa Nilsson og Mattias Torell udvalgte byer rundt i Danmark med deres duokoncerter, og nu kan publikum se frem til et glædeligt gensyn med duoen, når de igen drager på tour rundt i Danmark i januar og februar 2024.

Efter mere end 30 år som artist har Lisa Nilsson et stort og stærkt repertoire at trække på. Følelsen på dagen sætter agendaen for setlisten, og ingen aftener er ens. Det bliver til en blanding af hits fra karrieren, personlige favoritter fra den svenske og brasilianske sangskat, og ikke mindst Lisas efterhånden berømte monologer og anekdoter, som rører publikum med sin blanding af humor og alvor.

Lisa Nilsson glæder sig utrolig meget til den kommende turné og udtaler:
At spille kun os to er utroligt udviklende og spændende. Et fortroligt samarbejde, der bygger på tillid. Med så lang erfaring, som vi har, findes der konstant udvikling og nyskabende tilgang til arrangementer. At spille slagværk og synge er sjovt, og noget jeg elsker at få plads til. Det er også flot at få plads til standup og fortællinger. Det her show er lige dele humor og hits, en samtale om livet og det at være menneske, som gør plads til både grin og gråd.

Lisa Nilsson slog igennem i hele Norden, da hun i 1992 udgav albummet Himlen Runt Hörnet, som udover titelnummerhittet også indeholdte Lisas til dato største hit ’Varje Gång Jag Ser Dig’. Lige siden har hun været én af Nordens mest populære sangerinder, og hendes popularitet i Danmark blev kun større, da hun indspillede titelmelodien til den danske Helle Joof-film ’En Kort, En Lang.’ Mattias Torell har siden de mødtes under indspilningerne af Himlen Runt Hörnet været Lisas trofaste følgesvend.

Nu kan de danske fans se frem til, at de sammen vil skabe rørende og intime koncertoplevelser for publikum landet over.