SPIRITUEL AFTEN - BUDSKABER OG HEALING FRA OVEN

TIRSDAG • 29. AUGUST • 19:00

OBS: Arrangementet flyttes af personlige årsager fra den 26. april til den 29. august.
Billetter til den gamle dato gælder til den nye.

- - - - - - - - - - - 

Spirituel aften - En aften med budskaber og healing fra oven

I England findes der utallige spiritualist- og spiritistkirker. Der har de “Divine service”, som i Danmark oftest er kendt som “Klarsynsdemonstration” eller “Klarsynsaften”.

Denne aften vil de to clairvoyante medier, Sebbastian Lorantius og Paloma Zendings, tage kontakten til den åndelige verden ned på et jordnært plan, og skabe en respektfuld, opløftende og kærlig atmosfære, på samme måde som man kan opleve det i de engelske kirker.
Det betyder at før selve aftenen begynder vil der være en bøn, som har til formål at forene den åndelige verden med den fysiske, hvorefter der vil spilles et stykke musik for at samle energien i rummet.
Derefter vil der være en demonstration af afdødekontakt og clairvoyance, hvorefter der vil være filosofisk tale om åndsvidenskaben, og healing til alle deltagende. Aftenen afsluttes med en kærlig tak til ånderne for deres samarbejde og en afsluttende bøn, hvorefter der vil være spørgsmål fra salen, i den tilbageværende tid.

Læs mere om de to medier på www.PalomaZendings.dk og www.SebbastianLorantius.dk

* Aldersgrænse: 15+
* iPad, kameraer og mobiler slukkes under aftenen. Optagelse eller fotografering under aftenen, er ikke tilladt.
* Indtagelse af alkohol er ikke tilladt under aftenen.
* Ved udeblivelse eller ankomst efter dørene i indgangen lukkes, refunderes betalingen for de købte billetter ikke, da man optager plads, andre kunne have haft glæde af.
* Købte billetter refunderes ikke. Du er velkommen til at videresælge udenom Arrangøren.

Dette er et siddende nummereret arrangement.