LOVE SHOP
Blues Europa 2024

FREDAG • 10. MAJ • 20:00

Med seks udsolgte shows på Hotel Cecil og et Store VEGA i salg annoncerer Love Shop nu flere koncerter.

I foråret tager bandet på en tour, der bringer dem rundt i hele landet.

Touren følger op på albummet BLUES EUROPA, der udkom i efteråret 2023 til flotte anmeldelser. Kim Skotte fra Politiken giver albummet 5 hjerter, og besynger Jens Unmacks evne til at behandle det forgangne med unostalgisk, poetisk længsel, uro og en seriøst præcist doceret blanding af melankoli og håb.

”Melankolsk og melodisk. Afsøgende tidens uro i en løbende poetisk statusopgørelse under en opslagstavle med gamle, gulnede køreplaner for erindringstog, der for længst er kørt og måske endda kørt af sporet. Men som ikke desto mindre stadig fragter sin ensomme passager af sted igennem et landskab, hvor dagens tusmørke og indkapslet solskin fra for længe siden veksler i sin egen Love Shopske døgnrytme.” (Kim Skotte, Politiken).

Da Love Shop tidligere på året annoncerede, at de ville spille seks koncerter på Hotel Cecil i efteråret 2023, gik der kun et par timer, før der kunne meldes udsolgt til de første to koncerter. Kort tid efter kunne der meldes udsolgt til alle seks koncerter. Og koncerterne blev velanmeldt med ord som ”Dele af koncerten lørdag aften var så godt spillet, at den havde den sære og storladne eufori, der sjældent indfinder sig i en koncertsal, men som kan mærkes af alle, når den gør det.” (Bo Heimann, POV.international).

Så hop på erindringstoget, når Jens Unmack og co. sætter af mod potentielle blindgyder mellem håb og længsel og med umiskendelig Love Shopsk evne forener de to poler og os på den rejse. For som Jens Unmack sagde til en af koncerterne på Hotel Cecil: ”Nu spiller vi, vi ender måske i blindgyder, men reglen er, at vi ikke efterlader hinanden derude.”

Stående koncert.