ROBIN HOOD AF FOLKETEATRET

Tirsdag den 28. februar 2023 kl. 18:00

Rødovre Teaterforening og Viften præsenterer i samarbejde Folketeatrets opsætning af Robin Hood.

Årets familieforestilling fra Folketeatret er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande, som huserer i Sherwoodskoven og stjæler fra de rige for at give til de fattige.
Der er både eventyr, romantik, slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil i Robin Hood, og mange af de elskede figurer og scener, som vi husker er også med: den ikke helt så fromme Broder Tuck, den stærke Lille John, der er mester i stokkekamp, Sheriffen af Nottingham, som aldrig har held med at fange Robin, den grådige Prins John, som misbruger sit job som vikar for sin bror, Kong Richard og ikke mindst Lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydningskonkurrence.
Men ikke alt er ved det gamle, for kvinderne omkring denne kække bande af mænd, slår fra sig mindst lige så godt som mændende, som de er overlegne i både kløgt, mod og bueskydning. Det er også kvinderne, der spiller en afgørende rolle, da Robin Hoods sans for livets uretfærdighed vækkes. Vi oplever Robins udvikling fra ubekymret drengerøv til bevidst ung mand, der tager ansvar for at ændre samfundets uretfærdigheder. Hvis vi ikke hjælper hinanden er vi ilde stedt.

Fra 6 år og opefter
Varighed: 2 timer og 5 min. incl. pause

Medvirkende: Christopher Læssø, Emilie Rasmussen, Jesper Riefensthal, Josefine Tvermoes, Mathias Sprogøe Fletting, Morten Christensen, Jon Lange, Magnus Bruun

Dette er et siddende nummereret arrangement.