viften.dk

Koncerter, Biograf, Teater, Comedy

Rødovre Rådhusplads
Rødovre Parkvej 130
2610 Rødovre
36 37 97 70

Spilletider for Spice World - sing-along

Plakat for filmen Spice World - sing-along

Spice World - sing-along

Premiere d. 01.01

Hold dig orienteret på hjemmesiden om kommende spilletidspunkter for filmen.

Fredag 21.06.2019
 • 19:00- Sal 1
  Billetter

  Kom med en tur ned ad memory lane, når Viften inviterer til ægte Spice Girls nostalgi! Vi blænder nemlig op for 90’ernes populære komedie-musical ’Spice World’ (1997) i sing-along udgave! Dette under ledelse af Elise Ligaard – Spice Girls-forsker, ægte fan og sangerinde.

  Vi starter kl. 19:00 i caféen med velkomstcocktail og en Chupa Chups Slikkepind som er inkluderet i billetten der koster: 110 kr. Kun køb, ingen reservation.

  Kl. 19:30 går vi i biografen hvor Elise varmer op til filmen og derefter står den på Spice World.

  Efter filmen lægges der op til ”afterspice” i caféen med lækre drinks og god musik fra højtalerne.

  Når man nævner 90’erne og girlpower musik kan man ikke undgå, at nævne Spice Girls – for mange er de det ultimative billede på 90’erne. De er blevet et fænomen, og fans i alle aldre, verden over, har klædt sig ud og efterlignede Baby-spice, Ginger-spice, Posh-spice, Scary-Spice og/eller Sporty-Spice.

  Spice Girls har altid været et yderst kommercielt popfænomen – med cd’er, tøj, billedbøger, samlemærker m.m. – et fænomen, der også har været med til at sætte standarden for 90’ernes modebillede, de har lagt grundstenen for pigegrupper verden over, men samtidig været med til at prædike om Girl power og venindesammenhold.

  I dag er 90’ernes fans blevet voksne, men Spice Girls er stadig et stort fænomen, og buffalosko, Addidas-sæt, lyserøde dynjakker og de populære crop-tops er igen blevet in. Dette sammen med at vores store 90’er idoler igen er blevet genforenet – Spice Girls er igen en realitet på den store live-scene.

  Så tag din bedste veninde/ven under armen og kom og syng- og dans med på alle de kendte Spice Girls numre til en forrygende girl-power aften i Viften. Syng med på sange som: ”Do it”, ”Stop”, ”Viva forever”, ”Wannabe”, ”Spice up your life” og mange flere. Alle er velkomne og man bestemmer helt selv, om man vil gå all in og komme som sin yndlings spice girl eller om man kommer med eller uden rottehaler og plateausko. Men kom og Spice up your life med dette nostalgitrip. Det bliver uden tvivl en fest!