viften.dk

Koncerter, Biograf, Teater, Comedy

Rødovre Rådhusplads
Rødovre Parkvej 130
2610 Rødovre
36 37 97 70

Filmporten

Viften med er per 5. marts med i  Filmporten - Filmelskernes Biografklub

BIOGRAFKLUBBEN DER SKABER RAMMERNE FOR EN HELT UNIK BIOGRAFOPLEVELSE
Filmporten præsenterer hvert år de 12 stærkeste, mest tankevækkende og kunstnerisk udfordrende film på biografmarkedet. 
Filmporten tilbyder et rullende program, hvor man ofte vil kunne se 3 – 5 måneder frem. Programmet er struktureret, så vi kan indlemme en Cannes-, Venedig- og Berlin-vinder eller give plads til et mesterværk, der bliver tilgængelig for klubben. 
Filmporten startede i 2001 som et initiativ fra de danske arthouse biografer, der ønskede at give den smalle kvalitetsfilm et bedre grundlag. Det var oprindeligt et modspil til den generelle udvikling, hvor alt skulle være større og større og dyrere og dyrere.
Folkene bag Filmporten er af den opfattelse, at kvalitet ikke hænger sammen med størrelsen på filmens marketingbudget. Kvalitetsfilmen er derfor ofte en film, der ikke bare underholder, men underholder med mening.Filmporten tilbyder hvert år medlemmerne uforlignelige værker, der kommer til at stå som milepæle i filmhistorien.

De kommende film er:

La Belle Epoque den 27/8
Officer og Spion den 17/9
Tysktime den 1/10

Du kan altid se programmet på: filmporten.dk
Bemærk at når du køber biografbilletterne online betaler du fuld pris - du vil kunne få refunderet til halvpris, når du fremviser din filmportbillet i Viftens billetsalg.

>> Læs om filmene og køb dit medlemskab her <<