viften.dk

Koncerter, Biograf, Teater, Comedy

Rødovre Rådhusplads
Rødovre Parkvej 130
2610 Rødovre
36 37 97 70

KONCERTKALENDER

Danser med drenge - Udsolgt!

Plakat for filmen Danser med drenge - Udsolgt!
lør. 27. april kl. 20:00

Danser med Drenge: Festen fortsætter i 2019 ... !
- Efter et forrygende 25-års jubilæum i 2018 med mange udsolgte koncerter og et smukt akustisk jubilæumsalbum, fortsætter Danser med Drenge koncertfesten i 2019.
Det bliver DmD's 23. koncert-turne siden debuten i 1993. Tour-premieren 2019 skydes af i Torvehallerne i Vejle 5. april - og herefter fortsætter festen rundt i landet på spillesteder og festivaler, inden der traditionen tro afholdes tour-finale i hovedstaden i oktober.
Danser med Drenge har for længst manifesteret sig som et af landets stærkeste livebands. De har 13 albums og fire Grammy-nomineringer på samvittigheden, og siden 1993 har de spillet over 700 koncerter. DmD har et stærkt tag i publikum, der møder talstærkt op og skråler med på de mange
hits, også når de inviteres på scenen for at synge kor med sangerinde Rie Rasmussen.

De sange, der har brændt sig fast i publikums hjerter, er f.eks: 'Hvorlænge vil du ydmyge dig?' - 'Aldrig undvære dig' - 'Er der nogen i himlen?' - 'En dejlig morgen' - 'Tag godt imod ham' - 'Grib chancen' - 'Kære Lillesøster' og 'Griber du mig når jeg falder?'
Det er Rie Rasmussens stærke vokal, der sender Klaus Kjellerup's tekster udover scenekanten. Hun magter både det intime og den rå power, og hun har efterhånden udviklet sig til en af landets bedste
sangerinder.

De øvrige medlemmer i bandet er Klaus K's barndomsven og tidl. kollega i Tøsedrengene, Henrik "Onkel" Stanley Møller, som betjener sine legendariske reggae-keyboards og synger korstemmer.
Endvidere den forrygende guitarist Steffen Qwist samt de to stærke musikere, Morten "Oberst" Bolvig på keyboards & orgel og Kasper Langkjær på trommer.

Stående koncert.
Undgå kø. Kom i god tid!

Forårskoncert med Sjællands Politiorkester og King Memphis

Plakat for filmen Forårskoncert med Sjællands Politiorkester og King Memphis
søn. 28. april kl. 15:00

Årets forårskoncert bliver med deltagelse af én af Danmarks bedste Elvis kopier. Ikke noget med uklædelige parykker – næ, dette er den rigtige vare. Tættere på Elvis kommer man ikke. King Memphis er kendt ude i Europa og har placeret sig som nr. 6 ved europamesterskaberne og har været nordisk mester i disciplinen Elvis kopi. USA’s tidligere ambassadør i Danmark udtalte: “You are the real Elvis”, så bedre blåstempling kan man vel ikke få. Glæd dig til en eftermiddag fuld af Rock’n Roll og selvfølgelig også Sjællands Politiorkesters eget repertoire.

Numm. pladser.

Musikkens Afkroge: Nye Rødder i Folk! Vesseli

Plakat for filmen Musikkens Afkroge: Nye Rødder i Folk! Vesseli
man. 29. april kl. 19:00

Musikkens Afkroge – kom med på en rundtur i musikkens kringelkroge!
- Talks og koncerter om ny elektronisk, ny jazzmusik og ny folk. Lyt og lær om nichegenrer i fremgang til tre koncert- & talkarrangementer.

Musikkens Afkroge er et livemusik-format, som blander koncert med talks, og går i dybden med nichegenrer og formidler viden og kunst på højt niveau.

Tredje arrangement kredser om den populære ny-folk, der både formår at begejstre unge som gamle, og som oplever en kæmpe opblomstring i Danmarks anført af festivaler som free-folk over Fanø og Tønder Festival. (Band og talker offentliggøres senere).


Alle acts og talkholdere er kurateret af genreorganisationerne JazzDanmark, Tempi og Strøm, som garanterer musik af høj kvalitet.
Musikkens Afkroge er den anden rundtur rundt i afkrogene af musikken, sidste år så det sådan ud: https://youtu.be/qDKqlUBBohw
*Døre åbner kl 19, koncertstart 19.30
Musikkens Afkroge præsenteres i et samarbejde mellem Musikmetropolen, JazzDanmark, TEMPI, Strøm og spillestederne Gimle, Viften og Tapperiet.

Shu-bi or not Shu-bi - Tre Shubidua legender i Viften.

Plakat for filmen Shu-bi or not Shu-bi - Tre Shubidua legender i Viften.
fre. 3. maj kl. 20:00

EN ENESTÅENDE OG ORIGINAL KONCERT

Oplev en forrygende koncert med tre af dansk rocks vittigste hoveder, de originale Shu-bi-dua medlemmer, Claus Asmussen ,Bosse Hall Christensen og Willy Pedersen . Sammen med deres band, Shu-bi or not Shu-bi, leverer de et show fuld af nostalgi, fis og ballade, og repertoiret består udelukkende af Shu-bi-dua numre fra de gyldne år, 1973 – 1982.

Shu-bi or not Shu-bi tæller foruden Claus og Bosse og Willy to benhårde musikere som bestemt heller ikke holder sig tilbage, Karsten Lagermann (voc), John Sørensen (b)

Rock & røverhistorier Med humor, kærlighed og fandenivoldskhed, leveres de legendariske hits sammen med en stribe af periodens mere hemmelige numre .. naturligvis tilsat masser af gags, skæve anekdoter og gakkede shownumre. Gå ikke glip af en helt unik oplevelse, men vogt jer for efterligninger .. ”Vi’ de eneste Shu-bi der dur!”

Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.
Læs mere på viften.dk

Laura Mo

Plakat for filmen Laura Mo
lør. 11. maj kl. 20:00

Gennembrud for den nordjyske sanger, sangskriver og musiker.

På forunderlig vis, lykkes det altid for Laura Mo, at nå utroligt tæt på sit publikum. Hun formår, under hele sin koncert, at holde hele salen i et kærligt jerngreb. Dette uanset om man oplever Laura som solist eller hun optræder med sit band. Laura Mo er en virkelig original artist, og hendes koncerter er på samme måde en ret enestående oplevelse, som man efterfølgende nok aldrig helt kan ryste af sig.

