viften.dk

Koncerter, Biograf, Teater, Comedy

Rødovre Rådhusplads
Rødovre Parkvej 130
2610 Rødovre
36 37 97 70

Covid-19 infoVIFTEN HAR ÅBNET BIOGRAFEN IGEN!

Kom trygt i biografen - vi følger myndighedernes anvisninger. 
 

Det betyder at vi har opsat håndsprit, ændret på flowet i vores foyer, lavet afskærmninger og indført ekstra rengøring af kontaktpunkter.
Som et helt nyt tiltag UV desinficerer vi biografen for at højne kvaliteten af rengøringen! Som et supplement til den allerede ekstra rengøring i Viften har vi valgt at benytte os af UV desinfisering som bl.a. også anvendes i hospitaler, klinikker, optikere, plejehjem og laboratorier mm.

Når vi lægger program, tager vi ekstra hensyn, således at vores gæster i højere grad fordeles ud på forskellige tidspunkter.

Det vil fremover ikke være muligt at reservere sine billetter hjemmefra, de skal derimod betales online. Man kan stadig købe direkte i biografen, men vi opfordrer vores gæster til at ordne det hjemmefra, så vi kan bruge vores energi på at give jer den bedste biografoplevelse.

- Vores billetsystem skaber automatisk plads mellem de billetter du køber, og de andre biografgæsters købte billetter. Det betyder at grupper vil kunne sidde samlet, med afstand til andre gæster.

- Sædekapaciteten i salene er begrænset og følger de gældende vejledninger fra myndighederne.

- Vi opfordrer jer til at bruge betalingskort hvis i skal handle i vores kiosk.

- Og så beder vi jer bruge biografsalens udgang når filmen er slut, så vi bedre kan styre flowet af gæster hos os i vores foyer.

 

 

Grundet myndighedernes udmelding 6. april har Viften været lukket i længere tid, men vi slår nu dørene op igen for biografdrift fredag dem 29. maj.
Vi har aflyst eller udskudt alle arrangementer og filmvisninger i lukkeperioden og alle kunder skulle gerne have fået besked om dette. 

Har du fysisk købt en biografbillet i Viftens billetsalg der var programlagt i lukke perioden, kna du få den refunderet ved at henvende dig i til vores billetsalg i caféen.

En række koncert- og teaterforestillinger er ligeledes blevet aflyst eller flyttet til nye datoer med mulighed for refusion af billet. Her har alle berørte kunder fået besked vi mail.
Har du fysisk købt en billet til en af vores koncert- eller teaterforestillinger i Viftens billetsalg, der var programlagt i lukke perioden, kna du få den refunderet ved at henvende dig i til vores billetsalg i caféen.
Alternativt kan du også kontakte Ticketmaster´s servicecenter på mail: servicecenter@ticketmaster.dk og oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling.