viften.dk

Koncerter, Biograf, Teater, Comedy

Rødovre Rådhusplads
Rødovre Parkvej 130
2610 Rødovre
36 37 97 70

Filmporten

Viften med er per 5. marts med i  Filmporten - Filmelskernes Biografklub

Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

BIOGRAFKLUBBEN DER SKABER RAMMERNE FOR EN HELT UNIK BIOGRAFOPLEVELSE
Filmporten præsenterer hvert år de 12 stærkeste, mest tankevækkende og kunstnerisk udfordrende film på biografmarkedet. 
Filmporten tilbyder et rullende program, hvor man ofte vil kunne se 3 – 5 måneder frem. Programmet er struktureret, så vi kan indlemme en Cannes-, Venedig- og Berlin-vinder eller give plads til et mesterværk, der bliver tilgængelig for klubben. 
Filmporten startede i 2001 som et initiativ fra de danske arthouse biografer, der ønskede at give den smalle kvalitetsfilm et bedre grundlag. Det var oprindeligt et modspil til den generelle udvikling, hvor alt skulle være større og større og dyrere og dyrere.
Folkene bag Filmporten er af den opfattelse, at kvalitet ikke hænger sammen med størrelsen på filmens marketingbudget. Kvalitetsfilmen er derfor ofte en film, der ikke bare underholder, men underholder med mening.Filmporten tilbyder hvert år medlemmerne uforlignelige værker, der kommer til at stå som milepæle i filmhistorien.

Uddrag af filmudvalg i Filmporten:
Parasite 25. og 26. februar
Krudtønden fra 5. marts
La Belle Epoque fra 19. marts 
Om det uendelige fra 7. maj


 

SØREN HØY SKABER RAMMERNE FOR EN HELT UNIK BIOGRAFOPLEVELSE
Filmportens film bliver introduceret af en 5 minutters forfilm.
Søren Høy (tidligere været på DR TV`s Filmmagasin) er vært på forfilmene, og sammen med ham medvirker hver gang en instruktør, skuespiller eller ekspert, der giver viden, indsigt og baggrund om filmene.
Forfilmene bliver kun vist i forbindelse med Filmportens visninger, så gæsterne får en speciel oplevelse og indføring i filmens univers.


>> Læs om filmene og køb dit medlemskab her <<