Laura Mo spiller bl.a. guitar, 5-strenget banjo, klaver, stortromme og synger. Sangene er på dansk og imellem numrene, er der altid plads til historier og spontane indfald. Hun startede med at spille på barer og caféer i Vendsyssel, hvor hun er født og opvokset. Men selv om rødderne er forankret i det nordjyske, er hun en berejst lady med hang til især amerikanske highways, som hun mange gange har cruiset. Kærligheden til de amerikanske rødder skinner igennem i Lauras optræden, hvor musikken har strejf af rhythm and blues, ubekymrethed og længsel. Lyrikken er dansk og underfundig. En anmelder på Tønder Festival 2017 skrev: ”Laura Mos særkender er hendes smukke, lyse ungpigestemme og hendes velskrevne danske tekster, hvor poesi møder humor på et hverdagspræget, mundret dansk. Et godt eksempel er sættets tredje sang, en ironisk hyldest til Leonard Cohens tidligere manager Kelly Lynch, der stjal alle hans penge, så han var nødt til at tage ud at turnere for første gang i 15 år – til glæde for os alle. Et andet, lidt mere alvorligt, er ”På Perronen”, en historie om en kvinde, der venter forgæves på sin elskede på en station, og om hvad hun gør, da hun indser, at hun er blevet droppet.”

Lige nu storhitter Laura med sin første single ”STEPPEBRAND” fra det kommende album af samme navn. STEPPEBRAND er lige nu blandt de sange som spilles allermest på DR P4.

Laura Mo Band består af Laura, på vokal og et hav af forskellige instrumenter, samt bassist og guitarist.

Numm. pladser
Undgå kø - kom i god tid.

Rasmus Nøhr [suport: Trine Therkelsen]

Plakat for filmen Rasmus Nøhr [suport: Trine Therkelsen]
fre. 17. maj kl. 20:00

Gensynsglæden bliver stor, når den danske hit-troubadour Rasmus Nøhr igen lægger vejen forbi Viften og live præsenterer popsuccesser som ”Sommer i Europa”, ”Det Glade Pizzabud” og nye, nærværende sange fra sit nye album ”Monas Butik”. I et halvandet årti har Rasmus Nøhr sat sit solide præg på den danske musikscene. Med fem fuldendte studiealbum med sande hitparader er de danske pop-tilhængere og koncertgængere yderst bekendte med sangeren, og utallige gange er de blevet præsenteret for Rasmus Nøhrs karismatiske stemme og farverige tekstunivers. Musikeren og sangskriveren har gennem årene turneret kongeriget tyndt i alle tænkelige live- konstellationer og i særdeleshed tæller bedrifterne flere fremragende koncerter i Viften.

Stående koncert.
Undgå kø. Kom i god tid!

Silas Bjerregaard

Plakat for filmen Silas Bjerregaard
lør. 18. maj kl. 20:00

Silas Bjerregaard fra Turboweekend og kendt fra årets ”Toppen af Poppen” kigger forbi Viften - og med sin intense vokal tropper han op med nyt solo-materiale, Turboweekends største hits og rørende fortolkninger hentet fra ”Toppen af Poppen”.

En af kongerigets mest kraftfulde stemmer tilhører den ”Toppen af Poppen”-aktuelle stjerne Silas Bjerregaard – og han er nu klar til at stå på egne ben med en solokoncert i Viften.

Selvom Silas Bjerregaard står som solo på plakaten, er rødderne ikke glemt, og publikum kan forvente musikalsk tæft af den samme høje kvalitet, der har kendetegnet Turboweekend i mere end et årti.

Med sin medvirken i det aktuelle tv-program ”Toppen af Poppen” står kunstneren garant for høj musikalsk integritet og har allerede gjort sig særligt bemærket med sin smukke og rørende fortolkning af Sko/Torp’s nummer ”Dolphin Girl”.

Silas Bjerregaard står allerede med en imponerende karriere. Sammen med Turboweekend nåede han at udgive fire anmelderroste albums og spille utallige udsolgte koncerter, så bandet gennem årene optjente et solidt ry som et af landets bedste livenavne – og til trods for at Silas Bjerregaard nu giver koncerter i eget navn, er han ikke alene på scenen, som han selv pointerer;

”Jeg har samlet et fedt nyt hold af talentfulde musikere, og jeg glæder mig til at slippe en helt ny slags energi fri, så der kan opstå nogle nye magiske øjeblikke”.

Numm. pladser

Todd Alsup (US)

Plakat for filmen Todd Alsup (US)
tor. 23. maj kl. 20:00

TODD ALSUP! – POP/BLUES MUSIKKEN HAR FUNDET VEJ TIL VIFTEN - DIREKTE FRA NEW YORK!
Torsdag d. 23. maj har Viften fornøjelsen af, at kunne præsentere den amerikanske singer-songwriter Todd Alsup.

Todd Alsup er en ægte alsidig singer-songwriter og pianist, der med en musikalsk New Yorker vibe, blander dybden og det energiske fra bluesgenrens lydunivers med poppens ørehængende melodier.
Når du som publikum oplever Alsup er du ikke i tvivl om hans musikalske inspiration – en inspiration, der kommer fra nogle af verdens største musikere, heriblandt Elton John, Stevie Wonder, Billy Joel, Marvin Gaye, John Legend, Coldplay og Alicia Keys.
Todd Alsup’s første EP ”Facts and Figures”, der indeholder lækker klaver-pop, oldschool soul og fængende sange, blev af musikkritikere også modtaget med stor entusiasme.
Selv beskriver Alsup, at han ønsker at komponere og skrive musik som folk kan relatere sig til, og hans indlevelse i musikken, samt hans evne til at underholde sit publikum er heller ikke til at tage fejl af.
Så, glæd jer til når Todd Alsup gæster Viften med sin varme og soulfyldte stemme, lækkert klaverspil og poppede melodier – I er helt sikkert garanteret musikalsk underholdning, der gør man river sig med!

Unumm. pladser.
Undgå kø. Kom i god tid!

Tigertræning Legekoncert

Plakat for filmen Tigertræning Legekoncert
søn. 2. juni kl. 10:30

Et brag af en fest for både børn og voksne!
Tigertræning markerer forårs sæsonafslutningen med en legekoncert.
Viftens store sal bliver forvandlet til en helt unik legeplads for både børn og voksne med sjove lege og akrobatik, sværdkamp og tumlelege, musik og sange, ansigtsmaling og ikke mindst den 40 meter lang tiger Long Fei!

Legene er som sædvanlig kyndigt styret af idrætspædagog Lise Steffensen og ledsaget af levende, swingende musik og sange der er skrevet specielt til hver leg.
Musikken skrevet, komponeret og udgivet i et samarbejde mellem Lise Steffensen og Troels Alsted.

Hvem kan deltage?
Koncerten er for 3-6 årige børn og deres familier.

Tid
Koncerten starter kl. 10.30 og dørene åbner kl. 10.00.

Det er muligt at få malet en flot Tiger ansigtsmaske før koncerten. Kom i god tid!

Pris
Det koster 50 kr. inkl. gebyr at komme ind.
Billetprisen er pr. næse, dvs. at både voksne og børn betaler indgangs billetten.

Om Tigertræning
Tigertræning er en bevægelsesmetode og pædagogisk idræt for børn og voksne, som indeholder elementer af børneyoga, familieakrobatik, kamplege og musik. Konceptet er udviklet af Idrætspædagog Lise Steffensen. Tigertræning handler om at lave mange forskellige lege og øvelser, hvor det motoriske usikre barn bliver styrket igennem alsidige lege, samtidigt med at børn og voksne lærer at sætte tydelige grænser og respekterer dem.

Tigertræning har et fast familiehold i Viften og forårssæsonen afsluttes med en stor legekoncert.

Læs mere om Tigertræning på https://tigertraening.dk/

Gitte Hænning & Band

Plakat for filmen Gitte Hænning & Band
fre. 5. juli kl. 20:00

Det bliver en ekstraordinær oplevelse når Gitte Hæning giver en musikalsk rundtur i sit lange liv fra svenske folkeviser over jazzstandards til en række af hendes store hits gennem tiderne.
Oplev Gitte Hænning med band i Viften til Copenhagen Jazz Festival fredag den 5. juli!

Gitte Hænning fortæller sin historie gennem musikken. Gitte Hænning har igennem årene fået utallige opfordringer til at lave koncerter i Danmark. Men hvad skulle hun synge!? Jazz, Pop, musicals, viser !!??
Hun behersker det hele og da de tyske
slagere af gode grunde ikke er så kendte i Danmark, har hun ofte været i tvivl, hvad hun skulle byde på. Men Gitte Hænning har taget både publikum og anmeldere med storm, når hun tidligere har afholdt en af sine sjældne koncerter i Danmark, hvor hun via musikken har fortalt om sit liv.
“Lysende stjernestunder med en verdensstjerne “ lød beskrivelsen i avisen efter en af hendes tidligere koncerter.
“Jeg snakker med mig selv” og “Ta’ med ud og fisk” er numre, der kendetegner Gitte Hænnings tidligere succes på dansk grund. Men sangerinden rummer så meget mere, hvilket hun i årenes løb har bevist både herhjemme og i Tyskland, hvor hun nu er bosat i Berlin. F.eks. har Gitte Hænning haft en lang karriere som jazz-sangerinde med det første gennembrud i 1968. Siden har
Gitte Hænning arbejdet på at bygge bro mellem slager/pop genren og jazzen, hvilket er lykkedes med stort held.
På grund af sin store succes i Tyskland er Gitte Hænning en sjælden gæst på de danske musikscener. Men nu står hun snart på dansk grund igen, når hun i selskab med sit tyske band, spiller få koncerter i Danmark. Hendes repertoire er en koncert-palet af numre fra hendes lange karriere kædet sammen af gode historier.

Numm. pladser.

Camané & Mário Laginha

Plakat for filmen Camané & Mário Laginha
lør. 6. juli kl. 20:00

FADOSTJERNE MØDER BERØMT JAZZPIANIST UNDER COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL 2019!
Oplev for første gang i Danmark portugals verdensberømte fadosanger Camané og den fantastiske jazzpianist Mário Laginha i Viften.

Den 6. juli har Viften fornøjelsen af, at kunne præsentere Camané og Mario Laginha – to af Portugals største musikere. De to kunstnere er gået sammen om et nyt musikalsk projekt; Aqui-Está-se Sossegade” (Her er vi stille), som I helt unikt kan opleve under dette års jazzfestival. Camané og Mario Laginha er nogle af de bedste inden for deres felt, og deres store popularitet rækker derfor også udover de portugisiske grænser. Vi kan derfor roligt konstatere, at der er tale om musikere med stor international klasse.

Historien om Camané starter, da han som helt ung fandt sine forældres fado-albumkollektion – en opdagelse, der skulle vise sig at være altafgørende. For lige siden har han været tryllebundet af den melodiske fado-tradition, og udviklet sig til en af Portugals bedste og mest populære fado-sangere. Han har været nomineret- og vundet et utal af priser for hans uundgåelige talent, blandt andet Amália Rodrigues prisen for bedste mandlige sanger i 2009 og senest Manuel Simões prisen for bedste fado-album.
Mario Laginha startede derimod sin karriere inden for den klassiske musiktradition, men dedikerede sig hurtigt sit musikalske talent til jazzens stemningsfulde univers. Han er en kunstner, der i den grad kan sit håndværk, hvilket har resulteret i en storslående karriere, hvor han har fået skabt sin egen personlige stil som pianist og komponist. Det er derfor heller ingen overraskelse, at han har arbejdet sammen med nogle af Portugals største stjerner, som Maria João, Carlos Bica, Miguel Amaral, og ikke mindst Camané.

Camané og Mario Laginha har stået på scenen sammen før, men er nu klar til, at dele den igen med projektet; ” ”Aqui Está-se Sossegado” – et projekt, der er særligt komponeret til, at fremhæve den fremragende og magiske konstellation mellem klaver (Laginha) og stemme (Camané). Koncerten tager udgangspunkt i flere af fado-genrens traditionelle temaer, repertoire fra Camané, samt nye og stadig ikke udgivet kompositioner af Mario Laginha.

FADOSTJERNE MØDER BERØMT JAZZPIANIST UNDER COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL 2019!
Oplev for første gang i Danmark portugals verdensberømte fadosanger Camané og den fantastiske jazzpianist Mário Laginha i Viften.

Den 6. juli har Viften fornøjelsen af, at kunne præsentere Camané og Mario Laginha – to af Portugals største jazzstjerner. De to kunstnere er gået sammen om et nyt musikalsk projekt; Aqui-Está-se Sossegade” (Her er vi stille), som I helt unikt kan opleve under dette års jazzfestival. Camané og Mario Laginha er nogle af de bedste inden for deres felt, og deres store popularitet rækker derfor også udover de portugisiske grænser. Vi kan derfor roligt konstatere, at der er tale om musikere med stor international klasse.

Historien om Camané starter, da han som helt ung fandt sine forældres fado-albumkollektion – en opdagelse, der skulle vise sig at være altafgørende. For lige siden har han været tryllebundet af den melodiske fado-tradition, og udviklet sig til en af Portugals bedste og mest populære fado-sangere. Han har været nomineret- og vundet et utal af priser for hans uundgåelige talent, blandt andet Amália Rodrigues prisen for bedste mandlige sanger i 2009 og senest Manuel Simões prisen for bedste fado-album.
Mario Laginha startede derimod sin karriere inden for den klassiske musiktradition, men dedikerede sig hurtigt sit musikalske talent til jazzens stemningsfulde univers. Han er en kunstner, der i den grad kan sit håndværk, hvilket har resulteret i en storslående karriere, hvor han har fået skabt sin egen personlige stil som pianist og komponist. Det er derfor heller ingen overraskelse, at han har arbejdet sammen med nogle af Portugals største stjerner, som Maria João, Carlos Bica, Miguel Amaral, og ikke mindst Camané.

Camané og Mario Laginha har stået på scenen sammen før, men er nu klar til, at dele den igen med projektet; ” ”Aqui Está-se Sossegado” – et projekt, der er særligt komponeret til, at fremhæve den fremragende og magiske konstellation mellem klaver (Laginha) og stemme (Camané). Koncerten tager udgangspunkt i flere af fado-genrens traditionelle temaer, repertoire fra Camané, samt nye og stadig ikke udgivet kompositioner af Mario Laginha.

”Vi er i Viften glade for, at kunne præsentere disse to portugisiske verdensstjerner, der følger efter en lang historik med anden verdensmusik i Viften fra bl.a. Salif Keita, Natasha Atlas, Concha Buika, Oumou Sangaré, og Rocqawali. Med Camané og Mario Laginha er der lagt op til en musikalsk oplevelse, hvor publikum kan lade sig henføre til Portugals hyggelige og intime fado og jazzcafeér, og nyde den poesi og det høje musikalske niveau rummet fyldes med til denne unikke koncertopførelse”.
Udtaler Lau Wulfsberg leder af Kulturhuset Viften.

Vi glæder os til at kunne præsentere en af fadoens absolut største navne, når Camané optræder med sin sublime vokal flankeret af Mário Laginha i Viften fredag den 6. juli – for første gang i Danmark!


Numm. pladser.

IQ (UK)

Plakat for filmen IQ (UK)
fre. 20. september kl. 20:00

KPM Concerts har den udsøgte fornøjelse at kunne præsentere IQ - kongerne af NeoProg genren - som for første gang nogensinde optræder som hovednavn i Danmark.

IQ har kun været på besøg en enkelt gang tidligere, og det var helt tilbage i de sene 1980'ere som opvarmning for Mike & The Mechanics, men nu er bandet tilbage med spritnyt album og deres helt eget show i København den 20. september, hvor de besøger Viften i Rødovre. Koncerten bliver en af kun to shows i Skandinavien. Den anden koncert er i Stockholm dagen efter.

Albummet "The Road of Bones" fra 2014 blev af mange udråbt som et mørkt mesterstykke og et meget synligt højdepunkt i IQ's lange karriere. I live format har albummet afsløret yderligere dimensioner, ikke mindst takket være Peter Nicholls' personlighed på scenen og hans karismatiske sangstil. På scenen opleves tillige Mike Holmes på guitar, Paul Cook på trommer, Tim Esau på bas og Neil Durant på keyboards. Sidstnævnte kom med i bandet i 2011, men alle øvrige medlemmer har været med fra starten i 1983 og debutalbummet "Tales From The Lush Attic".

Gangway

Plakat for filmen Gangway
tor. 26. september kl. 20:00

GANGWAY ANNONCERER NYT ALBUM OG EFTERÅRSTURNÉ

Deres første nye album i 23 år ”Whatever It Is” udkommer fredag d. 5. april og i den forbindelse annoncerer det danske indie-popband en efterårsturné i forlængelse af deres koncerter i maj måned.
Der findes en lille håndfuld kunstnere, som formår at sætte et afgørende aftryk på deres samtid, og samtidig hæve standarden indenfor deres givne felt. Og ikke mindst skabe et værk, der uden problemer tåler tidens tand, og løbende fremstår vedkommende, frisk og originalt. I den kategori findes Gangway, som i to årtier var et af de mest originale og selvrådige rockbands på den danske scene, før Henrik Balling, Allan Jensen og Torben Johansen i 1998 gik hver til sit.

Lige fra debuten med albummet ”The Twist” i 1984 skilte Gangway sig ud fra rosset med en så intelligent, finurlig og melodisk popmusik. To årtier er der gået siden sidste Gangway-udgivelse, ”Goodbye”, fra 1998, der udkom i forbindelse med afslutningskompileringen ’Compendium’ fra samme år.

Når et band med et sådant bagkatalog, en sådan betydning og et sådant renomme gendannes, bliver der pinedød nødt til at være en grund. Ifølge Henrik Balling er der kun en god af slagsen:

”Lyst. Vi havde simpelthen lyst. Til at spille sammen igen. Til at give det endnu et skud, og se hvor det førte os hen. Til at gøre arbejdet færdigt, så at sige.”

Efter et intensivt år i studiet er popgruppen tilbage men en frisk Gangway-lyd anno 2019 og d. 5. april udgiver de det længe ventede album ”Whatever It Is”, som også udkommer på vinyl d. 12. april. De første tre singler fra albummet ’Colourful Combinations’, ’Don’t Want To Go Home’ og ’Confident And Ordinary’ viser at Gangway ikke fornægter deres genetiske ophav, men heller ikke er afvisende overfor at opdage og udforske nye lyde, rytmer og produktioner.

Bandet brød tavsheden i 2017 og spillede en række succesrige udsolgte comeback-koncerter. Nu annoncerer de turné til efteråret, hvor de besøger 7 spillesteder. Turnéen kommer i forlængelse af koncerterne i maj måned, hvor Gangway besøger Aalborg, Odense, København og Aarhus. Fra scenen blev der lovet nyt materiale, og det løfte indfries nu:

”Da vi besluttede at gendanne Gangway, var vi enige om, at det ikke var nok at tage ud at spille de gamle sange. Der skulle også skrives nogle nye. Jeg gik endda så langt som at sige, at de nye sange skulle være bedre end de gamle” siger Henrik Balling.

Forsanger Allan Jensen tilføjer: ”Jeg synes faktisk, at der er sket ret meget, også rent lydmæssigt – man kan godt høre, det er os, og det kan vi jo nok ikke løbe fra, men samtidig lyder det ikke som noget, vi har lavet før. På den måde synes jeg faktisk, at det er lykkedes"

Gangway anno 2019 består – både i koncert- og studieform – af Allan Jensen på sang, Henrik Balling på guitar, Torben Johansen på keyboards og guitar, Janus Nevel på trommer, René Thalund på keyboards og synthesizere og Carl-Erik Riestra på bas og synthesizer.

Stående koncert.
Undgå kø - kom i god tid!

AC/DC UK

Plakat for filmen AC/DC UK
lør. 28. september kl. 20:00

AC/DC UK er historien om inkarnerede fans, der besluttede sig for at lave verdens mest tro og gennemførte kopi af AC/DC - og slap afsted med det! Gang på gang er bandet kåret som det bedste AC/DC-tribute i Storbritannien og med mere end 500 koncerter i 35 forskellige lande, må AC/DC UK siges at være det primære tribute til de australske rocklegender på planeten! Det er tale om en knivskarp gengivelse af både lyd og udseende!

AC/DC UK har opnået, hvad de fleste nok regner for utænkeligt for et tributeband. I år har de optrådt på hovedscenen på den legendariske Grasspop-festival lige efter hovednavnet Iron Maiden! De har tillige delt scene med rock-superstjerner som Ozzy Osbourne, Marilyn Manson, Judas Priest, Guns n Roses og danske Volbeat! Deres dedikation og eksplosive sceneoptræden er ganske enkelt ikke til at stå for!

Det eksplosive show inkluderer alle de AC/DC-gimmicks, fansene kender og elsker. "Angus Young" stripper, en gigantisk oppustelig "Whole-Lotta Rosie"-dukke og medbragte skydende kanoner (fyrværkeri).


Stående koncert.
Undgå kø. Kom i god tid!

Poul Krebs & Henning Kvitnes med band

Plakat for filmen Poul Krebs & Henning Kvitnes med band
fre. 4. oktober kl. 20:00

Det blev til kæmpesucceser da Poul Krebs og hans norske ven og kollega Henning Kvitnes i både 2012, 2013 og 2015 delte scene og rampelys på flere ture rundt i Norge og Danmark. Med et repertoire af velvalgte greatest hits og andre højdepunkter fra de to populære sangskriveres imponerende bagkataloger, var resultatet både kanonstemning, medlevende publikummer og masser af god feedback til Krebs & Kvitnes, overalt hvor de kom frem.
Den helt specielle kemi mellem Poul Krebs & Henning Kvitnes er stadig intakt – og derfor har disse to stærke sangskrivere og særdeles erfarne rejsende, sagt ja til igen at drage på en omfattende tur sammen i 2019, hvor det bliver til 21 koncerter i Danmark og Norge, i perioden fra 24. september til 19. oktober.
Men forinden udgiver de to sangere og sangskrivere deres første fælles album i august. Sammen med Poul Krebs faste orkester – Troels Skjærbæk (bas), Rune Kjeldsen (guitar), Palle Hjorth (tangenter) og Rasmus Valdorff (trommer) – var Poul Krebs og Henning Kvitnes i januar i Village studiet i Vanløse, og indspillede dér de 12 sange der udgør det kommende album. En singleforløber udkommer i løbet af foråret.

Numm. pladser.

Rising Stars: Sofia Hedia og Liive

Plakat for filmen Rising Stars: Sofia Hedia og Liive
fre. 11. oktober kl. 20:00

De to veninder Sofia Hedia og Liive (Live Foyn Friis) - to hovednavne, to koncerter, én aften.

LIIVE:
Det helt friske stjerneskud, norske Liive har taget Danmark og København med en storm af charme. Hendes underspillede pop med finurlige tekster rammer lige i hjertet og tager luften ud af al selvhøjtidelighed på en dejlig befriende måde. Det er netop den effekt, den lille poppede perle KØBENHAVN fra 2017 har.

Liive har altid gjort tingene lidt anderledes og da hendes musikhjerte pludselig begyndte at banke mere og mere for popmusik, måtte hun følge drømmen og drage ud i verdenen. Hun kom dog ikke så langt, for hun endte heldigvis hos os her i Danmark.

Liive vandt bl.a. i 2018 SMUKFEST livecamp konkurrence.

SOFIA HEDIA:

“SOFIA HEDIA blæste mig bagover med sin stemme...”. Citat : Søren Huss. Det blev starten på et samarbejde, hvor Søren blev mentor for Sofia i hendes sangskrivning. Hvor de sammen fandt ind til kernen af hendes meget personlige og hudløse tekster. Samtidig spillede hun support for ham på 13 indendørs koncerter – og kom med i hans band som keyboardspiller og korsanger, senest på hans sommertour 2018.

Den nye CD “Drømmespind” udkom 25. januar med singlerne SPØGELSER og MAND,

SOFIA HEDIA er poetisk, personlig voksen-pop på dansk, produceret med varm minimalisme.

Unumm. pladser.
Undgå kø. Kom i god tid!

Michael Carøes - GasOrleans

Plakat for filmen Michael Carøes - GasOrleans
lør. 12. oktober kl. 20:00


Gasolins legendariske musik i svedigt funky New Orleans-­?versioner.
Kom med til New Orleans over Langebro sammen med sanger og entertainer Michael Carøe og hans helt nye ni-mands-orkester.

New Orleans er en heksekedel af smittende livsglæde, lækker mad og swingende musik med masser af blæs og fest, og Gasolin behøver vel ikke nærmere præsentation.
Michael Carøe har siden 2011 været fast gæst til Mardi Gras i New Orleans, hvor al moderne musik er, om ikke født, så i hvert fald undfanget, og han tager nu stemningen og musikken med hjem og kaster lidt hjemligt musikkrydderi i gryden.
Du har som en af de første i Danmark mulighed for at opleve ”Nanna”, ”Blafferen”, ”Spillemanden”, ”Alla-Tin-Gala” og alle de andre drøner ”Derudaf” – New Orleans-style.

Stående koncert

Musik fra badehotellets æra med Marott & Kristiansen

Plakat for filmen Musik fra badehotellets æra med Marott & Kristiansen
søn. 20. oktober kl. 15:00
Til denne koncert rejser vi tilbage i tiden til dengang borgerskabet tilbragte ferierne på de danske badehoteller, og hvor tidens underholdning udelukkende bestod af levende musik. Pianisten Søren Kristiansen er, udover at være prisvindende jazzmusiker, pianist i TV2's populære serie "Badehotellet". Trompetisten og vokalisten Peter Marott er solidt plantet i traditionen men har formået at bringe den op til dato. I 2013 udkom det anmelderroste album "When my dreamboat comes home" (Calibrated) der blev valgt som et af det års 10 bedste udgivelser i Politiken. Anmelderne skrev bla.

"Marott og Kristiansen hylder nemlig traditionen, samtidig med at de fornyer den med deres musikalske set-up. Af samme grund fremstår det minimalistiske album som forførende upoleret" GAFFA

.."en perle af en duoplade.." POLITIKEN

"Vi taler vist om en kandidat til årets danske jazzalbum." BERLINGSKE

"Det bliver hyggeligt som en varm sommeraften, der aldrig vil slutte.”

Link til musik: https://open.spotify.com/album/1xU2H9VJmJS0A3IotCk0T5JAZZNYT


unumm. siddepladser

Cæcilie Norbys "European Sisters In Jazz"

Plakat for filmen Cæcilie Norbys "European Sisters In Jazz"
tor. 24. oktober kl. 20:00

Cæcilie Norby gæster Viften med hendes ”Sisters in Jazz” - en række prominente og ikke mindst kompetente kvindelige musikere, der forvandler scenen til en musikalsk legeplads med fortolkninger af store klassikere og nyt materiale.

Cæcilie Norby er ubetinget Danmarks største jazzsangerinde og fremstår som en af de toneangivende og mest anmelderroste sangerinder på den Europæiske jazzscene med en stribe udgivelser på det tyske ACT Label. Norby har tidligere modtaget flere guldplader for sine albums på det legendariske Blue Note Label.

Hver enkelt på holdet bag Cæcilie Norby's sprit-nye “European Sisters in Jazz” album er stjerner fra den europæiske jazz-elite, som har markeret sig som toneangivende innovatører på hvert sit instrument.

Med sig har Cæcilie og de prominente damer en pose spændende kompositioner af seneste årtiers mest fremtrædende komponister såsom; Nina Simone, Joni Mitchell, Kate Bush, Rickie Lee Jones, Abbey Lincoln og Carla Bley, samt helt nyt originalmateriale.

Konstellationen i ‘European Sisters in Jazz' er:

Den italienske piano virtuos og komponist Rita Marcotulli (IT) som siden 1980’erne har samarbejdet og indspillet med jazz kyrofæer som Pat Metheny, Chet Baker og Billy Cobham.

Polakken Dorota Piotrowska (PL) er udover sit malende og unikke trommespil, højt anerkendt for sine kompositioner.

Bassist Lisa-Rebecca Wulff (DE) Kun 38 år og midt i en stor karriere. Med afsæt i det præstigefyldte tyske NDR Big Band har hun bl.a. turneret med Nils Landgren og Bob Mintzer.

Den norske trompetist Hildegunn Øiseth (NO), som i mange år har boet i - og ladet sig inspirere af musik fra Afrika, Asien og Mellemøsten.

Oplev landets største jazzdiva.

Numm. pladser.

Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From - Akustisk

Plakat for filmen Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From - Akustisk
lør. 26. oktober kl. 20:00

Har man bare én gang oplevet Johnny Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at det er den allerbedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockpoet. Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From serverer Madsen både højdepunkter og skæve øjeblikke i de neddroslede men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.

De akustiske koncerter leverer en fortættet intimitet, hvor publikum også på klods hold kan opleve Knud Møllers indfølte bluesguitar. Møllers ekvilibristiske udfoldelser er ikke hæmmet af hverken det akustiske udtryk eller af, at både han og Henrik From standhaftigt må lægge skuldre til Madsens mange kammeratlige drillerier.

Ud fra denne grundtone anlægger orkestret den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken, som er blevet det garantimærke, man kan sætte på alt, der kommer fra Johnny Madsens hånd.

Numm. pladser.

Søren Huss

Plakat for filmen Søren Huss
fre. 1. november kl. 20:00

På ryggen af et utal udsolgte kirkekoncerter i 2018, annoncerer Søren Huss nu en omfattende efterårsturne i 2019 hvor han besøger 18 spillesteder over hele landet.

Søren Huss udgav senest sit 3. studiealbum ”Midtlivsvisen” i november 2017, som han selv beskrev som en plade til voksne mennesker. En søndagsplade. En plade til dagen derpå. Dagen efter ungdommen. Albummet har langsomt men sikkert udviklede sig til et triumftog for den gode Hr Huss. Albummet er gået guld og har solgt over 10.000 eksemplarer og fik bl.a en steppeulv for årets album. De sidste par måneder har Søren Huss været i skrivemode og foråret skal derfor bruges til at indspille nyt materiale. Om det bliver til album, Ep eller singler ved ingen, men ny musik skal der i hvert fald indspilles og det skal blive spændende at se, hvad det bliver til.

I de seneste år har den tidligere Saybia frontfigur spillet for udsolgte kirker over overalt i landet. Nu er Søren Huss endelig klar til at indtage landets spillesteder. Søren fortæller selv :

Jeg har de sidste par år kun spillet koncerter for siddende publikum med undtagelse af lidt festivaler og det har været fantastisk. Helt utroligt mange uforglemmelige øjeblikke. Men under sidste tour med Hussband, faktisk midt i Ingen appel, mens jeg stod og slog på min guitar med en trommestik og dansede rundt samtidig med, at Hussbandet strakte ben, opstod et behov for at spille for et stående publikum. Så derfor ligger der nu en tour i efteråret 2019 rundt på de danske spillesteder. Jeg glæder mig til at danse med jer!

Stående koncert.
Undgå kø - kom i god tid!

Guitar Rebels - Volbeat Tribute

Plakat for filmen Guitar Rebels - Volbeat Tribute
lør. 2. november kl. 20:00

Det tætteste man kommer på den ægte vare
Guitar Rebels er et af Europas bedste VOLBEAT tribute bands.
De 4 bandmedlemmer sætter en ære i at gøre kopien så troværdig som det er muligt.
Hovedårsagen til den store succes, som Guitar Rebels oplever skal uden tvivl tilskrives frontmand Jimmy Thor. Der er ikke mange andre –
hvis nogen overhovedet – hvis vokal er så
lig Michael Poulsens ellers unikke udtryk.
Dermed er grundlaget på plads for at
opnå bandets egen målsætning: ”Det skal
være svært at høre, hvornår Volbeat
stopper og kopien starter.”
Guitar Rebels skruer i den grad op for
“ The Sound of VOLBEAT “, og giver rig
mulighed for fællessang på de kendte
Volbeat-klassikere, samtidig med at de formår at trække dig helt tilbage til de tontunge riffs, der kan rive en hver midt over.
Vær klar til en omgang seriøs Rock n´ Roll når Guitar Rebels går på scenen..
You bring the Horns, We will bring you the sound of Volbeat !

Stående koncert

Fribytterdrømme

Plakat for filmen Fribytterdrømme
tor. 7. november kl. 20:00

Fribytterdrømme er det mest lovende og interessante, som er sket på den danske rockscene i nyere tid.

Fribytterdrømme er et dansksproget syrerockband med en bemærkelsesværdig helstøbt essens, som opstår i mødet mellem det løsslupne og det velovervejede. De har netop udgivet det sprudlende nye album Superego med den garagesmadrede førstesingle ”Verden Ender For Dine Fødder”. Ligesom bandet er lyden storladen, poetisk og fandenivoldsk.

Stående koncert.
Undgå kø - kom i god tid!

Jacob Dinesen

Plakat for filmen Jacob Dinesen
fre. 8. november kl. 20:00

Jacob Dinesen voksede ud af ingenting og erobrede de danske spillesteder og hitlister - med en kæmpe fanskare til følge. 100 koncerter blev det dengang til, og ganske imponerende for en debuterende artist blev samtlige indendørs shows solgt ud. Siden har mange publikummer måtte se langt efter at opleve den unge Dinesen på landets lokale scener igen, da 2018 ”kun” bød på 2 stort anlagte arena shows i hhv. Jylland og København samt få festival shows sommeren over. Men i 2019 er Jacob og hans band igen ude på de danske festivaler og open air scener. Her får det hungrende publikum endnu engang mulighed for at opleve den karismatiske sanger på de dansk

Stående koncert

Lasse & Mathilde Band

Plakat for filmen Lasse & Mathilde Band
søn. 10. november kl. 20:00

LASSE & MATHILDE BAND

Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere Lasse & Mathilde Band.
De drager på en landsdækkende turné i efteråret 2019 med det helt nye album "Hvem drømmer hvem?" i bagagen.

Med sig har Lasse & Mathilde et fantastisk band med 3 levende legender:
Alex Riel, Wili Jønsson og Ole Fick. 3 af sangene er skrevet i samarbejde med vennen og mesterproduceren Daniel Lanois, der normalt omgiver sig med navne som Neil Young, U2, Bob Dylan og Peter Gabriel.

Den aktuelle single “Den halve vind" tegner lyden af et kommende mesterværk.
Som Mads Kornum fra 33 Plus skrev i en anmeldelse efter at have hørt en koncert hvor dette band spillede sange fra det kommende album “Man fristes til at bruge ordet verdensklasse og det er næppe for meget at drømme om det bedste Lasse & Mathilde album i et par årtier eller tre !!”

Medvirkende:
Lasse Helner: Vokal & guitar
Mathilde Bondo: Vokal & violin
Ole Fick: Guitar (Burning Red Ivanhoe, Trille band, Monrad & Rislund m.fl)
Wili Jønsson: bas (Gasolin’, Bolværket, Frede Fup m.fl)
Alex Riel: Trommer (Savage Rose, Sebastian, Cæcilie Nordby m.fl)

Udtalelser:
"Jamen for helvede, mine damer og herrer! Hvilken opløftende aften, som Lasse og Mathilde bød ind til! Man var jo lige ved at blive alvorligt forstyrret i sin sommerdepression! Helt nye sange fra duoen, der netop nu er i studiet med Hans Krag Jacobsen og Ane Riel som tekstforfattere. Og det var GODE sange.Hver havde sin tydelige profil, god musik og med poetiske tekster af høj standard. Og så backet af et fint, fint band: Wili Jønsson faldt godt og enkelt ind med bassen, Alex Riel swingede, Ole Fick spillede helt lyrisk elektrisk guitar med et svirp af blues og lækker slide."
Henrik Strube, omtale af koncert i SOHO, Kbh

"Nyt album på vej fra Lasse & Mathilde – med hjælp fra musikalsk All-Star hold og selveste i samarbejde med musikmagikeren/mesterproduceren Daniel Lanois, der jo ellers normalt omgiver sig med navne som Neil Young, U2, Bob Dylan og Peter Gabriel.Men et godt venskab, der blev grundlagt i de glade Midtfyns Festival dage – kan der altså også komme sange ud af. Og hvis kvaliteten for sangen ”Den halve vind” var pejlesnor for niveauet, så er der i sandhed noget af glæde sig til. Man kunne næsten fristes til at bruge ordet verdensklasse. 33Plus kunne konstatere at parret stadig skinner sammen når vokaler, violin og guitar stemmer i – og ikke mindst når de er i så godt et musikalsk selskab, som de var her. Det er næppe for meget at drømme om det bedste Lasse og Mathilde album i et par årtier eller tre! Foreløbig løfter vi på hatten i respekt over at de for en aften viste at de stadig kunne være hippe og hotte"
Mads Kornum, 33Plus, omtale af koncert i SOHO, Kbh


Numm. pladser.

Mezzoforte

Plakat for filmen Mezzoforte
tor. 14. november kl. 20:00

Mezzoforte bragede gennem lydmuren med deres kæmpehit ’Garden Party’ i 1983 og de var det første band fra Island, der turnerede internationalt med stor succes!

Eythor, Fridrik, Johann og Gulli udgør den oprindelige kerne i bandet, og de var i deres midt 20’er da de formede bandet i 1977. Kemien var der med det samme og jazz / rock drengene fra Reykjavik har nu holdt sammen i 40 år, og spillede derfor bl.a. to udsolgte jubilæums shows i Reykjavik i september 2017. Det var Steinar Berg der tidligt så potentialet i bandet. Det tog fire albums at få hul igennem til hitlisterne, og med albummet Surprise Surprise fra 1982 ramte Mezzoforte både hitlister og diskotekernes dansegulve med ’Garden Party’ der i øvrigt blev arrangeret af Chris Cameron.

Mezzoforte viste verden, hvordan solid funky nordatlantisk jazzrock skulle lyde og det har de gjort lige siden. Bandet har et stort bagkatalog, og digitale genudgivelser samt intenst turné-arbejde har genskabt interessen for de islandske pionerer.

Islændingene leverer altid energiske koncerter, der kombinerer virtuose instrumentale improvisationer med deres velkendte melodiske temaer. Mezzoforte er den lækre lyd af Sportslørdag - bare live - tilsat masser af energi og stor intakt spilleglæde.

Funk / jazz festen er tilbage!

Stående koncert
Undgå kø, kom i god tid.

Dodo & the Dodo's

Plakat for filmen Dodo & the Dodo's
fre. 15. november kl. 20:00

Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet.

Dodo & The Dodos er en af Dansk pops ypperste ambassadører, og med hits nok til mere end et band, drager de hen over efteråret og vinteren på tour, hvor de besøger en masse danske spillesteder. Bandet, som har stået på snart alle scener i Danmark glæder sig til endnu en gang at spille alle deres hits for deres feststemte publikum

Stående koncert.
Undgå kø. Kom i god tid!

Scandinavian Pink Floyd Project: "The Wall"

Plakat for filmen Scandinavian Pink Floyd Project: "The Wall"
lør. 16. november kl. 20:00

THE WALL '19
Scandinavian Pink Floyd Project
2019 Markerer 40-året for Pink Floyds superalbum,THE WALL. Albummet er
aldrig blevet opført på danske spillesteder som tour eller koncertrække. Det
laver Pink Floyd Project om på med deres nye fortolkning og opsætning.
Scandinavian Pink Floyd Project stiller i stærkeste opstilling med Mikkel
Lomborg som særlig inviteret gæst på scenen. Desuden kan man forvente en
visuel oplevelse i særklasse orkestreret med lys, laser og video.

THE WALL er en absolut rockklassiker, et konceptalbum og et dobbeltalbum.
Et album med teatralske og dramatiske virkemidler. Et album der har solgt 20
millioner kopier og betydet meget for mange.

SPFP vil også spille udvalgte hits fra resten af Pink Floyds bagkatalog.

Stående koncert

Hanne Boel

Plakat for filmen Hanne Boel
lør. 30. november kl. 20:00

Hanne Boel slog igennem som sanger i slutningen af 1980’erne og har siden da befundet sig på toppen af den danske soulpopscene med diverse priser og omkring 20 udgivelser bag sig. Senest blev hun inviteret til at dele ud af sin musikalske kunnen og erfaringer, da hun i efteråret 2016 deltog i den sjette udgave af TV2’s ’Toppen af Poppen’.

Hanne Boel er genforelsket i at gøre det, hun er bedst til og elsker mest, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum. Målet er at give en fantastisk oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det blusede og det jazzede – alt det, som har gjort Hanne Boel til den sanger som hun er i dag.

Numm. pladser.

Sing Sing Sing - Kind of Christmas

Plakat for filmen Sing Sing Sing - Kind of Christmas
lør. 14. december kl. 20:00

Skilsmisserne, sneen, sovsen, stressen og sorgerne - og alt det sjove, selvfølgelig.

Julen rummer det hele, og vi kan lige så godt overgi’ os.

Dét gør de fem Sing Sing Sing’ere, når de for første gang drager landet rundt med deres bud på en vaskeægte juleturné.
Med lidt lånt, lidt nyt, lidt gammelt og faktisk også lidt ’blåt’ – men helt uden vatskæg og bjældegang – inviterer det garvede hold dig med til en anderledes julekoncert.

Der er blevet kigget lidt i gemmerne, der er spolet lidt fremad, og i Sing Sing Sing-ånden serveres det hele med den velkendte Sing Sing Sing-lyd, glimtet i øjet og de håndspillede og personlige sange samlet i dét, de selv kalder for ’en anderledes julekoncert’.
Du kommer ikke til at vælte dig i et hav af velkendte ’syng med-sange’. Til gengæld kommer du til at høre en hel del af de julesange, du slet ikke vidste, du havde brug for – i en skysovs á la Sing Sing Sing og på en bund af vokalharmonier, der vækker juleglæden til livs - selvfølgelig også garneret med lidt af dét, du kender.

Og så bliver det alligevel jul.

Sing Sing Sing består af musikerne og sangerne: Alex Nyborg Madsen, Ivan Pedersen, Sascha Dupont, Søren Jacobsen og Lonnie Kjer.

Undgå kø. Kom i god tid.
Numm. pladser

Julie Berthelsen Julekoncert

Plakat for filmen Julie Berthelsen Julekoncert
søn. 15. december kl. 15:00

‘NORDSTJERNE’
Julie byder indenfor til en Julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden.

En intim og smuk vokalbaseret julekoncert, akkompagneret af hendes dejlige orkester samt hendes dygtige korsanger.

Julie vil synge julen ind med noget gammelt og velkendt, fortolket på en ny måde, samt med nogle mindre kendte, men særligt smukke julesange. Vi skal tættere på hinanden med varme personlige historier og en julerød tråd, som får os alle i den rette julestemning.

Julie har længe drømt om at lave denne julekoncert – og med hendes store erfaring i at skabe en stemningsfuld ramme omkring julen, så er tiden nu inde.

For Julie er julen og juletiden særlig betydningsfuld, da den står for hende, som der hvor næstekærlighed, hjertevarme, og samling i familien er i højsædet

Julen er det tidspunkt på året hvor vi alle sammen kan få lov til at puste lidt ud, kigge hinanden dybt i øjnene og minde hinanden om, hvor meget vi holder af hinanden og hvor godt vi har det.

Med denne Julekoncert vil Julie bidrage til, at julemåneden bliver i den ånd og at vi i julen husker disse ting.

Numm. pladser

Troels Trier - "Fra Rød mor til grøn far"

Plakat for filmen Troels Trier - "Fra Rød mor til grøn far"
søn. 9. februar 2020 kl. 15:00

Troels Trier - Fra Røde Mor til Grøn Far - koncert og storytelling.

Troels Trier debuterede som sangskriver i 1969, og kan derfor fejre sit 50-års jubilæum som scenekunstner. Han kan også med rette kalde sig multikunstner. Som musiker, sanger, entertainer, skuespiller, komponist, forfatter, billedkunstner, keramiker m.m. mangler han efterhånden kun at tilføje ”balletdanser” til rækken af kunstneriske discipliner, som han har beskæftiget sig med i sin lange karriere.
Men hvem ved, hvad fremtiden bringer!
I de senere år har maleriet dog fyldt det meste og har resulteret i talrige udstillinger i gallerier og kunsthaller over hele landet.
Men showbusiness trækker, og med dette soloshow er Troels Trier tilbage på landevejene med sange og anekdoter fra sin lange karriere fra Røde Mor til Trier & Brüels bodegashow.

Numm. pladser.

Souvenirs

Plakat for filmen Souvenirs
søn. 15. marts 2020 kl. 15:00

I et fænomenalt sammenspil mellem Nils Torp’s guitar og Klaus Pindstrup’s violin tager musikken konstant nye drejninger. Det er ikke det rene pop, - der er puttet en del folkemusik, klassisk og tango i gryden, og det er både gamle og nye sange der bliver serveret.

Sofie Bonde charmerer publikum med sin karismatiske lyse sangstemme og sin krøllede hjerne. Hun har ting at fortælle, som nu og da trækker en Souvenirs-koncert i helt uventede retninger. Det er tør, jysk humor, når det er bedst !

Souvenirs har en lang række albums bag sig med sange som “Han tog et nattog”, “Jeg troed’ du var hos Mikael”, “I et sommerhus” og “Jeg hader Susanne”. Deres seneste album ” Tangopartner” kom i 2016.

Duoen slog igennem i 1994 med mundrette, lune og underspillede tekster på dansk. Torp var med i det legendariske band KLICHE, og
kombinationen af hans melodisk sikre pophåndværk og Bondes klingende rene sopran skaffede de to et gennembrud hos både publikum og anmeldere.

Unumm. siddepladser
Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.
Undgå kø. Kom i god tid!

Sømændene

Plakat for filmen Sømændene
lør. 21. marts 2020 kl. 20:00

Sømændene og deres charmerende ”mole-punk” har i mere end 15 år været er et af de mest originale indslag på den danske musikscene og med musikalske referencer til Otto Brandenburg, John Mogensen m.flkan man undre sig, men så absolut glæde sig, over, at spillestederne, festivalerne og det helt brede publikum har taget sømændene fra Karrebæksminde til deres hjerter siden starten af 00’erne og tildelt de 9 sømænd flere guld –og platinalbums, Danish Music Awards og masser af udsolgte spillesteder.Sømændene er kendt og elsket for, at genoptage den klassiske vise-og swingtradition og hele ideen om, at udsætte den sangskat for et vanvittigt show, høj teknisk musikalitet ,konfettikanoner, bajere, lakridspiber og glimt i øjet er jo komplet imod enhver musikalsk fornuft.Besætningen er en broget flok lige fra Styrmanden Jeppe Vig Find i front, ulasteligt klædt i jakke, hvid skjorte og slips til vigtige besætningsmedlemmer i overalls, træsko, banjo og mere brovtende attitude end frontmanden.Sømændenes univers består af tjære, tovværk, blankpoleret messing, bardiske og kanoner og tager udgangspunkt i en tid hvor der var flere værtshuse end cafeér, flere sildemadder end sushistykker og flere sømænd end bloggere..Sømændene er et veltiltrængt frirum fra det daglige ræs og en legimitation af det naturlige ønske om noget så simpelt som en bajer og en fest.

Stående koncert